Aš tai tik vieną augaliuką turėjau, bet skiepytą ant kotelio,ir kainavo 60 lt., gražus buvo, bet...
O tai kaip tau per žiemą išsilaiko, įdėk nuotrauką
Sakykit, gal žinot, kada tinkamas metas sodinti bijūnus? Labai norėčiau dabar...
Ačiū už pagyrimus O tie uzbonai, kur gėlės susodintos, tai Ju-Ju gerai pastebėjo, tikrai iš "Senukų". Plastmasiniai, paprasti: http://www.senukai.l...id=000050761066
Ir dar kojeles iš Senukų nusipirkau. Irgi vienas iš pigesnių, gal iki 10 lt.
Ir vsio. Gėlės tuos vazonus puošia
O dėl fone matomų augalų net nepagalvojau, kad gali kažkam gražu pasirodyt. Labai paprasta ir man pačiai ten nieko ypatingo... Jūs čia daug gražesnių vaizdų įdedat Bet, jei įdomu, paieškosiu nuotraukų ar ryt naujų padarysiu ir jums parodysiu iš arčiau ....
Ir dar kojeles iš Senukų nusipirkau. Irgi vienas iš pigesnių, gal iki 10 lt.
Ir vsio. Gėlės tuos vazonus puošia
O dėl fone matomų augalų net nepagalvojau, kad gali kažkam gražu pasirodyt. Labai paprasta ir man pačiai ten nieko ypatingo... Jūs čia daug gražesnių vaizdų įdedat Bet, jei įdomu, paieškosiu nuotraukų ar ryt naujų padarysiu ir jums parodysiu iš arčiau ....
QUOTE(jutute @ 2007 05 11, 20:42)
Aš tai tik vieną augaliuką turėjau, bet skiepytą ant kotelio,ir kainavo 60 lt., gražus buvo, bet...
60lt toks brangus,nezinau gal as ne apie ta augaliuka tada galvoju,mes tai uz viena apie 3euronus mokejom (nors musiskiai nedideli) lotyniskai Prunus laurocerasus nuotraukytes neturiu saviskiu,jei ryt nelis padarysiu foto
pas mus ziemos svelnesnes nei Lietuvoje,todel del augaliuku issalimo problemu nebuna
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 10, 13:55)
Lontrelio galima dozę didinti iki 8-10 ml, bet aš purškiu maždaug 1,5-5 ml (priklauso nuo piktžolių amžiaus) jaunoms mažiau jau įsiaugusioms daugiau.
Cia tu irgi turi omeny i 10 l H2O?
QUOTE(nengamo @ 2007 05 11, 14:32)
Dėl augalų balkone,tai aš irgi sodinčiau pelargonijas Jei šiaurinėj pusėj balkonas,labai gražu begonijos
O man buvo priesingai sitam forume patarta, kad joms reikia saules , tai as ir pasodinau pas save balkone, kur iki pusiaudienio saulute kaitina.
Ui kaip noriu jukos ... prisiminiau vel
QUOTE(Merguzele @ 2007 05 11, 21:07)
Sakykit, gal žinot, kada tinkamas metas sodinti bijūnus? Labai norėčiau dabar...
Šiaip tai reikia rugpjūčio mėn sodinti jei nori kad pavasarį žydėtų, bet persodinau pavasarį tai kitais metais žiedų sulaukiau, nors sako kad gali visai nežydėti, bet man tai žydi. o vieną pirkau šį pavasarį jau sukrovęs pumpurus tik neaišku ar išskleis
Papildyta:
QUOTE(EwuteZ @ 2007 05 11, 14:01)
Labai aciu. Tuoj bandau ieskoti internete kaip atrodo surfinijos ir leksiu savaitgali pirkti
Noriu graziu balkonu, kai mano mazylis isvys pasauli vasara
Noriu graziu balkonu, kai mano mazylis isvys pasauli vasara
Jei turi mažiau laiko surfinijas laistyti ir trešti tai geriau pirkti palergonijas ir dar į vazoną kartu įmaišyti yra visokių smulkiažiedžių gražiai drykstančių tai labai vaizdelis fainas. O šiap dar vienas patarimas balkone sodinti į kokosinius vazonus jie aišku brangūs tačiau gėlės geriau jose laikosi. smulkiažiedžių gali pasižiūrėti http://www.zieduspal...t/kontaktai.php
Papildyta:
[/quote]
Aš kažkada juka pirkau iš Florexlitos tai dar ir dabar auga pas tėvelius prie namo.labai jau gražuolė
QUOTE(Kaliteja @ 2007 05 11, 16:10)
Aš tai pagaliau sode visus senus medžius išpjoviau ir veją užsėjau,o paskui jau kaip nors grožį kursiu,nes situaciją panaši.......... o čoa tokių prisižiūri
Tik tam aš neturiu fantazijos ir meniškos gyslelės
Va čia tai tiesa,nes aš tai vargstu juodai,kai lenda visokios tulpės ir t.t. ten kur jų visiškai nereikia
Tik tam aš neturiu fantazijos ir meniškos gyslelės
Va čia tai tiesa,nes aš tai vargstu juodai,kai lenda visokios tulpės ir t.t. ten kur jų visiškai nereikia
Mes dar nenorim visų išpjaut,liktumėm be obuoliuko jokio.Nors daug medžių jau pašalinom. Naujų dar nesodinom,nes kieme toks balaganas,kad dar neaišku kaip kas bus. O tulpių pas mane irgi pilna,ištisa plantacija,tų raudonųjų
Kalitėja,o kur jūsų sodas?
QUOTE(Tina* @ 2007 05 12, 00:03)
O man buvo priesingai sitam forume patarta, kad joms reikia saules , tai as ir pasodinau pas save balkone, kur iki pusiaudienio saulute kaitina.
Pelargonijas tai aš auginu pietiniam balkone.Super,jokių problemų su jom O va begonijų nemėginau,negaliu sakyt kaip auga saulės atokaitoj.Mano giminaitės balkonas šiaurinėj pusėj,tai begonijos pas ją auga puikiai O ir skaičiau kažkur,kad jos mėgsta šiaurinę pusę
Jei kalbant apie juką,tai man kaimynė patarė perkelt ją į vazoną Aš supratau kad jukas jūs auginat ne vazonuose,tai delsiu. O kaip reikia?
Papildyta:
Merginos,gal aš nelabai į temą,bet noriu paklaust ar jau pasisodinot svogūnus Žinau kad juos jau reikėjo 8 dieną sodint,bet šalnų pabijojau Kaip jūs darot?
[quote=Wolke,2007 05 11, 21:47]
60lt toks brangus,nezinau gal as ne apie ta augaliuka tada galvoju,mes tai uz viena apie 3euronus mokejom (nors musiskiai nedideli) lotyniskai Prunus laurocerasus nuotraukytes neturiu saviskiu,jei ryt nelis padarysiu foto
pas mus ziemos svelnesnes nei Lietuvoje,todel del augaliuku issalimo problemu nebuna
[/quote]
Nu taip taip 60 lt., mano tai visžalis, margais lapais (KAIP VAŠKUOLĖS) ir jų nemeta, bet kai nušąlo, tai visi nukrito... laukiu gal atžels
Merginos,gal aš nelabai į temą,bet noriu paklaust ar jau pasisodinot svogūnus Žinau kad juos jau reikėjo 8 dieną sodint,bet šalnų pabijojau Kaip jūs darot?
[/quote]
Tai kad ir aš dar nepasėjau, nes nebėra pirkti
[/quote]
Nu taip taip 60 lt., mano tai visžalis, margais lapais (KAIP VAŠKUOLĖS) ir jų nemeta, bet kai nušąlo, tai visi nukrito... laukiu gal atžels
[/quote]
Tai kad ir aš dar nepasėjau, nes nebėra pirkti
QUOTE(ermute @ 2007 05 11, 12:29)
šiemet, kadangi apsiskaičiau kad svyrančios pelagonijos labai mėgsta šiaurinę pusę, tai bandysiu su jom sužaist
QUOTE(Tina* @ 2007 05 11, 23:03)
Na tai po ermutes posto ir as buvau suglumus del tokios info .
Siaip pelargonijos tikrai geriau auga pietinej, nei siaurinej pusej. Siaurinej maziau zydi, labiau istysta, o stai begonijoms - super, o ypac svyrancios graziai atrodo, tik kad ziedu nuo ju prikrenta, reikia nuolat rinkti .
QUOTE(jutute @ 2007 05 12, 10:01)
mano tai visžalis, margais lapais (KAIP VAŠKUOLĖS) ir jų nemeta, bet kai nušąlo, tai visi nukrito... laukiu gal atžels
apie tuos kur as kalbu irgi viszaliai,bet lapai ju tai zali - lyja pas mus jau visa savaite padaryciau foto va internete radau nuotraukyte -lauravysne mano supratimu taip atrodo
gyvatvore labai grazi is ju gaunasi
Mano irgi tokia, bet lapai dar su baltais dryželiais...
O tai pas tave gal šilčiau, kad nenušąla..ir pas mus lyja, galėtų jau nustoti, darbai laukia
O tai pas tave gal šilčiau, kad nenušąla..ir pas mus lyja, galėtų jau nustoti, darbai laukia
QUOTE(vida777 @ 2007 05 12, 10:51)
Na tai po ermutes posto ir as buvau suglumus del tokios info .
Siaip pelargonijos tikrai geriau auga pietinej, nei siaurinej pusej. Siaurinej maziau zydi, labiau istysta, o stai begonijoms - super, o ypac svyrancios graziai atrodo, tik kad ziedu nuo ju prikrenta, reikia nuolat rinkti .
jap...begonijos..... tokia is manes darzininke.... zinau daug maz pavadinima ir ciudinuosi