Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 15, 12:36)
Kita vertus gali džiaugtis geru dirvožemiu - žliūgė prastam neauga, pas mane kai žemė nekokia, tai žliūgės vargiai rastum, o ir išdygusi tokia nupiepus būna

Aš kažkur skaičiau, kad žliūgės mėgsta rūgštoką dirvožemį. Va tada tai veši doh.gif Vienais metais aš taip pasigerinau šiltnamio žemę kažkokiomis durpėmis blink.gif Tai tais metais turėjau tokį minkštutį žalią kilimą po pomidorais, kad doh.gif Ir iš ravėjimo menkai naudos, vos porai dienų. Rudenį teko visą šiltnamį purkšti Roundapu, o vėliau pribarsčiau dolomitmilčių žemei nurūgštinti (galima ir truputį gesintų kalkių). Pora metų gyvenu be žliūgių, tfu, tfu, tfu...
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 05 15, 13:43)
Aš kažkur skaičiau, kad žliūgės mėgsta rūgštoką dirvožemį...

Gal pasirodysiu fool.gif bet man zliuge dekingiausia piktzole ax.gif Man labai greit ji ravisi thumbup.gif Tik nedaug jos teturiu schmoll.gif O gal daznai nuraviu, kad nesiplecia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2007 05 14, 22:51)
siaip tai yra labai aiskios ir apibreztos taisykles apie tvoras.

ačiū 4u.gif , tik kad kaimynas nesutinka, tai nepulsi gi plėšytis verysad.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 15, 08:30)
blink.gif    doh.gif Sakes  unsure.gif
O as kaip tik vakar vyrui pasakiau vakare, kad oras toks, lyg kaip pries krusa  g.gif

bene ragana? biggrin.gif

QUOTE(vida777 @ 2007 05 15, 12:49)
blink.gif as pasisodinau pavasari spygliuociu keleta, tai jau tikrai buciau tresus po kiek laiko, tai sakai siemet visai netrest  g.gif ? Bet jei uglius intensyviai leidzia, tai gal bus jau prigije, manau ?

kada tiksliai sodinai, kad jau prieauglį matai? ir kokius spygliuočius?
mano širdis verkia, kai matau, kad ~200 eglių jau antrąkart nenori prigyt
cry.gif cry.gif cry.gif

po krušos puoliau mašinos žiūrėt, ar sveika, augaliukus tik po to, bet, atrodo, visur norma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 15, 13:57)
Gal pasirodysiu fool.gif bet man zliuge dekingiausia piktzole  ax.gif Man labai greit ji ravisi  thumbup.gif Tik nedaug jos teturiu  schmoll.gif  O gal daznai nuraviu, kad nesiplecia  mirksiukas.gif

Ko jau ko, bet žliūgės rasodos tikrai galiu užfundinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip ir klevų. Kaimynystėj auga dideli klevai, tai prikrinta tiek "nosių" (mes vaikystėje ant nosių dėdavome lotuliukas.gif , klaunus vaidindavome lotuliukas.gif ), kad galėčiau klevininkyste užsiimti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausma @ 2007 05 15, 13:43)
Aš kažkur skaičiau, kad žliūgės mėgsta rūgštoką dirvožemį. Va tada tai veši doh.gif Vienais metais aš taip pasigerinau šiltnamio žemę kažkokiomis durpėmis  blink.gif Tai tais metais turėjau tokį minkštutį žalią kilimą po pomidorais, kad doh.gif Ir iš ravėjimo menkai naudos, vos porai dienų. Rudenį teko visą šiltnamį purkšti Roundapu, o vėliau pribarsčiau dolomitmilčių žemei nurūgštinti (galima ir truputį gesintų kalkių). Pora metų gyvenu be žliūgių, tfu, tfu, tfu...

Aha,pas mus rūgšti dirva,reiks dolomitmilčių užpilt. 4u.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 15, 13:57)
Gal pasirodysiu fool.gif bet man zliuge dekingiausia piktzole  ax.gif Man labai greit ji ravisi  thumbup.gif Tik nedaug jos teturiu  schmoll.gif  O gal daznai nuraviu, kad nesiplecia  mirksiukas.gif

Nu bet vistiek siutas ima,dar jei leidi jai biški paaugt,tai lengviau išravėt ją,nu bet kai tokia smulki ir tiek daug... doh.gif Lysvėj kokioj tai tikrai pati dėkingiausia ji mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 05 15, 13:24)
kada tiksliai sodinai, kad jau prieauglį matai? ir kokius spygliuočius?

sodinau kalnines puseles, kadagius, kukmedzius - mazdaug balandzio vidury, o gal jie dar is inercijos uglius varo pirmyn biggrin.gif , veliau tik supras, kad persodinti. Medeliai nedideli, pirkau vazonuose, o be to, pas mus nesalta.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 15, 15:07)
sodinau kalnines puseles, kadagius, kukmedzius - mazdaug balandzio vidury, o gal jie dar is inercijos uglius varo pirmyn biggrin.gif , veliau tik supras, kad persodinti. Medeliai nedideli, pirkau vazonuose, o be to, pas mus nesalta.

aaa, tai tu ne lietuvėlėj...
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 15, 09:47)
Na paskaiciuokim mastau.gif
nupurskus rondapu reikia palaukt apie 10-14 dieneliu+sukasti zeme, ishrinti bruda, isliginti ir uzseti (cia jau nuo jusu priklausys kiek uztruksit...prades digti jei tinkami orai po kokios savaiteles...Nu gal gal... liepos menesi optimizmas yavo pasiteisins  mirksiukas.gif Dar nuo oru priklauso  doh.gif As irgi turiu ara zames, kuriai reikia atlikti tokia pat procedura, ir irgi noriu kuo greiciau  unsure.gif Bet oriukas rankas surisa  verysad.gif
Bet manau tikra grazia veja pasidziaugsit tik i vasaro pabaiga  4u.gif

ačiū už paguodą, laikom čiūrikus biggrin.gif

o kiek kainuoja to babcato nuoma, įdomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 05 15, 14:31)
ačiū už paguodą, laikom čiūrikus  biggrin.gif

o kiek kainuoja to babcato nuoma, įdomu  4u.gif

Labutis, šiuo klausimu galiu įsiterpt- pas mus Kretingoj 1 val. darbo 120 lt.
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2007 05 15, 14:42)
Aha,pas mus rūgšti dirva,reiks dolomitmilčių užpilt.  4u.gif

Nu bet vistiek siutas ima,dar jei leidi jai biški paaugt,tai lengviau išravėt ją,nu bet kai tokia smulki ir tiek daug... doh.gif  Lysvėj kokioj tai tikrai pati dėkingiausia ji mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

As tai ishvis smulkiu piktzolyciu neraviu irnesakyk.gif Netureciau ka veikt rolleyes.gif Jos greitai auga doh.gif Leidziu paaugti - poto daug greiciau ir lengviau darbas einasi thumbup.gif Tai yra biski laiko pailset, kol dygsta naujai karsta.gif Cia apie darza kalbejau. O kas liecia gelyna, tai ten purenu zeme vos ne kasdiena, praeinu su kauptuku greitai ir viskas mirksiukas.gif Dabar kaip ir jolaxus turiu vietele blink.gif kur nzn ar piktzoles dygsta ar daugiametes gelytes pasisejo hihihi.gif Tai ten biski nekoks vaizdelis unsure.gif Bet ai irnesakyk.gif Po savaites viskas isaishkes biggrin.gif
Apie bobkatus nieko nzn schmoll.gif Turejom kur pasiskolinti, kai reikejo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 15 gegužės 2007 - 16:32
del bobkato-paskutiniu metu kiek domejausi nuo 160lt/val plius nuo 200 lt atvezimas/isvezimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 05 15, 17:43)
del bobkato-paskutiniu metu kiek domejausi nuo 160lt/val plius nuo 200 lt atvezimas/isvezimas  unsure.gif

blink.gif Nieko sau kainytes doh.gif Net nzn kad tiek kainuoja blink.gif
Atsakyti