Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(damute31 @ 2007 05 15, 05:26)
pas mus sianakt ne tik kad lijo, bet vysnios didumo ledais vare  doh.gif nakti prabudau galvojau kad lazeriu sou  blink.gif su fejerverkais  blink.gif is visu pusiu zaibavo ir griaudejo  doh.gif ryte islekiau i lauka, tai mano gelynams amen  verysad.gif viskas ismusta krusos  verysad.gif braskiu tik stiebai belike  verysad.gif obelys be ziedu,sakos islauzytos  doh.gif siltnamis be stiklu, kaip kas su akmenais butu apmetes  doh.gif o dar vakar prisipirkau vasaruniu geliu ir sunesiau i siltnami, tai puse galiu mest  verysad.gif zolej pieniu irgi nebera, visos sulygintos su zeme  blink.gif

Liūdnas vaizdelis. Bet nors vienas pliusas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 05 15, 08:41)
tikiuosi nusispjovei tri kartus per kairįjį petį tokius biesus kalbėdma nono.gif

nu nelinkiu to tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 05 15, 08:26)
pas mus sianakt ne tik kad lijo, bet vysnios didumo ledais vare  doh.gif nakti prabudau galvojau kad lazeriu sou  blink.gif su fejerverkais  blink.gif is visu pusiu zaibavo ir griaudejo  doh.gif ryte islekiau i lauka, tai mano gelynams amen  verysad.gif viskas ismusta krusos  verysad.gif braskiu tik stiebai belike  verysad.gif obelys be ziedu,sakos islauzytos  doh.gif siltnamis be stiklu, kaip kas su akmenais butu apmetes  doh.gif o dar vakar prisipirkau vasaruniu geliu ir sunesiau i siltnami, tai puse galiu mest  verysad.gif zolej pieniu irgi nebera, visos sulygintos su zeme  blink.gif

UZJAUCIU:( mane tokie dalykai visada labai liudina..
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 05 14, 09:20)
girdėjau, kad jei kuris kaimynas pastato tvorą, kitas turi pusę kainos kompensuoti  g.gif

Mes tai pusiau dalinomes islaidas kartu pasiderine ax.gif Tiesa musu sklypas kampinis, tai tik viena puse is keturiu kartu tvert teko.

QUOTE(une @ 2007 05 14, 10:36)
nors vakar kaip tik pagalvojau-o kodel man negaila skinti geles ir merkti i vaza  g.gif  biggrin.gif  kazkaip cia taip...  biggrin.gif

Nuskini ir nekankini bile kiek metu.

QUOTE(nengamo @ 2007 05 14, 11:11)
Aš irgi vakar pasodinau dar vieną vijoklinę rožę,kiškiakopūsčius susodinau(jau žydėt pradeda wub.gif )

Pas mane kiskio kopusteliai irgi zydi smile.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 05 14, 14:16)
Levandu as irgi siemet prisisodinau,tarp roziu,nes sako,kad jos apsaugo rozes nuo ligu  mirksiukas.gif o siaip girdejau,kad labai nereiklios

As tarp roziu irgi susodinus.

QUOTE(damute31 @ 2007 05 15, 08:26)
pas mus sianakt ne tik kad lijo, bet vysnios didumo ledais vare  doh.gif

Aplink Kauna tik zaibavo labai, o kur cia taip buvo? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, tik jis nekoks po naktinio škvalo blink.gif
QUOTE(damute31 @ 2007 05 15, 07:26)

Na pas mus ne taip baisiai, bet irgi daug bėdos pridarė, labai gaila obelų visi žiedai ant žemės,o taip džiaugiausi, nes viena yra vasarinė ir derlius tik kas antri metai unsure.gif hortenzijos lapai kaip skudurai visi sudraskyti unsure.gif
Naktį galvojau kad stogas įgrius, nes buvo baisu, dar tokio škvalo neteko matyti blink.gif

O man tai pikta cool.gif praeitą savaitę išsiuntė lontrelį, o aš iki šiol jo negaunu, pašte nėra, niekaip nesuprantu kaip ten tas paštas dirba, man vis pastoviai su jais problemos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2007 05 15, 08:14)
Aplink Kauna tik zaibavo labai, o kur cia taip buvo?  blink.gif

mes tai prie Klaipėdos gyvenam, bet manau ir Klaipėdoje buvo tas pats unsure.gif
Atsakyti
ačiū smth 4u.gif už įstatymą

kalitėja, va va, man irgi vakar paskaičiavo apie 7000 lt už vejos įrengimą doh.gif tai jau viskas, talką susiorganizavau, sėsim savo jėgom biggrin.gif tik va mąstau, kad gal reiktų dar prieš tai tvorą su kaimynais susiderinti g.gif
Papildyta:
užuojauta vakarų lietuvos mamytėms verysad.gif gaila augaliukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2007 05 15, 07:26)

nu sakes blink.gif isivaizduoju kaip abydna ...
Atsakyti
ostra, kaip tavo veja? 4u.gif nepamiršai savo pasisiūlymo į talką? biggrin.gif galiu ir pasinaudoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 05 15, 09:10)
ostra, kaip tavo veja?  4u.gif nepamiršai savo pasisiūlymo į talką?  biggrin.gif galiu ir pasinaudoti  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Vakar tupinėjau ,žiūrinėjau-sėklytės tokios subrinkę,laukiu,kol sudygs.Pasėjau lygiai prieš savaitę.Patikėk, sėti tikrai nėra taip sunku ,kaip atrodo.Dirvą paruošti tai yra darbelio.
Šiandien ruošiamės statyti šiltnamį,bet prisiskaičiau tokių baisybių,tai net baisu(čia apie orus).Tikėkimės ,nesulauksim škvalo-labai gaila būtų augaliukų.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2007 05 15, 09:14)
Aplink Kauna tik zaibavo labai, o kur cia taip buvo?  blink.gif

Gargzduose
Atsakyti
QUOTE(ostra @ 2007 05 15, 09:17)
biggrin.gif  biggrin.gif
Vakar tupinėjau ,žiūrinėjau-sėklytės tokios subrinkę,laukiu,kol sudygs.Pasėjau lygiai prieš savaitę.Patikėk, sėti tikrai nėra taip sunku ,kaip atrodo.Dirvą paruošti tai yra darbelio.
Šiandien ruošiamės statyti šiltnamį,bet prisiskaičiau tokių baisybių,tai net baisu(čia apie orus).Tikėkimės ,nesulauksim škvalo-labai gaila būtų augaliukų.

mane prigasdino, kad nupurkšus rundapu gali neuagti žolė ir kiti augalai. ar tikrai? g.gif jaučiu, nesąmonė g.gif
orai tokie neprognozuojami, negaliu purkšti umn.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 05 14, 19:59)
O tai kokius tuos miltelius tu pirkai ir iš kur? Nes ta pati problema ir pas mane... g.gif

milteliai vadinasi BROS supakuoti nedideliuose kibiriukuose su spalvotais paveiksliukais nupiestas kurmis suniukas ir kaciukas kad sie savo reikalu nedarytu ant augalu,si priemone dar skirta vaiku smelio dezem aplink pabarstai ir katinai jau ten nelys,pirkau senukuose tame skyriuje kur visos sudetos priemones nuo uodu zvakes visokios ziurkiu nuodai visokie,vienu zodziu konsultantu klausti neapsimoka nieko jie nezino as pati ta priemone suradau
Atsakyti