Reiks i stoties turgeli uzsukt.
QUOTE(Tina* @ 2007 05 17, 22:54)
Reiks i stoties turgeli uzsukt.
Ir man reik i stoties turgeli geliu, tik vis tvardausi nes vietos jau nelabai turiu kur sodint, o tikrai zinau kad tusciom ne grisiu
jo daug ten pagundu...
cia jus kalbat apie hales turgu?
ir as dar ne i tema nepasirodo rusiskas zurnalo "moi priekrasnyi sad" geguzes numeris as negaliu be jo gyvent
gal kokios info daugiau turit? paziurejau, kad leidejai "burda", o pas mus yra tik drabuziai
ir as dar ne i tema nepasirodo rusiskas zurnalo "moi priekrasnyi sad" geguzes numeris as negaliu be jo gyvent
gal kokios info daugiau turit? paziurejau, kad leidejai "burda", o pas mus yra tik drabuziai
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 17, 23:33)
cia jus kalbat apie hales turgu?
Cia mes kalbam apie gelezinkelio turgu Kaune
Dabar isaiskejo, kad as vakar patresiau zolyte trasom, kurios skirtos pomidoram
Nieko zolytei neatsitiks
Nieko zolytei neatsitiks
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 18, 08:04)
Nieko zolytei neatsitiks
Nieko zolytei neatsitiks
pomidoru pridyks o jai rimtai tai nieko neatsitik
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 18, 08:04)
Nieko zolytei neatsitiks
Nieko zolytei neatsitiks
Manau kad ne Aš vakar irgi tręšiau viską O jau kai pribarsčiau,pradėjau galvot,ar nepadauginau
O kaip tręšti rododendrus granuliuotom trąšom?Ar reikia tirpinti? Aš netirpiau,pabarsčiau ir viskas Ir dar trąšom rododendrams patręšiau hortenziją Ar gerai padariau?
Tiesa,mano sinavadas jau irgi su pumpuru Žiūrėsiu kokia spalva bus
Sveikutes, gal galit pasakyti kada reikia velyvius persodinti? Tada, kada sodinamos visos svogunines geles- jos zydi. Gal dabar kai lapai nudzius?
Aciux
Aciux
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 17, 22:55)
Ir man reik i stoties turgeli geliu, tik vis tvardausi nes vietos jau nelabai turiu kur sodint, o tikrai zinau kad tusciom ne grisiu
Na nežinau jum gal ir tolokai, bet už Zapyškio yra toks ūkininkas Zareckas pas jį vasarinių gėlių irgi labai daug būna ir gražių ir kainos padorios būna.
QUOTE(damute31 @ 2007 05 18, 10:02)
pomidoru pridyks o jai rimtai tai nieko neatsitik
Nu bet jei butu trasos agurkam, tai nepregyvenciau - agurkai zali, zole zalia
O Zapiskis yra gerai
Merginos-žinovės, gal kas buvot susidūrę su suaugusių tujų/kadagių persodinimu?
Ir šiaip įmetu nuotrauką, gal kas turit idėjų kaip suformuot kokią kompoziciją kad ir nepersodinant senų augalų? Čia yra pievutė priešais namą, vaizdas žiūrint nuo namo. Mano akimis - tujų primėtyta be sistemos, o norisi kažkokios idėjos...
Ir šiaip įmetu nuotrauką, gal kas turit idėjų kaip suformuot kokią kompoziciją kad ir nepersodinant senų augalų? Čia yra pievutė priešais namą, vaizdas žiūrint nuo namo. Mano akimis - tujų primėtyta be sistemos, o norisi kažkokios idėjos...