QUOTE(GUGUTE @ 2013 02 09, 14:50)
Sveikos
Įdomūs tie vaistinių pasakymai, kad nebegamina
Yra po 10mg tikrai. Čia matyt Lietuvoj tokia tvarka įvesta, kad kompensuoja tik vieno gamintojo ir jeigu jis nebegamina, tai vadinasi ir nėra.
Ignesa, o jums dar neišeina tabletės padalint? Aš kai prisimenu miltukų darymus ir lakstymus kas mėnesį pas gydytoją ir į vaistinę, tai
Tikra kančia buvo... Pradėjus imti tabletėmis, rodos, laisvę atgavau. Musone, pagarba tau už tokią kantrybę, jau 6 metus
Kaip jūsų vaikuciai gyvena? Numarinom visai šį forumą
Vilniuje yra ir 10mg ir 20mg ir kiek zinau, dabar jau abu kompensuojami. Gydytoja zadejo atsiusti nauja deklaracija
Kaip gerai, kad yra si tema, nes mano gydytoja net nezinojo, kad 10mg kompensuojami, kai pasakiau, tuomet issiaiskino.
Man irgi patogiau, kad reikia gerti tabletes. Mums dabar patogiau tai padaryti, nes mazute geria 2 kartus per diena 2,5mg i karta 1,25mg. Pastaruosius tai jau duodu milteliais. Bet man milteliu uztenka ilgiau negu menesiui
Mes kol kas gyvename (tfu,tfu,tfu) neblogai. Tikrai, jei ne vaistai, tai butume ir pamirse apie liga. Mazute pasiutusi pana auga, aktyvi, kaip raketa visur. Vis dekoju Dievui, kad viskas yra taip kaip yra. Dabar aplinkui labai serga vaikuciai ir retomis, ir neaiskiomis ligomis
Vasario 26 gulames i ligonine, o 27d. operuos, tai jau dabar bijau, drebu. Turbut tai normalu?
Taigi labai noreciau paprasyti jusu visu, kad vasario 27d. sukalbetumete maldele uz mano dukra, kad gydytojui rankos nedrebetu
Neisivaizduoju kaip reikes istverti tas dienas, kaip uzimti maziuke, kuo maitinti (dar nera metu, tai tik MP ir namuose gaminamos ivairios darzovienes) ir pan.
Papildyta:
QUOTE(ignesa @ 2013 02 11, 12:59)
Mums ir padidino dozę tuo tikslu, kad galėtumėm tabletėm duoti (buvo 9mg, dabar 10), tik kag jų nėra. O mes nors ir paaugom, tačiau iš ligų neišsikapanojam, vis kartojasi krizės. Endokrinologiniam vis tyrinėja, kraipo galvas kad netipinė liga, ir nieko aiškesnio nepasako. Vis bijau, kad dar kas jai neišlystų....
Džiaugiuosi už jus, kad augat sveiki. Tikrai augat
? Maniškė darželyje nuo bendraamžių jau visa galva atsiliek, bet užtat visi labiau myli kai tokia mažutė
Lyg tai augame, nors paskutini karta endokrinologei iki idealaus ugio pritruko centimetro, poros
O kokios ligos kankina, susijusios su AGS, ar kokios kitos? Del neaiskumo, tai mes paskutini karta daug apie tai ka savo endokrinologe. Kiek seminaru, stazuociu uzsienyje ir visur tas pats - daug klausimu ir labai mazai atsakymu. Visur tik ,,
spejama, kad...". Gal musu vaikuciai paauges padarys perversma sioje srityje ir pagaliau issiaskins kas nuo ko ir kodel. Gal isauginsime geru endokrinologu karta?
O del staigmenu, tai as irgi labai bijau, kad dar kas nors neislistu, ypac dabar, laukiant operacijos ir jos metu. Taip noretume su vyru, kad merginai viskas butu gerai su tais moteriskais dalykais (vaisingumas).