Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 16, 07:35)
žemiau augalėliai, kurie pas mane įikūrė tik prieš kelias dienas, tačiau jais pasidalinę gaspadinės, nežinojo pavadinimų, gal padėsit atpažinti:[/b][/color] nedėjau į tą temą, kur gėles prašo atpažinti, nes ten kažkaip daugiau apie kambarinius augalus šnekama.... man atrodo čia daugiau laukinių augalų žinovių sukiojasi blush2.gif
šitas žalias daiktas sakė žydi geltonais žiedais. Po žeme driekiasi toks mėsingas stebas, persodinant kai kurie stiebeliai palūžinėjo, tai priminė bulvių daigų kvapą, kai pavasarį sudygusius tenka nuo bulvių nulaužyti ax.gif
user posted image

Abu augalus turiu ir nežinau jų pavadinimų, nes taip pat iš pažįstamų išsikasiau ir persodinau biggrin.gif
Ta pirmoji gėlė turi vieną minusą - kai prigyja, tai po metų kitų baisiai plečiasi į šalis, leisdama šaknis po žeme, į visas puses doh.gif Tai reikia reguliariai mažinti - aš tą ir darau. Net gaila, kai reikia į šiukšlių dėžę mesti - jeigu yra norinčių, galiu pasidalinti. Auga gana aukšta, žydi geltonais žiedeliais gausiai. Man prie rudos tvoros idealiai tinka.
O antrasis kilimėlis žydi baltais smulkiais žiedelis, bet duoda super gerą foną kitiems augalais. Jo tokia pilkai žalia spalva labai atmuša kitus žalius atspalvius. Ir prie akmenų irgi baisiai tinka. Irgi sparčiai auga.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 05 16, 09:04)
Abu augalus turiu ir nežinau jų pavadinimų, nes taip pat iš pažįstamų išsikasiau ir persodinau biggrin.gif ...

ačiū už komentarus 4u.gif vat aš taip prisigaudau, o paskui kankinuosi ieškodama kaip vadinasi, kad kuo daugiau info prisigaudyti biggrin.gif
dabar svarstau, kad tą žaliąją, jei ji stipriai plečiasi, matyt būsiu nevietoj pasodinus - per mažai aplink laisvos vietos, matyt reikės ją kažkur kitur kraustyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 16, 09:35)
labas rytelis 4u.gif mano kaime vietoj škvalo buvo ramus lietutis smile.gif
gražiai dienos pradžiai mano besiskleidžiančios Andželikos biggrin.gif

o šitas pilkas daiktas sakė žydi nelabai išvaizdžiais žiedeliais, bet man patiko dar nežydinčio pilko kilimėlio vaizdas, tai ir susigundžiau ax.gif

user posted image

Nuostabios tulpytės wub.gif
O šitas pilkas daiktas smile.gif ar negalėtų būti alpinė liūtpėdė dar vadinama edelveisu. Čia aš tik spėju, nesu visai tikra kol nesimato žiedų ax.gif
Ji žydi taipMy Webpage
Atsakyti
Abu augalus turiu ir nežinau jų pavadinimų, nes taip pat iš pažįstamų išsikasiau ir persodinau biggrin.gif
Ta pirmoji gėlė turi vieną minusą - kai prigyja, tai po metų kitų baisiai plečiasi į šalis, leisdama šaknis po žeme, į visas puses doh.gif Tai reikia reguliariai mažinti - aš tą ir darau. Net gaila, kai reikia į šiukšlių dėžę mesti - jeigu yra norinčių, galiu pasidalinti. Auga gana aukšta, žydi geltonais žiedeliais gausiai. Man prie rudos tvoros idealiai tinka.
O antrasis kilimėlis žydi baltais smulkiais žiedelis, bet duoda super gerą foną kitiems augalais. Jo tokia pilkai žalia spalva labai atmuša kitus žalius atspalvius. Ir prie akmenų irgi baisiai tinka. Irgi sparčiai auga.

nezinau gal jau kas atsake- tas pilkais lapais- vilnotoji notra. super;) man labai patinka. auginamas del lapu dekoratyviu, zydi neisvaizdziais rausvais ziedeliais. Graziai atrodo salia ivairiausiu augalu, man labai patinka derinys su levanda:)

uf matau kad pasikartojau..

Edelveisas smulkesnis augalelis.

Siandien sapnavau kaip sugeibusius pieniu lapus renku/raunu. Ta pievele stovejo man pries akis, dar dabar stovi. Po truputi kraustaus is proto matyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smth1: 16 gegužės 2007 - 08:25
QUOTE(smth1 @ 2007 05 16, 09:20)
nezinau gal jau kas atsake- tas pilkais lapais- vilnotoji notra. ...

ne ne ne, tikrai ne notra, schmoll.gif tą aš turiu, lapai dideli, pūkuoti, o šitie smulkučiai, o žydėti panašu, kad jau ketina, gal bus aiškiau kai parodys žiedus, nes dėl liūtpėdės irgi suabejojau - anos lapeliai ilgesni ir siauresni... bet... nžn... blink.gif
Atsakyti
Ta pirmoji gėlė turi vieną minusą - kai prigyja, tai po metų kitų baisiai plečiasi į šalis, leisdama šaknis po žeme, į visas puses doh.gif Tai reikia reguliariai mažinti - aš tą ir darau.

g.gif Nu grinai mano augalas, kurio pavadinimo irgi nezinau blush2.gif Tik jis zydi melynai 4u.gif Ir dabar jau didelis...Kai jau pilnai suzydes idesiu foto ax.gif Bet pagal saknu aprasyma tai lygiai toks pat doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 16, 09:24)
ne ne ne, tikrai ne notra, schmoll.gif  tą aš turiu, lapai dideli, pūkuoti, o šitie smulkučiai, o žydėti panašu, kad jau ketina, gal bus aiškiau kai parodys žiedus, nes dėl liūtpėdės irgi suabejojau - anos lapeliai ilgesni ir siauresni... bet... nžn... blink.gif

aga dabar kai isiziuriu- ziedynas gi visai ne toks. atsiprasau:)
Atsakyti
Nuo gegužės 16 d. 06:26 iki gegužės 17 d. 08:31 sodu galima tik grožėtis unsure.gif
is Rojaus Sodai
O as kaip tik turejau grandioziniu planu siandienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 16, 10:30)
Nuo gegužės 16 d. 06:26 iki gegužės 17 d. 08:31 sodu galima tik grožėtis  unsure.gif
is Rojaus Sodai
O as kaip tik turejau grandioziniu planu siandienai  doh.gif

As buvau perskaiciusi - tai vakar padirbejau, kad siandien grozetis galeciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ta žaliojo gėlytė, kuri stipriai plečiasi panaši į nakvišą. Jei žiedukus pamatyčiau tiksliai pasakyčiau.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 16, 10:30)
Nuo gegužės 16 d. 06:26 iki gegužės 17 d. 08:31 sodu galima tik grožėtis  unsure.gif

g.gif kodel blink.gif
turiu irgi klausimeli i tema- kas yra kas mirksiukas.gif tokia grazi gelyte zydi pas mane...lapeliai tai kaip ir piktzoles atrodo,bet ziedukai grazus - gal pazistat sia gelyte ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolke: 16 gegužės 2007 - 10:13
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 16, 08:35)
labas rytelis 4u.gif mano kaime vietoj škvalo buvo ramus lietutis smile.gif
gražiai dienos pradžiai mano besiskleidžiančios Andželikos biggrin.gif

user posted image

o žemiau augalėliai, kurie pas mane įikūrė tik prieš kelias dienas, tačiau jais pasidalinę gaspadinės, nežinojo pavadinimų, gal padėsit atpažinti: nedėjau į tą temą, kur gėles prašo atpažinti, nes ten kažkaip daugiau apie kambarinius augalus šnekama.... man atrodo čia daugiau laukinių augalų žinovių sukiojasi blush2.gif
šitas žalias daiktas sakė žydi geltonais žiedais. Po žeme driekiasi toks mėsingas stebas, persodinant kai kurie stiebeliai palūžinėjo, tai priminė bulvių daigų kvapą, kai pavasarį sudygusius tenka nuo bulvių nulaužyti ax.gif

user posted image

o šitas pilkas daiktas sakė žydi nelabai išvaizdžiais žiedeliais, bet man patiko dar nežydinčio pilko kilimėlio vaizdas, tai ir susigundžiau ax.gif

user posted image

Taškuotoji šilingė ir Katpėdėlė 4u.gif Pavadinimai tikslūs, nes šias gėles auginu jau daug metų turiu ir rausvai žydinčių katpėdėlių, jų lapai dar pilkesni, žadu atvešt į Vilniaus mugę.
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2007 05 16, 11:11)
g.gif kodel  blink.gif
turiu irgi klausimeli i tema- kas yra kas  mirksiukas.gif tokia grazi gelyte zydi pas mane...lapeliai tai kaip ir piktzoles atrodo,bet ziedukai grazus - gal pazistat sia gelyte  ax.gif
user posted image

Tai sinavadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knifofija: 16 gegužės 2007 - 10:21