Šilinge, pas mus 15 arų. O kurie čia dideli auga? Blyn, kai darėmės - tai nieko nesigilinau, dabar prasideda
Tiek kėnis, tiek juodoji pušis - medžiai kaip reikalas Nebent kėnis koks modifikuotas, mini formos
Kėnis korėjinis, aukštis 3-4 m, forma - kūgiška.
Taip rašoma augalų sąraše
Taip rašoma augalų sąraše
QUOTE(Šilingė @ 2007 05 11, 11:56)
Tiek kėnis, tiek juodoji pušis - medžiai kaip reikalas Nebent kėnis koks modifikuotas, mini formos
Juodoji pušis gali būti ir maža. Pas mus pvz. numatyta Pinus nigra "Pyramidalis" - auga iki 4 m. O Pinus nigra "Nana" is viso para6yta iki 2 m.
Papildyta:
QUOTE(Šilingė @ 2007 05 11, 11:56)
Nebent kėnis koks modifikuotas, mini formos
O kėnis irgi visoks gali būti. Pas mamą auga kėnis bet ne į aukštį, o į plotį. Tai siekia max. pusę metro
QUOTE(Zaneta75 @ 2007 05 11, 14:16)
As labai noriu medinem grindim, vyras trinkelem - zodziu kaip visada Gal kokiu www zinot kur info butu galima pasisemti? Dar geriau butu is patirties
Is anksto jumy baisiai dekinga
Is anksto jumy baisiai dekinga
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 11, 14:18)
medinės grindys po lietaus bus slidžios. Nebent terasa po stogu
Mes ir sprendziam ta pacia problema...plyteles ar medines terasos grindys...ta mediena, kur klojama terasa ,yra specialiai apdirba (na su tokiomis rievelemis buna) ir inpregnuota,suslapusios jos nelieka slidzios...vanduo per tas rieveles gerai nubega,jos neikaista nuo saules ir ilgiau lieka siltos - taigi idealu megstantiems basom isbegti i terasa galeciau ideti kokiu www,as pati jau truputi tuom domejausi,bet kad mano visi www vokiski
kokia kaina kvadrato???tu lenteliu
QUOTE(nengamo @ 2007 05 11, 11:08)
Pas mane seni medžiai eilėmis susodinti(jų dar nepjausim),braškės gėlyne(ne aš jas ten sodinau) ir taip toliau............ Gerai kai galima viską nuo 0 darytis pačiam... Aš kažko jau panikuot pradėjau Suprantu,kad ir Maskva iškart nepasistatė,bet .. Įmesiu paskui kelias nuotraukas,pamatysit koks pas mane "grožis"
Aš tai pagaliau sode visus senus medžius išpjoviau ir veją užsėjau,o paskui jau kaip nors grožį kursiu,nes situaciją panaši.......... o čoa tokių prisižiūri
Tik tam aš neturiu fantazijos ir meniškos gyslelės
QUOTE(Šilingė @ 2007 05 11, 11:40)
Tu įsitikinusi? Man tai būtų buvę lengviau viską nuo pradžių daryti iš naujo
Va čia tai tiesa,nes aš tai vargstu juodai,kai lenda visokios tulpės ir t.t. ten kur jų visiškai nereikia
QUOTE(Wolke @ 2007 05 11, 15:27)
Mes ir sprendziam ta pacia problema...plyteles ar medines terasos grindys...ta mediena, kur klojama terasa ,yra specialiai apdirba (na su tokiomis rievelemis buna) ir inpregnuota,suslapusios jos nelieka slidzios...vanduo per tas rieveles gerai nubega,jos neikaista nuo saules ir ilgiau lieka siltos - taigi idealu megstantiems basom isbegti i terasa galeciau ideti kokiu www,as pati jau truputi tuom domejausi,bet kad mano visi www vokiski
Dar būna plastiko kompozito lentelės, jos irgi neslysta sušlapus. Žinau vieną adresą www.finera.lt berods jie prekiauja
QUOTE(ermute @ 2007 05 10, 11:48)
nu nejau niekas negirdėjot apie jokį medelyną Žemaitijoje?
Aš tai nemažai medelių esu nusipirkusi iš Rietavo turgaus, bet dėl kainų net nežinau, kad jos tokios didelės... , aš net radau ir pigesnių negu savo mieste , o gal tu tą medelį ži0rėjai prieš kelis metus, tai todėl tau kaina taip ir skyrėsi...
Sakykit, gal kuri auginat lauravyšnę, ar ji labai jautri mūsų klimatui, pernai buvau nusipirkusi tai tokia graži buvo, bet per žiemą iššąlo, net nežinau ar šiemet dar vieną nusipirkti, bet jeigu ir ji nušąls...gaila...
Jolaxus,ačiū už atsakymą,nuraminai
QUOTE(Lexi 04 @ 2007 05 11, 15:31)
kokia kaina kvadrato???tu lenteliu
kiek as domejausi tai metrais parduoda,prasideda kazkur nuo 3,50euro uz metra-cia pigiausi ir paskiau jau priklauso nuo to -kokios medienos (azuolas,uosis ar pan.),kiek ji ten apdirbta - zodziu ir nuo pinigines storio priklauso paskaiciavus,gana brangiai gaunasi kiek litais kainuoja gal kas nors kitas parasys...
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 05 11, 17:48)
Sakykit, gal kuri auginat lauravyšnę
mes turim visa gyvatvore uzsisodine lauravysne (na va suzinojau dar vieno augalelio lietuviska pavadinima ) kada nors imesiu foto
QUOTE(Wolke @ 2007 05 11, 14:27)
Mes ir sprendziam ta pacia problema...plyteles ar medines terasos grindys...ta mediena, kur klojama terasa ,yra specialiai apdirba (na su tokiomis rievelemis buna) ir inpregnuota,suslapusios jos nelieka slidzios...vanduo per tas rieveles gerai nubega,jos neikaista nuo saules ir ilgiau lieka siltos - taigi idealu megstantiems basom isbegti i terasa
Na malonu medines, bet as tai isivaizduoju, kad jas ir lakuot karts nuo karto reikia, o ir nuo baldu kazin ar neissibraizo ? Jauciu, kai savo medzio masyvo gulta pertraukciau per tokias grindis, tai tuoj vezos liktu, o gal ir nusisneku, nezinau, nesu as ju gyvai macius.