QUOTE(musone @ 2013 03 05, 10:31)
Sveiki sugrize ir greito sveikimo
Ačiū
QUOTE(avaya @ 2013 03 06, 10:07)
Miklioji, viskas bus gerai, esate stipri moteris. Gyvenime išbandymai kiekvienam skiriami pagal tai, kiek šis gali atlaikyti.. Linkiu greito įsivažiavimo į gyvenimo ritmą, dar didesnio artumo, jausmų, vienybės
Kaip ir pati sakėte: ligoninėje daug prisižiūrėjot, priklausėt.. Gal būt reikėtų pagalvoti ir apie tai, kad nėra jau taip ir blogai Jūsų atveju Sveikatytės stėjimas palaipsniui pasidarys gyvenimo būdo dalimi. Niekur nesidėsi, nes apsileisti nevalia, kadangi tai tiesiogiai susieta su sveikata.
Nepamirškite, kad esate ne viena
Ačiū už gražius žodžius
Tas ir guodžia, kad nesu viena ir, kad ne viskas taip jau baisu, kaip atrodė pradžioje.
QUOTE(GUGUTE @ 2013 03 06, 15:40)
Na ir puiku, kad viskas jau praėjo Labai džiaugiuosi, kad mums lemta tai patirti dabar, o ne prieš kokius 30 metų, kai nebuvo jokių galimybių išsaugoti šios jautrios vietelės nervus ir jautrumą Mums taip pat reikėjo po savaitės vėl atvažiuot apžiūrai, berods siūlus išimt turėjo, nebepamenu jau taip smulkiai. Bet vamzdelio jokio nedėjo, gal čia nauja technika dabar taikoma Pats sunkiausias laikas praėjo ligoninėj, susitvarkysit tikrai, kasdien vis lengviau ir lengviau bus. Mes po operacijos gi toooki nuotyki apturėjom, kad ir dabar bloga darosi prisiminus. Buvo gal kokia savaitė praėjus, kai lipdama ant kėdės mažoji paslydo ir tiesiai su ta vieta į kėdę atsitrenkė. Vat tada tai baisu buvo, pradėjo kraujuot, rėkia, apžiurėt nesileidžia Net į ligoninę važiavom. Bet viskas baigėsi gerai, niekas neplyšo, tik sutrenkimas nemažas buvo. Prisimenu, kurį laiką visas kėdes iš namų buvau išnešus Na tai sveikit, stiprėkit ir mums papasokit, kaip sekasi
Oooo taip, anksčiau tai net baisu pagalvoti kas būdavo... Tai net, kiek skaičiau, šis sindromas net normalaus pavadinimo neturėjo. Žodžiu viskas tikrai labai ok. O mes taip ir negalime be nuotykių. Kai reikėjo nuvažiuoti cistoskopijai, tai mažoji sukarščiavo, pasirodo pūlingoji angina, tai tiesiog kelis siūliukus ištraukė ir davę antibiotikų išsiuntė gydytis namo, o taip norėjosi nebegrįžti į tą įstaigą... Po savaitės vėl važiavome, vėl nevalgėme nuo 7val. Tuomet viską patikrino, ačiū
Dievui viskas pavyko puikiai
Vaizdas, žinokite, net man pačiai mielas akiai. Nežinočiau, neatskirčiau. Išduoda tik siūlai lytinių lūpų apačioje. Aišku, viduje gal kiek ir skiriasi, bet kadangi neturiu su kuo palyginti, tai ir ten man gražu ir atrodo, kad yra taip kaip turėtų būti. Aišku, gali būti, kad viskas pradės suaginėti, nes mums, kaip minėjau, reikėjo ir šlaplės plastiką pilnai daryti, tai karts nuo karto reikės daryti kaip gydytojas išsireškė ,,pabužavimą", kažkaip taip. Tuomet kišami tokie vamzdeliai, jie praplatina. Dabar turėsime važiuoti gegužės mėnesį, o paskui bus matyti. Šiaip gydytojas nuteikė labai optimistiškai, bet vis tiek reikia turėti omeny, kad gali ir suaugti. Kai iš tiek gabaliukų sukilijuota, gali laukti visko...
Taigi tiek apie operaciją, bet dabar noriu papasakoti apie kitą ,,puikų" nuotykį. Buvome visa šeima pailsėti po visko Druskininkuose. Ten viskas buvo nuostabu, bet grįžus namo ir nespėjus apšilti kojų kitą dieną mažoji pradėjo atpylinėti, ko niekada nėra buvę, o naktį ir viduriuoti. Galiausiai ryte išvežėme į Santariškes ir dukra turėjo praleisti dvi paras reanimacijoje. Roto virusas... Jo labiausiai bijojau, bet teko susipažinti... Kai mažiukę jau davė man į palatą, po paros prisijungė ir sūnus, su tuo pačiu... Taigi taip slaugydama du vaikus ligoninėje keikiau visas Druskininkų pramogas. Esu įsitikinusi, kad iš ten parsivežėme šitą ,,gėrį". Džiaugiuosi tik tiek, kad vaikai gavo natūralų skiepą ir, jei sirgs ateityje, tai lengva forma. Nuo vakar esame namie ir toliau gydomės. Aš irgi viduriuoju, ai, žodžiu. Bet geras tas dalykas, kad nevažiavome į Kauną, nors mažiukės endokrinologė vis prašydavo, kad jei ką, iškart pas juos. Pasiūlė, kad mus pakonsultuotų daktaras Kemežys, kuris dirbęs Kaune, dabar dirba Santariškėse. Man šis gydytojas paliko labai gerą įspūdį, daug konkretesnis už dabartinę endokrinologę. Svarstau galimybę ,,pereiti" gydytis pas jį. Būtų gerokai paprasčiau, nereikėtų kiekvieną kartą važinėti į Kauną ir šiaip, jei kas nors nutinka, mūsų gydytojas visada būtų šalia ir galima būtų iškviesti konsultacijai. Paklausiau gydytojo, tai jis jokios problemos tame nemato, tik turbūt mūsų dabartinei endokrinologei bus nemalonu. Ir vėl žiūriu romaną prirašiau.
Tiesa, noriu paklausti kaip jūsų vaikučiai geria cortinefą? Daktr. Kemežys siūlo gerti kartą į dieną, bet 50mcg, o ne du kartus po 25mcg
Neva kokia racija taip skaidyti. Ir šiaip kažkaip kitaip supranta dozių paskirstymą. Tarkim mes hydrokortizoną geriame 3 kartus į dieną, proporcijomis 2,5-2,5-1,25, jis siūlo gerti 2,5-1,25-2,5
Ar taip geriau, gal prieš naktį tikrai geriau didesnę dozę?