Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 16, 22:08)
Kokios patinka tokias ir sodink  4u.gif Koks skirtumas i kelma, ar i vazona mastau.gif
Bet siaip man prie medzio labai graziai dera svyrancios raudonos pelargonijos  ax.gif

man ir pelargonijos wub.gif bet graziai turetu ziuretis ir begonijos wub.gif as prisipirkau svyranciu begoniju visokiu spalvu wub.gif netycia uztikau skelbima SODO SPALVOSE, kad Sveksnoj yra medelynas prekiaujantis vienmetemis ir daugiametemis gelemis, tai lekiau ten ax.gif kai nuvaziavau tai isvaziuot nenorejau, jau kokiu grozybiu ten yra wub.gif wub.gif prisipirkau svyranciu visokiu doh.gif ir dar leksiu po men, nors jau visos palanges per du aukstus apstatytos gelemis, laukia vasaros doh.gif bet pas mane balkonai pirmam ir antram aukste tai jie vasara skendi zieduose wub.gif
Atsakyti
Tina*, as tai pasuoju biggrin.gif

del kelmo... man labai graziai ziuretusi ramunes dekoratyvios wub.gif tokios smulkiaziedes-jos tokiu kupstu suauga, krastiniai koteliai truputi issiklaipo... wub.gif ech-jau matau ta vaizda wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Įdedu nuotrauką kaip mano rododendras pražydo wub.gif
user posted image

Su tais rododendrais- pirkau geltonais su oranžiniais pakraščiukais žiedais, dabar pradėjo skleisti , tai pasirodo bordo doh.gif . Čia ne tas kur įdėjau nuotrauką unsure.gif
Atsakyti
Ale grazus koks wub.gif Toks tankus rolleyes.gif Maniskiai kur pirkau tai tokie kudi ciuciukai paliginus hihihi.gif Mano azalija jau skleidzia ziedelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 05 16, 22:08)
..............Sveksnoj yra medelynas prekiaujantis vienmetemis ir daugiametemis gelemis............

O kokioj vietoj ??? Labai įdomu, negirdėjau dar. Gal ir kokia nuoroda yra ar kontaktai, kaip dirba savaitgalyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2007 05 17, 07:36)
Labukas  4u.gif

Įdedu nuotrauką kaip mano rododendras pražydo  wub.gif
user posted image

Su tais rododendrais- pirkau geltonais su oranžiniais pakraščiukais žiedais, dabar pradėjo skleisti , tai pasirodo bordo doh.gif . Čia ne tas kur įdėjau nuotrauką  unsure.gif

Labai gražu wub.gif
Man, kaip neišmanėlei, panašu čia į azaliją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ADA: 17 gegužės 2007 - 08:30
QUOTE(damute31 @ 2007 05 16, 23:08)
man ir pelargonijos  wub.gif bet graziai turetu ziuretis ir begonijos  wub.gif as prisipirkau svyranciu begoniju visokiu spalvu  wub.gif netycia uztikau skelbima SODO SPALVOSE, kad Sveksnoj yra medelynas prekiaujantis vienmetemis ir daugiametemis gelemis, tai lekiau ten  ax.gif kai nuvaziavau tai isvaziuot nenorejau, jau kokiu grozybiu ten yra  wub.gif  wub.gif prisipirkau svyranciu visokiu  doh.gif ir dar leksiu po men, nors jau visos palanges per du aukstus apstatytos gelemis, laukia vasaros  doh.gif bet pas mane balkonai pirmam ir antram aukste tai jie vasara skendi zieduose  wub.gif

Gal kas galėtų įmesti fotkių kaip tos svyrančios begonijos atrodo g.gif
O kurioje vietoje Švėkšnoje yra medelynas, ir kiek mokėjai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2007 05 17, 09:16)
Labai gražu  wub.gif
Man, kaip neišmanėlei, panašu čia į azaliją  blush2.gif

hihihi.gif nu pirkau kaip rododendrą , bet per daug nenustebčiau jei ką doh.gif Aš irgi kai tokia išmanėlė blush2.gif esu , tai ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 17, 10:31)
Gal kas galėtų įmesti fotkių kaip tos svyrančios begonijos atrodo g.gif

Štai daugybė svyrančių begonijų
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 05 16, 22:08)
netycia uztikau skelbima SODO SPALVOSE, kad Sveksnoj yra medelynas prekiaujantis vienmetemis ir daugiametemis gelemis, tai lekiau ten  ax.gif kai nuvaziavau tai isvaziuot nenorejau, jau kokiu grozybiu ten yra  wub.gif  wub.gif prisipirkau svyranciu visokiu  doh.gif ir dar leksiu po men,

Parašyk kur jie randasi ir kokios kainos biggrin.gif nes ir aš gal susigundisiu nulėkti ax.gif

O mano rododendras dar tik po biški ruošiasi žydėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 17 gegužės 2007 - 09:16
nu gražiai sužydo Smilties kvietkelis wub.gif manasis irgi šiemet šviežiai pasodintas yra, tačiau dar tik pradeda žiedai skleistis, turbūt kitą savaitę sulauksiu tikro žydėjimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 17, 09:01)
O kokioj vietoj ??? Labai įdomu, negirdėjau dar. Gal ir kokia nuoroda yra ar kontaktai, kaip dirba savaitgalyje?  g.gif

R.Tamasauskienes dekoratyviniu augalu ukis,Inkakliai, Sveksnos sen.,Silutes r. tel. 8-441 48250, mob. 8-687 52158 cia kokie 2km nuo sveksnos, o kaip dirba tai nezinau, as buvau 18h tai dirbo dar ir nemaciau jokios iskabos su darbo valandom. Bet siaip tai labai pigiai, as va uz savo begonijas po 6 lt mokejau

user posted image
Atsakyti