Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 17, 11:28)
g.gif rimtai, panašu į azaliją... Labai gražu  wub.gif O gal ir rododendrų būna nepilnavidurių....
Smiltis, vakar neparodžiau, bet pas mane rododendrai kitokie skleidžiasi...  mirksiukas.gif

Tai pas mane kitų irgi kitokie žiedai, tokie stambūs , o šitas vat tipo smulkiažiedis g.gif Kur pirkau šalia ir azalijų buvo, nu bet jos lyg šiek tiek kitaip atrodė g.gif

vat kokių dar radau būna unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 gegužės 2007 - 11:13
As turiu tokia azalija
user posted image
kaip lietuviskai vadinasi si gelyte,vokieciai ja vadina -verkianti sirdis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 17, 13:44)
user posted image

Dailieji auskarėliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 17, 12:44)
user posted image

Mano mociute sakydavo "Lenko asharele"...
Atsakyti
Nu pasakysiu bajeri blush2.gif . Gi ta mano margalape zhile, pameni, jolaxus, kur mano foto buvai idejus, pasirodo - dazyta doh.gif . Bet dazu, matyt, geru buta thumbup.gif , sitiek laiko isbuvo (nuo pernai metu), siemet persodinau i kita vieta as ja, tai kai gerai nulijo, ziuriu blink.gif , kad tas grozis luptis pradejo. O jau isivaizdavau ax.gif stebukla atradusi .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 17, 12:52)
Nu pasakysiu bajeri  blush2.gif . Gi ta mano margalape zhile, pameni, jolaxus, kur mano foto buvai idejus, pasirodo - dazyta  doh.gif . Bet dazu, matyt, geru buta  thumbup.gif , sitiek laiko isbuvo (nuo pernai metu), siemet persodinau i kita vieta as ja, tai kai gerai nulijo, ziuriu  blink.gif , kad tas grozis luptis pradejo. O jau isivaizdavau  ax.gif  stebukla atradusi .

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip laukiu kito savaitgalio lotuliukas.gif
Leksiu i muge nusiaubti thumbup.gif Taip ziedeliu norisi kuo daugiau!!!
Tik pas mus 'total' molis, nezinau kaip kas cia augs g.gif - pirmi metai - isbandymu metai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 17, 11:58)
Patikėk, jau kokie pas mus vėjai laukuose, bet begonijos pas mus gražiai stovi, neaplaužytos, tik, kaip jau rašiau, kažkas lapams pakenkė  g.gif

as kaip pirkau begonijas sake dar nenesti i lauka, tik po kelias valandas kad priprastu, tai gal taviskes pasale g.gif arba staigus klimato pasikeitimas netiko joms g.gif siaip tai pernai begonijas turejau ir vejuotoj vietoj buvo, bet nieko jos man nepasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 17, 12:52)
Nu pasakysiu bajeri  blush2.gif . Gi ta mano margalape zhile, pameni, jolaxus, kur mano foto buvai idejus, pasirodo - dazyta  doh.gif . Bet dazu, matyt, geru buta  thumbup.gif , sitiek laiko isbuvo (nuo pernai metu), siemet persodinau i kita vieta as ja, tai kai gerai nulijo, ziuriu  blink.gif , kad tas grozis luptis pradejo. O jau isivaizdavau  ax.gif  stebukla atradusi .

prisimenu lotuliukas.gif sukom galvas, kad tokių margalapių nėra tekę matyti, diagnozavom ir pašalimą ir kokių medžiagų trūkumą ar perteklių, o čia - "še tau boba ir devintinės" - dažų per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kiek šiandien daug mūsų, o aš jau varau į lauką sėti žolytę... bigsmile.gif
Atsakyti
Mačiau šnekėjot apie azalijas.
Pirmais metais , kai pasodinau(pusiau pavėsy) vos vos išgyveno, po to perkėliau i saulėtą tai dabar man nudžiuvo... cry.gif cry.gif
O ji dar ir netokiajau didelė...
Taip kaip ją augint. Pasodinau įrododendrų žemę, tai kas negerai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaukault: 17 gegužės 2007 - 12:57
QUOTE(kaukault @ 2007 05 17, 13:55)
Mačiau šnekėjot apie azalijas.
Pirmais metais , kai pasodinau(pusiau pavėsy) vos vos išgyveno, po to perkėliau i saulėtą tai dabar man nudžiuvo... cry.gif  cry.gif
O ji dar ir netokiajau didelė...
Taip kaip ją augint. Pasodinau įrododendrų žemę, tai kas negerai... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

o tu jai drenažą ( pvz konkorėžinį) buvai padarius, mulčavai ir laistei? g.gif
Atsakyti