Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(une @ 2007 05 15, 17:43)
del bobkato-paskutiniu metu kiek domejausi nuo 160lt/val plius nuo 200 lt atvezimas/isvezimas  unsure.gif

Oho, iš kur tokios bobcato kainos blink.gif Mes neseniai mokėjom iki 100 Lt už val. Jei kam reikia, galiu duoti tel. nr.
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 15, 11:31)
Eglutės nepamiršk lieti - gal ji paprasčiausiai padžiūvo g.gif  o persodinti induose auginamus augalus galima viso sezono metu - šaknys nenukentės, o tai persodinant svarbiausia.
ir iki kito sezono nesusigundyk tręšti - kol normaliai neprigijusi nesugebės trąšų įsisavini ir gali nudegti šaknys

ačiū labai 4u.gif o aš galvojau pasodint ir dar kuo nors iš kart palaistyt doh.gif "kad augtų ir žydėtų" biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgali iki 29 silumos Kaune. Bus galima su lontreliu pasidarbuot smile.gif
Atsakyti
blush2.gif jus cia siandien apie kokius tai bobkatuskalbejot ...nu kad ne augalas jau supratau...atvezimas -isvezimas g.gif kazka su juo galima dirbti g.gif ar jis dirba g.gif nu liko visai neaisku g.gif blush2.gif o gal ir man toks praverstu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2007 05 15, 18:19)
Oho, iš kur tokios bobcato kainos blink.gif Mes neseniai mokėjom iki 100 Lt už val. Jei kam reikia, galiu duoti tel. nr.

blink.gif blink.gif labai labai reiktu thumbup.gif
o kainas tai ne is lempos-praeita savaite skambinau 3, tai plius minus tokia kaina unsure.gif pasake
QUOTE(Wolke @ 2007 05 15, 20:34)
blush2.gif jus cia siandien apie kokius tai bobkatuskalbejot ...nu kad ne augalas jau supratau...atvezimas -isvezimas  g.gif kazka su juo galima dirbti  g.gif ar jis dirba  g.gif nu liko visai neaisku  g.gif  blush2.gif o gal ir man toks praverstu  bigsmile.gif

va toks ir i ji panasus traktoriukas wink.gif
user posted image
Atsakyti
Užjaučiu, Gargždiškes, labai gaila. Prieš keletą metų ir pas mus buvo tokia bėda. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Čia jums balionėlis, kad linksmiau būtų.
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2007 05 15, 18:19)

parašyk telefoniuką thumbup.gif ačiūūū 4u.gif
Atsakyti
Na kaip,ar pas visas ramu? Škvalo nebuvo? Mes su sūnum vakar uždangstėm ką galėjom doh.gif Nors vaikas sako man,jei bus tokia kruša,koks skirtumas,ar daužys uždengtą,ar ne doh.gif
Atsakyti
labas rytelis 4u.gif mano kaime vietoj škvalo buvo ramus lietutis smile.gif
gražiai dienos pradžiai mano besiskleidžiančios Andželikos biggrin.gif

user posted image

o žemiau augalėliai, kurie pas mane įikūrė tik prieš kelias dienas, tačiau jais pasidalinę gaspadinės, nežinojo pavadinimų, gal padėsit atpažinti: nedėjau į tą temą, kur gėles prašo atpažinti, nes ten kažkaip daugiau apie kambarinius augalus šnekama.... man atrodo čia daugiau laukinių augalų žinovių sukiojasi blush2.gif
šitas žalias daiktas sakė žydi geltonais žiedais. Po žeme driekiasi toks mėsingas stebas, persodinant kai kurie stiebeliai palūžinėjo, tai priminė bulvių daigų kvapą, kai pavasarį sudygusius tenka nuo bulvių nulaužyti ax.gif

user posted image

o šitas pilkas daiktas sakė žydi nelabai išvaizdžiais žiedeliais, bet man patiko dar nežydinčio pilko kilimėlio vaizdas, tai ir susigundžiau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 16 gegužės 2007 - 07:37
Norėjau paklaust, kuom reiktų užsodint raganių apačią, kad gražiai atrodytų. O gal tiesiog numulčiuoti. Pernai buvau pasodinus, bet neuždengiau šaknų, tai nudegė. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kaukault @ 2007 05 16, 08:45)
Norėjau paklaust, kuom reiktų užsodint raganių apačią, kad gražiai atrodytų. O gal tiesiog numulčiuoti. Pernai buvau pasodinus, bet neuždengiau šaknų, tai nudegė. verysad.gif

aš pernai buvau pasėjusi pajūrinių laibenių - jie greitai išsiplečia, padengia visą šaknų zoną, visą vasarą žydi smulkiais žiedeliais ir man tai visai gerai derėjo prie raganės ax.gif o šiemet pasėjau čiobrelių - jei normaliai sudygs, tai bus ilgam, o ne vienam sezonui smile.gif
aišku galima ir mulčiuoti, čia jau pasirinkimo reikalas
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 15, 21:42)
va toks ir i ji panasus traktoriukas wink.gif
user posted image

blink.gif O as apie kita pagalvojau kaip pradejot apie bobkatus kalbet hihihi.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti