Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(Knifofija @ 2007 05 16, 12:20)
Katpėdėlė  4u.gif Pavadinimai tikslūs, nes šias gėles auginu jau daug metų turiu ir rausvai žydinčių katpėdėlių, jų lapai dar pilkesni, žadu atvešt į Vilniaus mugę.

Na va, o aš tarp kačių susipainiojau, į didesnes taikiau lotuliukas.gif (maniau, liūtpėdė). Sorry... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 16, 11:20)
Taškuotoji šilingė ir Katpėdėlė  4u.gif Pavadinimai tikslūs, nes šias gėles auginu jau daug metų turiu ir rausvai žydinčių katpėdėlių, jų lapai dar pilkesni, žadu atvešt į Vilniaus mugę.

Ačiū aciuks.gif išeinu į interneto platybes dairytis kas kaip ir ko iš jų tikėtis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausma @ 2007 05 16, 11:36)
Na va, o aš tarp kačių susipainiojau, į didesnes taikiau lotuliukas.gif (maniau, liūtpėdė). Sorry... ax.gif

thumbup.gif jo, supaisysi čia tas katytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Wolke, o čia sinavado tokia natūrali melsva spalva wub.gif ar fotiko pokštai g.gif Esu mačiusi įvairių sinavadų natūroj, pati turiu baltą, bet taip gražiai melsvą matau pirmą kartą bigsmile.gif
Atsakyti
niu teip ax.gif tokia spalva mirksiukas.gif mano fotikas nepokstininkas biggrin.gif

aciuks.gif Knifofijai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 16, 11:21)
niu teip  ax.gif tokia spalva  mirksiukas.gif mano fotikas nepokstininkas  biggrin.gif

Wolke, cia gi sena lietuviska gele tongue.gif , bet tik anksciau zemaugiu turbut nebudavo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 16, 10:20)
Taškuotoji šilingė ir Katpėdėlė  4u.gif Pavadinimai tikslūs, nes šias gėles auginu jau daug metų turiu ir rausvai žydinčių katpėdėlių, jų lapai dar pilkesni, žadu atvešt į Vilniaus mugę.
[

O kur ir kada vyks mugė Vilniuje? Aš tai mielai atvaryčiau pasiprekinti - dar man trūksta žiedų aplink namus mirksiukas.gif
Atsakyti
tokio sinavado dar nemačius,bet wub.gif wub.gif
pas mani pražydo,,klimaitukės,,-irisai.(rudenį pirkau iš gintaro klimaičio)gązdino jis mani ,kad per velai sodinu blink.gif ale jie nors dar silpni daigai,bet stengiasi spavą ir žiedelio grožį parodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 05 16, 15:49)
O kur ir kada vyks mugė Vilniuje? Aš tai mielai atvaryčiau pasiprekinti - dar man trūksta žiedų aplink namus mirksiukas.gif

Kojelaviciaus g, 05 25 - 27 d.
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 05 16, 17:26)
tokio sinavado dar nemačius,bet wub.gif  wub.gif
pas mani pražydo,,klimaitukės,,-irisai.(rudenį pirkau iš gintaro klimaičio)gązdino jis mani ,kad per velai sodinu blink.gif ale jie nors dar silpni daigai,bet stengiasi spavą  ir žiedelio grožį parodyt biggrin.gif

Ir as laukiu rudens ax.gif Irgi pirksiu pas ji irisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2007 05 16, 17:26)
pas mani pražydo,,klimaitukės,,-irisai.(rudenį pirkau iš gintaro klimaičio)gązdino jis mani ,kad per velai sodinu blink.gif ale jie nors dar silpni daigai,bet stengiasi spavą  ir žiedelio grožį parodyt biggrin.gif

Ir aš žadėjau pas jį važiuoti,bet nebenuvažiavau,o tai tokių grožių jis turi wub.gif
Pas mane irisai,tai dar tik lapus augina ax.gif iki žiedų dar toli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 15, 21:42)

O gal susimetam ant tokio? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 16, 09:24)
ne ne ne, tikrai ne notra, schmoll.gif 

man kazkiek laukine karpazole primine, bet ja lengva atpazint, nes pazeidus baltos sultys bega. Bet itariu zinoves cia tiksliau atpazino.

Siandien nusipirkom zolyte sportine Turfline. Gal kuri auginat tokia?
Papildyta:
Dar noreciau sulaukt patarimu kokias svyrancias geles tinka sodinti i kelma?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 05 16, 22:01)
Dar noreciau sulaukt patarimu kokias svyrancias geles tinka sodinti i kelma?

Kokios patinka tokias ir sodink 4u.gif Koks skirtumas i kelma, ar i vazona mastau.gif
Bet siaip man prie medzio labai graziai dera svyrancios raudonos pelargonijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 gegužės 2007 - 21:24