Įkraunama...
Įkraunama...

Adrenogenitalinis sindromas

QUOTE(joolita @ 2007 08 01, 08:29)
va va,pastebejau jog ten labai mazai kas uzsuka.  man ten tas valdymas nepatinka. viskas beveik angliskai, unsure.gif  as kai pirma karta uzejau i supermamos portala. man labai patiko ir ten nebesilankau. ir slaptazodi net jau pamirsau doh.gif

man irgi kazkaip cia geriau bendraut,nors retkarciais dar ir ten uzsuku,bet pirmenybe supermamai teikiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renute666 @ 2007 07 31, 18:02)
sveikos mamytės. Mes jau po atostogų. Labai gerai pailsėjom,jaučiamės tiesiog puikiai. Mūsų mergaitė šaunuolė,atlaikė visas keliones. Svarbiausia,gerai valgė,ko aš labiausia bijojau.Mes turėsim dabar susitvarkyti keletą reiukaliukų,nes atostogos jau kaip ir baigėsi.Šią savaitę eisiu pasitikslinti dar kartą į darželį, ar mus tikrai priėmė ir nuo kada pradėt lankyt. Po poros savaičių lankysimės klinikose tyrimams pas gydytojus ir tikiuosi kad mums viskas bus gerai. Atleiskit,bet dar nespėjau paskaityt kaip jums visoms sekasi ir kas naujo forume,nes dabar jau turiu lėkt į darbą. Tikiuosi greit vėl būsiu su jumis drinks_cheers.gif

4u.gif smagu,kad sauniai pailsejot thumbup.gif ir dukryte saunuole atlaikiusi kelione,as del saviskes irgi visad jaudinuosi kai tik kur toliau isvaziuot susiruosiam,bet ji geriau keliones atlaiko nei as ax.gif
Atsakyti
Štai aš ir vėl su jumis. Gaila,kad vis nesuspėju daugiau su jumis pabendrauti. Bandžiau paskaitinėti vieną kitą temą,bet jų tiek daug,kad tiesiog neįmanomą viską sekt ir viską perskaityt. Aš kaip ta blondinė, gal biskį čia neįtemą,tiesiog taip pasidalinsiu savo dabartiniais rūpesčiais ir godom,nes šiuo momentu daugiau neturiu kur išsileti. Buvau nuėjusi į darželį, kur ruošiuosi leisti savo Gabytę,tai direktorė vis laužosi,nors tikrai žinau,kad vietų yra. Palikau kyšį,tai tikiuosi,kad atsiras vieta. Jau anksčiau minėjau,kad galiu likt be darbo. Kol kas dar dirbu,bet vis dar nežinau iki kada. Situacija tokia,kad nežinau kada galiu likt be darbo,todėl negaliu nieko planuot į ateitį,negaliu įsigyt brangesnio daikto,nes bijau išleist santaupas. O dar su vyru paskutiniais metais pradėjom vis blogiau ir blogiau sutart. Kai tik gimė Gabija,taip mūsų santykiai pradėjo risti žemyn ir žemyn...Dabar vis dažniau kirba mintis, o gal reikia skirtis? Aišku dažnai pagalvoju,kad gal aš pati dėl to kalta. Iš šono žiūrint,jis yra beveik idealus vyras.Labai myli mūsų dukrytę, pats vienas suremontavo mūsų naująjį butą, geria palyginus nedaug. Bet jau kai prisigeria... Vieną kartą lovoj prisimyžo,kitą kartą privėmė,kitą kartą vonioj rūbus sumyžo,dar kitą kartą man akinius sulamdė... Gyvenam ketverius metus, tai va kas met vis po tokį pokštą iškrečia. Dar mane biesina,kad labai jau neorganizuotas ir lėtų apsukų yra. Blogiausia tai,kad prieš tekėdama visa šita maždaug žinojau. Tai dabar taip ir plėšausi savy,nežinodama ką toliau daryt. Žinoma aš irgi neidealas,bet manau,kad viskas susiveda į seksą,bet nieko negaliu padaryt. Po mergaitės gimimo aš nuolat jaučiuosi pavargus, prastai miegu,darbe dirbu daug,kartais net po 15 val. o kur dar buitiniai rūpesčiai... Labai skaudu,kad jis šito negali suprasti
Atsakyti
Na,sunku ka pasakyti..tu geriausiai zinai,ar verta skirtis,ar daug ko netektum,jei jo nebutu..
Gerimu ir visokiu 'cirku' as taip pat negaliu pakesti..tik manasis tokiu dalyku nedaro,kaip rasei apie vonia ir lova..ir geria retai..
Ziurint,kiek daznai taviskis tokius 'bajerius' iskrecia..?

Kas liecia lovos reikalus..tai pas mus irgi del to kyla nemazai konfliktu..as i darba neinu,atrodo,labai nepavargstu,bet nezinau..po vaiko gimimo irgi tas dalykas paskutinej vietoj paliko..tad nenustebciau,kad vyrui tokia situacija atsibos kada nors..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 08 04, 21:01)
Na,sunku ka pasakyti..tu geriausiai zinai,ar verta skirtis,ar daug ko netektum,jei jo nebutu..
Gerimu ir visokiu 'cirku' as taip pat negaliu pakesti..tik manasis tokiu dalyku nedaro,kaip rasei apie vonia ir lova..ir geria retai..
Ziurint,kiek daznai taviskis tokius 'bajerius' iskrecia..?

Kas liecia lovos reikalus..tai pas mus irgi del to kyla nemazai konfliktu..as i darba neinu,atrodo,labai nepavargstu,bet nezinau..po vaiko gimimo irgi tas dalykas paskutinej vietoj paliko..tad nenustebciau,kad vyrui tokia situacija atsibos kada nors..

pas mus taip pat buvo ta pati problema. bet as ir pavargdavau,vaikas naktim nemiegodavo,rekdavo,visa diena,nakti supdavau. valgyt padarydavau,namus kuopdavau. ir dar jam blogai buvo..........isvare......
tai dabar jau du metai vienos gyvenam thumbup.gif neblogai sekasi,miglute jau paugejus,necypia taip. mes puiki komanda. o pas vyra uz jokius pinigus negryzsciau schmoll.gif
Atsakyti
Kai Airidas maziukas buvo-tai irgi labai neramus..ir dabar reta nakti ismiega visa,neprabudes.. Bet kaip rase,Renute,kad dirba net iki 15 val.-tai kokie sexai begali buti galvoj,grizus namo..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 08 06, 10:03)
Kai Airidas maziukas buvo-tai irgi labai neramus..ir dabar reta nakti ismiega visa,neprabudes.. Bet kaip rase,Renute,kad dirba net iki 15 val.-tai kokie sexai begali buti galvoj,grizus namo..

jos atveju tai taip. bet pas mur ir santykiai atsalo. labai pykdavomes,kad man nepadeda. sunku suprasti tuos vyrus,bet jai su juo negerai reik daryti isvadas ax.gif
Atsakyti
Žinot,mintyse vis repetuoju kalbą,kaip su juo gražiai pasikalbėti ir išspręsti mūsų problemas. Prieš tai pasikalbėt iki galo taip ir nepavykdavo,nes viskas pasibaigdavo barniais ir vienas kito kaltinimais. Laukiu momento,kai jis bus nuotaikoj ir bandysiu pasikalbėt. Norėčiau gyvent su vyru,bet tik tada jei jis bent kiek labiau mane suprastų. Jei nepavyks išspręsti taikiai mūsų problemų, esu pasiruošus skyryboms. Tik va dukrytės labai gaila verysad.gif Bet juk negaliu jaustis visą gyvenimą taip kaip dabar,tiesiog noriu būt laiminga ir mylima... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(renute666 @ 2007 08 06, 16:37)
Žinot,mintyse vis repetuoju kalbą,kaip su juo gražiai pasikalbėti ir išspręsti mūsų problemas.  Prieš tai pasikalbėt iki galo taip ir nepavykdavo,nes viskas pasibaigdavo barniais ir vienas kito kaltinimais. Laukiu momento,kai jis bus nuotaikoj ir bandysiu pasikalbėt. Norėčiau gyvent su vyru,bet tik tada jei jis bent kiek labiau mane suprastų. Jei nepavyks išspręsti taikiai mūsų problemų, esu pasiruošus skyryboms. Tik va dukrytės labai gaila verysad.gif  Bet juk negaliu jaustis visą gyvenimą taip kaip dabar,tiesiog noriu būt laiminga ir mylima... wub.gif

as laikiau pusantru metu ir nepasikeite. mama 18 metu lauke ir nesikeite tevas. teisybe manau kai sako jog tik grabo lenta gali pakeisti vyra. jis man sako,jei tu man nepriekaistausi tada galim gyvent kartu. o as jam sakau vaiko prieziuros paprasymas ir man padejimas cia priekaistai,jis sako taip. na tai as jau bejege. man tokio vyro nereikia. ir viena puikiai susitvarkau thumbup.gif
gerai viska apgalvok. stiprybes tau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aš neturiu vaikų,tai gal nelabai turiu teisės čia rašyti,bet norėčiau truputėli pasisakyti dėl renutes mergytės ligelės...na buvo pas mano mamą draugė,kuri irgi turėjo berniuką su tuo paču sindromu....tai ta moteris labai aktyviai aiškinosi ligos priežastis - kaip,koldėl ir už ką....galiausiai, netekusi vilties ji tiesiog pakėlė senus dokumentus ir sudarė geologinį medį....ir rado viena tokį padykėlį-jos prorposenelė ir proprosenelis buvo brolis ir sesuo.....taigi, kraujomaiša....ir apasakojo,kad kai rado atsakmą "kodėl ir kaip" pasidarė ramiau...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 08 07, 18:48)
aš neturiu vaikų,tai gal nelabai turiu teisės čia rašyti,bet norėčiau truputėli pasisakyti dėl renutes mergytės ligelės...na buvo pas mano mamą draugė,kuri irgi turėjo berniuką su tuo paču sindromu....tai ta moteris labai aktyviai aiškinosi ligos priežastis - kaip,koldėl ir už ką....galiausiai, netekusi vilties ji tiesiog pakėlė senus dokumentus ir sudarė geologinį medį....ir rado viena tokį padykėlį-jos prorposenelė ir proprosenelis buvo brolis ir sesuo.....taigi, kraujomaiša....ir apasakojo,kad kai rado atsakmą "kodėl ir kaip" pasidarė ramiau...

Na nežinau ar man būtų ramiau,jei išsiaiškinčiau kad mano giminėj kažkas tai panašaus buvo. Įtarimas yra,nes man teta,kuri vienintelė iš giminių žino apie šią ligą,pasakojo,kad jos dieduko brolio vienas kūdikis yra miręs vos tik gimęs dėl neaiškių priežasčių. Tai aš vis pagalvoju,kad gal galėjo būt ši liga. Bet vyrui to net nesakiau, nes jis ir taip neigiamai žiūri į mano gimines,o jei dar sužinotų kad iš mano pusės ši liga atėjo,tai tikrai man tai prikištų. Tiesiog aš kilmės mūsų ligos nelabai ir aiškinausi,man labiausiai rūpi kaip gyvena tokie žmogeliukai,kaip mano mergytė.
Atsakyti
Isiterpsiu ir ash.... ax.gif vis paskaitineju shia temele, tik nerandu sau tinkamos isiterpti... Mano mazike irgi turi tam tikra negalia..jos nesimato, nes tai - genetine kraujo liga. Bet vistiek yra negalia, o ir pasekmes be vaistu butu fatalines....
Bet ash ne apie save..
Pazystu viena mama, kurios 4 metu mergaite turi shi sindroma, kaip ir renutes666 mergyte. Jei ji man nebutu pati pasipasakojus, nebuciau pamacius. Mergaite labai grazute, ilgom juodom blakstienos, graziom duobutem zandukuose, ilgais garbanotais plaukuciais wub.gif Mes kartu gimdem savo pirmagimes, zinau tik kad ji buvo pasilikus ilgiau ligoninej (tada nezinojau kodel), o pasui niekad apie tai neshenekejo.. tik karta ishsishnekejo...
Ka norejau pasakyti, kad ji labai optimistishkai i viska ziuri, nelaiko savo vaiko negaliu, vaistukus geria, ir zino, kad gers visa gyvenima, taciau deda viltis i medicina, nes kazkur skaite ar girdejo, kad yra nauja kokia tai terapija... kol kas ji . eksperimentine, bet manau, ilgai netruks.. Tai mergaite nedare dar jokiu operaciju (na, manau, kol nepaauglyste, gal ir nereikia net...), o antro vaiko susilauke visishkai sveiko, nors bijojo pastoti.. jai gydytojai buvo sake, kad antram vaikui galimybe tos ligos yra 25%...
Zodziu, nenukabint nosies... 4u.gif 4u.gif

Beje, jei klitu kokiu klausimu, galeciau jo paklausti... arba duoti elektronine adresa, jei ji sutiktu..
Uoj, tiesa, ji vokiete doh.gif Nebent kalba butu ne barjeras....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinacea: 10 rugpjūčio 2007 - 18:01
Labai gaila,bet vokiečių kalbą mokiausi tik vidurinėj ir nelabai ką teatsimenu. Perduokit jai kuo nuoširdžiausius linkėjimus.Dar būtų įdomu sužinoti daugiau apie tą naująją terapiją,nes tikrai dar nieko apie tai negirdėjau. Gal jūs galėtumėt paprašyt papasakot plačiau apie tą gydymo būdą. Beje mūsų mergaitė irgi labai gražutė, man jau ne vienas žmogus sakė kad auga būsima gražuolė manekenė.
Atsakyti