QUOTE(Zvaigzdute123 @ 2016 08 25, 14:20)
As jums visoms palinkeciau optimizmo! Nuo pat vaikystes zinojau, kad sergu, bet tik paauglystej supratau, kad si liga yra rimtesne, nei iki siol maniau... kai man atliko operacija,(jau pasakojau, kad ja atliko, kai man buvo 15 metu) buvau labai sunerimusi del lytinio gyvenimo, del savo ateities, vis masciau, ar kada turesiu vyra, vaiku... veliau man atliko dar ir klitorio mazinimo operacija. Pirmus lytinius santykius turejau 19 metu su savo dabartiniu vyru. Lytinis gyvenima yra visiskai normalus, jauciu viska, ka jaucia sveika moteris. Iskart po vestuviu pradejome planuoti vaikus, po 4 menesiu pastojau ir dabar auginu sveika suneli.
Beje, adrenogenitalinis sindromas yra recesyvine liga, tai reiskia kad tikimybe susilaukti sergancio vaikelio yra labai maza 1/1000. Tad sioje vietoje bijoti tikrai nereiketu
Suprantu, kad yra labai liudnu istoriju, bet linkiu jums buti optimistais!
Zvaigzdute123, tavo žodžiai, kaip balzamas širdžiai

Tikrai įkvepia optimizmo. Šaunu, kad pasidalinai. O gal galėtum daugiau papasakot savo apie paauglystę? Kodėl tave tik 15 metų operavo? Nes kaip mergaitei, tai vėloka, turint omeny, kad mėnesinės anksčiau prasideda ir iki to operuojama. Bent jau mums taip aiškino... O gal tavo liga labai lengvo laipsnio? Jeigu nenorėsi taip atvirauti - suprasiu
QUOTE(mazuleli @ 2016 08 25, 21:33)
Bandau ir aš optimistiškai galvoti, bet va dar reikia susigyventi ir iki galo viską išsiaiškinti

žinau, kad išsiaiškinsiu tik susirgus, bet vis noris turėti informacijos jau, nei ieškoyi, kai jau jos reikės
mazuleli, mūsų vaikai serga lygiai taip pat, kaip ir kiti vaikai. Man irgi baisiausi buvo pirmi kartai, nes nežnojau ko laukti. Buvo ir taip, kad vidury nakties suserga, randi jau karščiuojantį smarkiai. Ir nieko baisaus iš karto nenutiko. Blogai gali pasidaryti, jeigu nepadidinsi vaistų kokias 2-3 paras. Na taip mus Kaune gyd. Keturakienė ramindavo. Jei tau nuo to bus ramiau - tai mus iš vis tik 1 mėn. amžiaus išsiaiškino, kas vaikui yra. 1 mėn gyvenom iš viso be vaistų

Dabar man net silpna darosi tai prisiminus - bet taip buvo. Nėr tie vaikai tokie silpni, netgi, atvirkščiai