Įkraunama...
Įkraunama...

Adrenogenitalinis sindromas

renute, paskaiciau apie tavo bedeles...ir as su panasiom buvau susidurus (pradzioj pasake, kad pagimdziau berniuka, o po kiek laiko, kad dar neaisku...). Ir dar... del vyro. Manau neskubek, palauk ir atvesk ir galvok pati. Netikiu, kad vienai bus geriau, o jei ieskosi kito, tai ir vel loterija, gal pasiseks , o gal ir ne. Pati rasai, kad idealu nera(o tavo vyro "nusizengimai" proto ribose, pamegink uzmirsti)... nu ir ar apie sex reikalus...ir as manu, kad beveik viskas "susiveda" i tai, arba atvirksciai-prasideda nuo tai.
Atsakyti
Sveika renute666,
Pries menesi ir as pagimdziau dukryte, kuriai buvo nustatytas AGS. Buvom Kaune isitirti, susipazinti kas tai per liga ir kaip su tuom gyventi.
Jeigu atvirai, nieko tokio labai baisaus as neisgirdau ir apie AGS, kaip apie didele beda tikrai negalvoju.
Labai noreciau pabendrauti su tokius vaikiukus auginanciomis mamytemis, pasidalinti patirtim ir pan. O kol kas mums viskas einasi gerai - geriam vaistukus ir dziaugiame gyvenimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GUGUTE @ 2007 08 26, 15:59)
Sveika renute666,
Pries menesi ir as pagimdziau dukryte, kuriai buvo nustatytas AGS. Buvom Kaune isitirti, susipazinti kas tai per liga ir kaip su tuom gyventi.
Jeigu atvirai, nieko tokio labai baisaus as neisgirdau ir apie AGS,  kaip apie didele beda tikrai negalvoju.
Labai noreciau  pabendrauti su tokius vaikiukus auginanciomis mamytemis, pasidalinti patirtim ir pan. O kol kas mums viskas einasi gerai - geriam vaistukus ir dziaugiame gyvenimu mirksiukas.gif

Sveikutė. Labai džiaugiuosiu kad atsiliepei ir kad turėsiu su kuo pasitarti. Mes praeitą savaitę buvom klinikose, tai išoriškai pas mus viskas lyg ir tvarkoj, paėmė kraują tik tyrimų atsakymai bus spalio mėnesį,truputį nerimauju,kad vėl nebūtų druskų trūkumo,nes tada turėsim didinti kortinefo dozę. Šiaip jau pas mus viskas tvarkoj, mergaitė tiesiog gyvas sidabras ir aš dėl to labai džiaugiuosiu, Greit mums bus trys metukai, tai ji per tą laiką galima sakyt net nesirgo jokia ligele,išskyrus laringitą. Nuo pat gimimo ji pas mus tikra stipruolė. Gaila tik kad su tėveliu mes vis dar nesutariam, o taip tai tikrai viskas būtų labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renute666 @ 2007 08 28, 05:48)
Sveikutė. Labai džiaugiuosiu kad atsiliepei ir kad turėsiu su kuo pasitarti. Mes praeitą savaitę buvom klinikose, tai išoriškai pas mus viskas lyg ir tvarkoj, paėmė kraują tik tyrimų atsakymai bus spalio mėnesį,truputį nerimauju,kad vėl nebūtų druskų trūkumo,nes tada turėsim didinti kortinefo dozę. Šiaip jau pas mus viskas tvarkoj, mergaitė tiesiog gyvas sidabras ir aš dėl to labai džiaugiuosiu, Greit mums bus trys metukai, tai ji per tą laiką galima sakyt net nesirgo jokia ligele,išskyrus laringitą. Nuo pat gimimo ji pas mus tikra stipruolė. Gaila tik kad su tėveliu mes vis dar nesutariam, o taip tai tikrai viskas būtų labai thumbup.gif

O gal tu gali parasyti savo e-meila, gal taip bus paprasciau bendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUGUTE @ 2007 08 28, 13:28)
O gal tu gali parasyti savo e-meila, gal taip bus paprasciau bendrauti 4u.gif

rašyk man renataV@micro.lt
Atsakyti
QUOTE(eva-rita @ 2007 08 20, 00:24)
renute, paskaiciau apie tavo bedeles...ir as su panasiom buvau susidurus (pradzioj pasake, kad pagimdziau berniuka, o po kiek laiko, kad dar  neaisku...). Ir dar... del vyro. Manau neskubek, palauk ir  atvesk ir galvok pati.  Netikiu, kad vienai bus geriau, o jei ieskosi kito, tai ir vel loterija, gal pasiseks , o gal ir ne. Pati rasai, kad idealu nera(o tavo vyro "nusizengimai" proto ribose, pamegink uzmirsti)... nu ir ar apie sex reikalus...ir as manu, kad beveik viskas "susiveda" i tai, arba atvirksciai-prasideda nuo tai.

O dėl kokių priežasčių gydytojams kilo įtarimas dėl jūsų vaikelio. Ar kažkas iš0riškai.Ar dabar jums viskas gerai?
Atsakyti
Sveikos renute666 ir GUGUTE biggrin.gif

Mano vaikutis irgi serga siuo sindromu. As buvau parasius tema prie ligu sitam forume, bet visus metus niekas neatsiliepe, iki neseniai biggrin.gif o sitos temos kazkaip nemaziau anksciau blush2.gif

Atsakyti
Na galiu papasakoti kaip mums buvo: gime puikus berniukas, ivertino 10 pagal APGAR, tik biski tamsaus gymio vaikis. Ligoninenese net klausė ar tėtis lietuvis, keistai man pasirodė g.gif niekas nieko nepastebėjo neįprasto. Paskui jam niekaip svoris neaugo, dėl to ir gimdymo namuose kiek ilgiau užlaikė, nuo ko prasidėjo mišinukų, o ne mano pienuko valgymas. su pediatre vis matuodavom kiek suvalgo ir panašiai. Bet svoris tik krito, kol vieną dieną visai nusilpo vaikutis ir atsidūrėm reanimacijoj verysad.gif ten vėlgi nežinojo kas jam, nes negalėjo normaliai padaryti tyrimų, kadangi kraujas buvo visai sutirštėjęs verysad.gif pragulėjo ten gydomas antibiotikų su lašelinėm, galiausiai tyrimai parodė K ir Na disbalansą kada ir įtarė AGS. tada patekom Klinikas ir pragulėjom ten 2 savaites. Nuostabus gydytoja endokrinologa dabar turim is klinikų, kur ir važiėjam kas 3 mėnesius tyrimams. dabar viskas puikiai einasi - geria vaistukus 6 kart dienoj, bet jau priprato ir žiūri į tai kaip į žaidimą biggrin.gif kaip tik kitą savaitę važiuosim vėl tirtis į Kauną - tikiuosi, kad viskas bus puikiai kaip ir iki šiol (tfu tfu tfu) mirksiukas.gif Naglis auga nuostabiai - paserga kartais visokiom peršalimo ligelėmis. Sakoma, kad su šia liga imunitetas silpnesnis - gali būti. Bet iš ligų vis tiek išbrendam biggrin.gif
Aš vis pagalvoju, kad mums situacija dėkingesnė - gimė berniukas, dėl to aš nelabai ir pergyvenu - juk nepatogumas tik vaistukų gėrimas. baimė aišku yra, kad gali būti mažo ūgio, bet pagal paskaičiavimus endokrinolog - tai turėtų užaugti iki 170 cm - tai mano nuomone visai gerai biggrin.gif
Dėl darželio, tai planuoju vesti kitąmet ir atėjus užsirašyti į eilę iškart paklausiau direktorės apie vasitukų davimo galimybę, tai sakė, kad jokių problemų neturėtų būti. be to mes taip susistatėm vaistukų davimo laiką, kad darželyje jam reikėtų tik 2 kartus duoti vaistukus bigsmile.gif manau, kad galima susitarti su darželio auklėtojom - tikiuosi renute666 tau pavyks biggrin.gif
Atsakyti
O kas liečia pasipasakojimą kitiems, tai mūsų giminė ir artimiausi draugai žino, kadangi mes nemažai gulėjom ligoninėj - kažkaip meluoti ko mes ten gulėjom buvo nepatogu ax.gif bet iš kitos pusės, man taip net geriau. ir tikrai nėra taip, kad jį lepintų labiau ir kažkaip kitaip žiūrėtų - visi labai sveikai bendrauja, neperdėtai - juk net nepasakysi nežinodamas, kad jis išvis ligotas. rolleyes.gif

O iš kokių miestų jūs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musone: 27 rugsėjo 2007 - 15:16
Sveikutės visos mamytės. Jau seniai bekalbėjau su jumis. Sveikutė ir tu musone apsilankiusi šitam skyrelį. Mano Gabytė jau lanko darželį,dėl vaistukų pavyko susitart su auklytėm, tik aišku aš vis dar pergyvenu,galvodama,kad tik jos nepamirštų paduot. Į darželį mergytei eiti patinka. Neseniai buvom klinikose,pas vaikų ginekologę,tai mums pasakė gerą žinią, kad mergaitei bent jau kol kas plastinės operacijos daryt ir viskas pas ją vystosi normaliai. Su vyru dabar viskas irgi lyg ir normaliai,pasikalbėjom,bandom gyvent toliau.Musone,jei nori,galim susurašinėt artimiau,mano adresas yra.
Atėjo ruduo,nepatinka man šitas laikas,nes kas met mane apninka kažkas panašaus į depresiją,bet aišku su laiku viskas praeina.Po to greit ateina Kalėdos, Nauji metai...
Papildyta:
QUOTE(musone @ 2007 09 27, 17:16)
O kas liečia pasipasakojimą kitiems, tai mūsų giminė ir artimiausi draugai žino, kadangi mes nemažai gulėjom ligoninėj - kažkaip meluoti ko mes ten gulėjom buvo nepatogu ax.gif bet iš kitos pusės, man taip net geriau.  ir tikrai nėra taip, kad jį lepintų labiau ir kažkaip kitaip žiūrėtų - visi labai sveikai bendrauja, neperdėtai - juk net nepasakysi nežinodamas, kad jis išvis ligotas. rolleyes.gif

O iš kokių miestų jūs?

Aš iš Kauno
Atsakyti
Sveika Renute666 biggrin.gif

Kažkaip neįdėjai adreso? tai kur tau rašyti?
Atsakyti
QUOTE(renute666 @ 2007 09 03, 17:14)
O dėl kokių priežasčių gydytojams kilo įtarimas dėl jūsų vaikelio. Ar kažkas iš0riškai.Ar dabar jums viskas gerai?

na va tik šiandien paskaitinėjau čia. Mano berniukui buvo nenormaliai išsivystę lytiniai organai, turėjo ir daugiau sutrikimų. Gyveno neilgai...nustatytos priežastys nebuvo. Dabar auginu dukrytę, panašu , kad ir ji tuos pačius sutrikimus turi( tik nelytiniuose organuose), nieko konkretaus neranda, tik tiek , kad pakitę biocheminiai kraujo tyrimai...:
p.s. jungiuos prie tavęs -ir man depresija(norečiau , kad būtų redeninėsmile.gif)))
Atsakyti