tas gyvis, tai baisokokas brrr...
kasiopeja, o jei ju nejudint, o tiesiog kazkaip apjungti?
Paziurejau kitos savaites prognozes . Antradieni +29 temp Varysim pliazintis. Šalnas turbut reikia pamiršti. http://www.gismeteo....owns5/26629.htm
Na JU-JU jums jumoro tikrai nestinga, o as asmeniskai noreciau buti labai bloga ir, kad tokie mieli liapus gyvyneliai mano sode nesiveistu.. as i juos net ziureti bijau o kai pamatysiu sode nezinau kuo gali ta dvikova baigtis, manau ne mano naudai , mane net purto i juos ziurint
Mano mama kalijas jau pries pora savaiciu lauke pasodino ir nieko jom
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 18, 12:13)
Merginos-žinovės, gal kas buvot susidūrę su suaugusių tujų/kadagių persodinimu?
Ir šiaip įmetu nuotrauką, gal kas turit idėjų kaip suformuot kokią kompoziciją kad ir nepersodinant senų augalų? Čia yra pievutė priešais namą, vaizdas žiūrint nuo namo. Mano akimis - tujų primėtyta be sistemos, o norisi kažkokios idėjos...
Ir šiaip įmetu nuotrauką, gal kas turit idėjų kaip suformuot kokią kompoziciją kad ir nepersodinant senų augalų? Čia yra pievutė priešais namą, vaizdas žiūrint nuo namo. Mano akimis - tujų primėtyta be sistemos, o norisi kažkokios idėjos...
Kasiopeja, na kam tau vargintis su naujom idejom?.. Vis tiek po tavo augintiniu ir situ paciu neliks...
QUOTE(makausike @ 2007 05 18, 13:41)
Laba dien visoms gal kas susidurete su vabalu kurkliu jisai ties zemes pavirsiumi nugriauzia augalus , gal kas zino kaip juos naikinti arba bent kokios priemones yra kovai su jais .... Aciu
O Dieve Dieve tas yr baisus vabzdys. Padejo tik rusiski ar baltarusiski nuodai, juos pirkom aleksoto turguj. Tphu Tphu padejo. Jei rasiu - paziuresiu pavadinima
QUOTE(smth1 @ 2007 05 18, 20:38)
O Dieve Dieve tas yr baisus vabzdys. Padejo tik rusiski ar baltarusiski nuodai, juos pirkom aleksoto turguj. Tphu Tphu padejo. Jei rasiu - paziuresiu pavadinima
Butu didelis dekui jeigu surastumete pavadinima bandytume ir mes ieskoti kur nors gal rastumeme nusipirkti o sakykit kur gali buti ju lizdai ar idomu jie tik atskrenda po viena
QUOTE(makausike @ 2007 05 18, 18:24)
Na JU-JU jums jumoro tikrai nestinga, o as asmeniskai noreciau buti labai bloga ir, kad tokie mieli liapus gyvyneliai mano sode nesiveistu.. as i juos net ziureti bijau o kai pamatysiu sode nezinau kuo gali ta dvikova baigtis, manau ne mano naudai , mane net purto i juos ziurint
sakai nupurto? as valgiau skaitinedama sita tema kai priejau ta vieta kur Ju-Ju aciu tau! idejo ta nuotrauka..tai ciut negrazinau maisto atgal..nu nu rimtai tai tokia baisybe slykstybe kad ux
Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2007 05 18, 20:45)
Butu didelis dekui jeigu surastumete pavadinima bandytume ir mes ieskoti kur nors gal rastumeme nusipirkti o sakykit kur gali buti ju lizdai ar idomu jie tik atskrenda po viena
nu cia teisingai Ju-Ju parase apie juos. Manau ne po viena jie atskrenda. PAs mus irgi tai yra bendra sodo beda. Norisi sakyt 'buvo'. del pavadinimo parasysiu po savaitgalio.
Verkiu Kaimynu suo prabego pro kobejas ir nulauze viena Pacia vidurine Dabar gaunasi toks plisys Jei dabar sudaiginsiu viena, gal nepervelu Visas likusias jau ishdalinau viesiem
Kaip ir buvau žadėjusi idedu foto paslėptos bačkos (kažkada buvo kuras) Draugė gryžo iš šiltų kraštų tai nulėkus nufotkinau. Kiek čia jūs visko prirašėt, net nespėjau perskaityti, nes mugė po mugės o rankos tik dvi
O čia perkūnropė, kuri gali augti ant akmens jei tereikia tik trupučiuko žemės.
O čia perkūnropė, kuri gali augti ant akmens jei tereikia tik trupučiuko žemės.
Ju.Ju, ar visiškai nulaužta kobėja? Jei nors kiek laikosi, tai mėgink apibintuoti, paramstyti- sugis lūžis. Mano mažieji buvo nulaužę kobėją, paramsčiau- auga toliau.