Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Va įdomu,kaip atrodo jūsų gėlynų žemė po tų visų praūžusių liūčių ir krušų g.gif Šįryt pakrapščiau,tai tarsi tanku pervažiuota visur,baisiai kieta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Motušė @ 2007 05 19, 00:24)
Ju.Ju, ar visiškai nulaužta kobėja? Jei nors kiek laikosi, tai mėgink apibintuoti, paramstyti- sugis lūžis. Mano mažieji buvo nulaužę kobėją, paramsčiau- auga toliau.

unsure.gif ne jau viskas, prie pat zemes luzo. As ispradziu nepastebejau, kad nuluzo, ziuriu lapeliai vysta. Palaisciau - nulis rezultato schmoll.gif Pradejau ziuret kame reikalas, kitos thumbup.gif o si blink.gif . Tik nzn daigint kobeja nauja, ar ikisht sekla tiesiai i zeme. Gal uzaugs g.gif Kad tik suzaliuotu, nebutu to plysio doh.gif
Pasodinau jas is isorines tvoros puses....tai vyras siulo aptvert nuo barbaru cool.gif Bet poto reikes atitverti pati aptverima, poto atitverti atitverimo atitverima... dry.gif
Dar svarbiausia suo ne palaidas buvo , o su seimininku ant pavadelio. Leido jam prieti prie tvoros, nors ir mate kad ten pasodinta fool.gif
Atsakyti
QUOTE(makausike @ 2007 05 18, 18:24)
Na JU-JU jums jumoro tikrai nestinga, o as asmeniskai noreciau buti labai bloga ir, kad tokie mieli liapus gyvyneliai mano sode nesiveistu.. doh.gif  doh.gif as i juos net ziureti bijau o kai pamatysiu sode nezinau kuo gali ta dvikova baigtis, manau ne mano naudai  doh.gif  doh.gif  doh.gif , mane net purto i juos ziurint

lotuliukas.gif Nu ir man taip pat su visokiais vabalais doh.gif

Knifofija,super vaizdelis thumbup.gif O kaip įdomiai, ten tiesiog iš akmens,atrodo, auga augaliukai bigsmile.gif

Ju-Ju 4u.gif 4u.gif nachalas tavo kaimynas blink.gif blink.gif Spirk į užpakalį ,kai kitą kartą pamatysi jį prie savo tvoros cool.gif
Atsakyti
Trumpai dabar tik parasau. Kazkas rase, kad reikia pirmameciams medeliams nuskinti ziedus. Tai jei nenuskinet, neskinkit. Jei kam bus idomu, vakare parasysiu kodel.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2007 05 18, 16:05)
Kasiopeja, na kam tau vargintis su naujom idejom?.. Vis tiek po tavo augintiniu ir situ paciu neliks... mirksiukas.gif  biggrin.gif

Prašom nekarksėt nono.gif Jie pas mane kultūringi - valgo tik "ne vietoj pasodintus" jaunus medelius drinks_cheers.gif

Une, aš irgi mąsčiau kaip apjungt, bet sunkiai įsivaizduoju. Gal kaip pas Knifofiją (atrodo) buvo medeliai apjunti mulčo ruožais. Jaučiu reiks į profesionalus kreiptis atėjus laikui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 19 gegužės 2007 - 15:13
QUOTE(zmonele @ 2007 05 19, 11:35)
Trumpai dabar tik parasau. Kazkas rase, kad reikia pirmameciams medeliams nuskinti ziedus. Tai jei nenuskinet, neskinkit. Jei kam bus idomu, vakare parasysiu kodel.

įdomu rolleyes.gif , praeitais metais ranka nepakilo nuskint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 05 19, 11:35)

blink.gif as net nzn kad reikia taip daryti g.gif Tai ka dabar pas mane pirma karta suzydejo kolonines obelys, kriause zemauge...Viska skint doh.gif Tikrai neskinsiu schmoll.gif
Laukiam kodel nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 05 18, 21:39)
Knifofija, o koks čia augalėlis alpinariume toks geltonai žalias (šalia liustros)?

Aitrusis šilokas
Atsakyti
Vienas tikrai kompetetingas zmogus sake, kad skinti nereikia, nes tada vaismedziai prades prameciuot (vienais metais bus vaisiu, kitais ne).. Ir dar sake, kad nuskint ziedus, tai kaip is zmogaus nora atimt ax.gif Sake, tik kaip jaunas medelis, tai po to uzsimezgusius vaisius nuskint pirmais metais.
Atsakyti
QUOTE(zmonele @ 2007 05 19, 20:12)
Vienas tikrai kompetetingas zmogus sake, kad skinti nereikia, nes tada vaismedziai prades prameciuot (vienais metais bus vaisiu, kitais ne).. Ir dar sake, kad nuskint ziedus, tai kaip is zmogaus nora atimt ax.gif Sake, tik kaip jaunas medelis, tai po to uzsimezgusius vaisius nuskint pirmais metais.

Tai visdelto nelaukt kol sunoks iki galo mastau.gif
Atsakyti
Labutis visoms.

Knifofija ar nepamiršai mano užsakymo dėl lelijos tik nepamenu ar vieną ar du svogūnus prašiau palikti, tai patikslinu jeigu galima 2. ax.gif ir kaip jums sekėsi pabaigti prekybą Alytuje.

Šiandien man atidavė rododendrą, bet tokį tik egzistuojantį, nes jau šeimininkė neturi rodos su juo. jam koki jau gal 10 metų, bet pats tik 3 šakų, ūgio koki 50cm. ir šaknys tai vos moteriko kumščio. Sakė persodinus buvo kelis kartus, nes manė kad vieta netinka, ir trešė, bet vistiek toks apmiręs. Nors žaliuoja ir truputį žiedų būna. Kaži kame reikalas gali būti.
Atsakyti
Sveikos. Labai noriu paklausti, ar tiesa, kad skirtingų spalvų kanų negalima vienoje vietoje sodinti, nes jie susižydi ? g.gif Jei taip, tai kokiu atstumu galima juos sodinti? Aš planavau jų siena ir dar jurginais nuo vienų kaimynų smalsių akių užsidengti kiemą.
Atsakyti