QUOTE(holiday @ 2007 05 13, 22:21)
1. bet vyras sako, kad per mažas surinkimo krepšys. dar niekaip neapsisprendžiam, ar elektrinę, ar benzininę pirkti. šita berods elektrinė. bet jaučiu, kad užknis su laidu tąsytis. nors sklypas nedidelis - 8 arai
2. o jei blogai ką padarysiu, bus negraži veja. kiek įdomu kainuoja jos įrengimas
1. Mes turėjome elektrinę ir žolės dar buvo ne tiek daug,tai jau pyktis imdavo tuos laidus tąsyti,o dabar kai visas sodas 8 arai vejos,tai benzininę pirkome kuri surenką žolę,bet ne savaeigė,nes per duobes pati jaučiu nepavažiuotų
2. Aš kai sužinojau kiek man tas malonumas kainuotų tai fantazija atšoko,juk ne golfui aikštyną darau kad 7000Lt mokėti,tai pati pasėjau kokia yra tokia gerai,nes lyginau iki pamėlynavimo,o po žiemos ir apatinių gyventojų
tai visa vėl duobėta
QUOTE(nengamo @ 2007 05 14, 10:21)
O čia mano migdolas
O jau koks gražus
QUOTE(yuki @ 2007 05 14, 15:14)
1. mes ėjom pas kaimyną, siūlėm tinklinę tvorą mestis per pusę, jis nenori, dės medinę, a tai mes privalom mestis jai? bet kainų skirtumas tai ohoho
, ir dar neaišku, kada jis ją dės, mes kuo greičiau norim, o jis dar net negyvena, jau kaip vargsim turbūt
2. kokia tvora graži
1. Pas mus įtariu ir problemos būtų,sakytų jums reikia jūs ir statykite ir dar klausimas ar išvis sutiktų kad statytume
pasakys dar kad braškėms šviesos mažai
2. Taip
Jolaxus tvora labai jau graži
Knifofija labai gražūs
bonsai tik kaip tokį išsaugoti nrnumarinus,kai tokie pinigai kainuoja,nes juk čia tai jau aukštasis pilotažas