Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(jolaxus @ 2007 05 14, 11:48)
perskaičiau "požeminis DRUGELIS" ir pagalvojau - kaip romantiškai Ju.Ju pavadino tą padarėlį lotuliukas.gif  thumbup.gif

hihihi.gif
Siksnosparnis, ir tai jam per gerai cool.gif Kamyne rode kailinius is kurmiu blink.gif Dar jos mamos thumbup.gif Ale kiek ju reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 05 14, 09:20)
dar merginos, gal kuri susidurėt. parakit, ar su kaimynais kalbėjotės del tvoros? girdėjau, kad jei kuris kaimynas pastato tvorą, kitas turi pusę kainos kompensuoti  g.gif bet kaip ir nesąmonė, pastatysiu auksinę ir paprašysiu pusės karalystės  lotuliukas.gif

mes ėjom pas kaimyną, siūlėm tinklinę tvorą mestis per pusę, jis nenori, dės medinę, a tai mes privalom mestis jai? bet kainų skirtumas tai ohoho blink.gif , ir dar neaišku, kada jis ją dės, mes kuo greičiau norim, o jis dar net negyvena, jau kaip vargsim turbūt verysad.gif

QUOTE(Wolke @ 2007 05 14, 12:50)
patvorys su lauravysnemis  ax.gif
user posted image

kokia tvora graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2007 05 14, 11:18)
Magnolijos taip nezydi  biggrin.gif

Tadu gal azalija... g.gif biggrin.gif Bet vistiek graži, bjaurybė tongue.gif
Atsakyti
yuki, va va, įtariu, kad ir mūsų tas pats laukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 05 14, 15:14)
kokia tvora graži  bigsmile.gif

irnesakyk.gif viena is pigiausiu ir paprasciausiu,uz tvoros eina takelis,praeiviu,einanciu pasivaiksciot su keturkojais, sniurai - pasislepem uz aukstos tvoros hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2007 05 14, 14:16)
bigsmile.gif gal nuotraukyte savo baseiniuka...idomu butu paziuret  ax.gif gal kokia ideja pasivogciau kaip ji aptvarkyt  blush2.gif del augaliuku pas mus problemu ner,tik bijau as ju perdaug prisipirkt kad neperkrauciau  ax.gif
Levandu as irgi siemet prisisodinau,tarp roziu,nes sako,kad jos apsaugo rozes nuo ligu  mirksiukas.gif o siaip girdejau,kad labai nereiklios

Dekui visoms uz patarimus smile.gif . Tik su foto sudetingiau, man dar neleidzia ju talpint, bet pabandysiu kitais budais biggrin.gif
Atsakyti
[quote=yuki,2007 05 14, 15:14]
mes ėjom pas kaimyną, siūlėm tinklinę tvorą mestis per pusę, jis nenori, dės medinę, a tai mes privalom mestis jai? bet kainų skirtumas tai ohoho blink.gif , ir dar neaišku, kada jis ją dės, mes kuo greičiau norim,
As kiek zinau budavo tokia nerasyta taisykle kad turi tvora tverti is desines namo puses ir tokia kokia nori pats tvora o jeigu kaimynui nepatinka jisai gali pertverti arba tartis kaip ir jus kad darote .
Atsakyti
jaučiu su tom tvorom tai kadangi visos taisyklės yra "nerašytos" tai kas kokią legendą pasigauna tokios ir laikosi biggrin.gif
mums galima sakyti pasisekė - sklypas kampinis, tai iš anksto žinojom, kad dvi kraštines teks tik savo jėgom tvertis, o likusios gavosi taip, kad vieną namą greta pastatė pardavimui ir aptvėrė su mumis nieko nekalbėję, o kiti kaimynai irgi užsitvėrė tik savo lėšomis, nes įsikėlė anksčiau, bet susiderinom taip, kad mes jiems "atkirpom" metriuką savo žemės, kadangi jie irgi namą pirko, o anas buvo gana arti ribos pastatytas, o mums tas metriukas tikrai esmės nesudarė. Tai va lyg ir gavosi, kad jų tvora stovi mūsų žemėje, bet nuo to metriuko dalybų ant sklypo ribos su kaimynais sutariam nepriekaištingai thumbup.gif
svarbiausia - gernoriškumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 14 gegužės 2007 - 16:03
QUOTE(ilonadz @ 2007 05 14, 11:54)
Kadangi knifofija gyveni kuršėnuose tai primesk kad tuose kraštuose viskas vėluoja dvi savaites o kaune jau alyvos žydi

Tada ir sėkit agurkus kaunietės, nes fenologinis kalendorius niekada nemeluoja. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(makausike @ 2007 05 14, 13:20)
Laba diena  visom darbininkelems , oi kaip visos graziai tvarkotes , o as kati pamaciau kaip rupuzes statybininkai nugriove namelio stoga ir , kad ir nelabai kokia , bet visa veja subjaurojo , o dar masina su smeliu kai ivaziavo tai puse ratu i veja susmuko  doh.gif  doh.gif  doh.gif , bet statybos yra statybos . Noriu paklausti rojaus soduose skaiciau apie danga tipo joje veja galima sodinti ir jos pagalba pasidaryti zalia ivaziavima , kad ten nereiktu betonuoti ar trinkeles kokias deti. Kiek skaiciau jinai Lenkiska , gal kas turite ar matete kur, ar jinai pasitvirtina ar tik grazus aprasymas

Šiaip tai nepasiteisina, jei intensyviai važinėjate, bet jei tik retkarčiais užvažiuos mašina tada ok.
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 14, 14:07)
jei gerai pamenu, cia magnolija  wub.gif

Pataisysiu, čia azalija.
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2007 05 13, 22:21)
1. bet vyras sako, kad per mažas surinkimo krepšys. dar niekaip neapsisprendžiam, ar elektrinę, ar benzininę pirkti. šita berods elektrinė. bet jaučiu, kad užknis su laidu tąsytis. nors sklypas nedidelis - 8 arai  g.gif
2.  o jei blogai ką padarysiu, bus negraži veja. kiek įdomu kainuoja jos įrengimas  g.gif

1. Mes turėjome elektrinę ir žolės dar buvo ne tiek daug,tai jau pyktis imdavo tuos laidus tąsyti,o dabar kai visas sodas 8 arai vejos,tai benzininę pirkome kuri surenką žolę,bet ne savaeigė,nes per duobes pati jaučiu nepavažiuotų hihihi.gif
2. Aš kai sužinojau kiek man tas malonumas kainuotų tai fantazija atšoko,juk ne golfui aikštyną darau kad 7000Lt mokėti,tai pati pasėjau kokia yra tokia gerai,nes lyginau iki pamėlynavimo,o po žiemos ir apatinių gyventojų lotuliukas.gif tai visa vėl duobėta doh.gif

QUOTE(nengamo @ 2007 05 14, 10:21)
O čia mano migdolas smile.gif

O jau koks gražus wub.gif

QUOTE(yuki @ 2007 05 14, 15:14)
1. mes ėjom pas kaimyną, siūlėm tinklinę tvorą mestis per pusę, jis nenori, dės medinę, a tai mes privalom mestis jai? bet kainų skirtumas tai ohoho blink.gif , ir dar neaišku, kada jis ją dės, mes kuo greičiau norim, o jis dar net negyvena, jau kaip vargsim turbūt verysad.gif
2. kokia tvora graži  bigsmile.gif

1. Pas mus įtariu ir problemos būtų,sakytų jums reikia jūs ir statykite ir dar klausimas ar išvis sutiktų kad statytume g.gif pasakys dar kad braškėms šviesos mažai doh.gif
2. Taip Jolaxus tvora labai jau graži thumbup.gif

Knifofija labai gražūs bonsai wub.gif tik kaip tokį išsaugoti nrnumarinus,kai tokie pinigai kainuoja,nes juk čia tai jau aukštasis pilotažas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 14 gegužės 2007 - 17:11
QUOTE(Audry @ 2007 05 12, 17:26)
ir dar alpinariumą nufotkinau. Žinau, kad jis nelabai tinkamoj vietoj, bet aš jo labai norėjau  4u.gif o kai sklypas lygus, nelabai ir didelis tos vietos pasirinkimas

Papildyta:
...
Papildyta:
...

labai grazu thumbup.gif , man patinka kai didelis plotas pieveles. o kas jums zolyte sejo-patys ar firma? jei patys tai gal gali pasakyti kokia cia zolyte, nes labai graziai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2007 05 14, 14:51)
Pas mane irgi panasus baseinukas, tik turiu beda- niekur nerandu pirkti vandens augalu, kad butu galima susodinti tuose sonuose g.gif , tam nusipirkau ir spec. indelius ir komposta. Kur ju reiktu ieskot? buvau Senukuose(ten s.m net leliju neturi), Floros simfonijoj sake gal tures tik vasaros vidury, o kur daugiau Kaune ieskot ir kokiu nezinau rolleyes.gif Gal jus ka patartumet? smile.gif
Ir dar nusipirkau levandu krumeli, o pamirsau paklaust apie ju prieziura, gal kas auginat ax.gif

Vandens augalu didelis pasirinkimas "Lorku sode",ten ir geri patarimai.. mirksiukas.gif (cia Vilniuj),bet galit susiskambint pasakys kur Kaune isigyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 05 14, 09:10)
Sakyčiau benzininę geriau, nes esu n kartų laidą nušienavus (tiesa, man gan sėkmingai visus kartus baigėsi, nors šiaip tai pakankamai pavojinga), tai dabar elektrinės  schmoll.gif  nerekomenduočiau...

thumbup.gif Kasiopeja tu saunuole 4u.gif Ir suniukai thumbup.gif ,ir vaikuciai(laukiam zenenhundu myletojos wub.gif )ir gelynai,ir vertimai,ir siuvinejimai...greit pasakyk!!! g.gif is kur tiek MEILES ir ENERGIJOS bigsmile.gif
Atsakyti