Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Reiks i stoties turgeli uzsukt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 05 17, 22:54)
Reiks i stoties turgeli uzsukt.  ax.gif

Ir man reik i stoties turgeli geliu, tik vis tvardausi hihihi.gif nes vietos jau nelabai turiu kur sodint, o tikrai zinau kad tusciom ne grisiu schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
smile.gif jo daug ten pagundu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 17 gegužės 2007 - 22:07
cia jus kalbat apie hales turgu?
ir as dar ne i tema doh.gif nepasirodo rusiskas zurnalo "moi priekrasnyi sad" geguzes numeris blink.gif as negaliu be jo gyvent verysad.gif
gal kokios info daugiau turit? paziurejau, kad leidejai "burda", o pas mus yra tik drabuziai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 17, 23:33)
cia jus kalbat apie hales turgu?

Cia mes kalbam apie gelezinkelio turgu Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
doh.gif Dabar isaiskejo, kad as vakar patresiau zolyte trasom, kurios skirtos pomidoram fool.gif
Nieko zolytei neatsitiks g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 18, 08:04)
doh.gif Dabar isaiskejo, kad as vakar patresiau zolyte trasom, kurios skirtos pomidoram fool.gif
Nieko zolytei neatsitiks  g.gif  unsure.gif

pomidoru pridyks lotuliukas.gif o jai rimtai tai nieko neatsitik mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 18, 08:04)
Nieko zolytei neatsitiks  g.gif  unsure.gif

lotuliukas.gif Manau kad ne g.gif mirksiukas.gif Aš vakar irgi tręšiau viską doh.gif O jau kai pribarsčiau,pradėjau galvot,ar nepadauginau doh.gif lotuliukas.gif
O kaip tręšti rododendrus granuliuotom trąšom?Ar reikia tirpinti? blink.gif Aš netirpiau,pabarsčiau ir viskas g.gif Ir dar trąšom rododendrams patręšiau hortenziją rolleyes.gif Ar gerai padariau? g.gif

Tiesa,mano sinavadas jau irgi su pumpuru wub.gif ax.gif Žiūrėsiu kokia spalva bus wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galit pasakyti kada reikia velyvius persodinti? Tada, kada sodinamos visos svogunines geles- jos zydi. Gal dabar kai lapai nudzius? g.gif
Aciux
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 17, 22:55)
Ir man reik i stoties turgeli geliu, tik vis tvardausi hihihi.gif nes vietos jau nelabai turiu kur sodint, o tikrai zinau kad tusciom ne grisiu  schmoll.gif  doh.gif

Na nežinau jum gal ir tolokai, bet už Zapyškio yra toks ūkininkas Zareckas pas jį vasarinių gėlių irgi labai daug būna ir gražių ir kainos padorios būna.
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 05 18, 10:02)
pomidoru pridyks  lotuliukas.gif o jai rimtai tai nieko neatsitik  mirksiukas.gif

biggrin.gif Nu bet jei butu trasos agurkam, tai nepregyvenciau - agurkai zali, zole zalia irnesakyk.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O Zapiskis yra gerai 4u.gif
Atsakyti
Merginos-žinovės, gal kas buvot susidūrę su suaugusių tujų/kadagių persodinimu?

Ir šiaip įmetu nuotrauką, gal kas turit idėjų kaip suformuot kokią kompoziciją kad ir nepersodinant senų augalų? Čia yra pievutė priešais namą, vaizdas žiūrint nuo namo. Mano akimis - tujų primėtyta be sistemos, o norisi kažkokios idėjos...

user posted image
Atsakyti