Sveikos prisijungusios SOA ir AvaNicole
Taip temelę kiek apleidom
na bet dabar bus proga vėl dažniau čia užsukti. Mano dukrytei jau 3,5 metų, pačios sunkiausios dienos tikiuosi jau praeityje.
Auga graži ir protinga mergaitė, nuo aplinkinių visiškai niekuom nesiskiria, tik kad vaistukus geriam. Bet tai su laiku tampa tokia rutina, kad net nebepastebim. Lanko darželį, gali daryti viską, ką ir visi vaikai. Į klinikas važiuojam kas 3-4 mėnesiai, kad nepražiopsotumėm laiko, kada reikia didinti vaistukų dozę. Pirmais metais keletą kartų teko koreguoti vaistukus, o dabar jau net nebeprisimenu kada didinom, gal kai buvom 2 metų. O Cortinefo jau tik1/4 tabletės geriam, gydytoja minėjo, kad su laiku apsieisim ir be jo
Šaip draugiškai patariu pačioms apie šią ligą domėtis visokiais įmanomais būdais, nes dauguma gydytojų (jei tai nėra Vilnius ar Kaunas) apie tai nieko nežino. Buvo atvejis, kai papuolėm į ligoninę su rota virusu, tai pati turėjau gydytojai susakyt, kokius tyrimus reikia atlikt. Gaila, kad informacijos lietuvių kalba yra labai mažai, tenka po angliškus puslapius ir forumus kapstytis. Esu sukaupus tikrai nemažai medžiagos (anglų kalba), tad jeigu įdomu sakykit, atsiųsiu
SOA, dėl atpylinėjimo, tai jei tai leliukiškas atpylinėjimas, manau, nieko labai blogo, svarbu, kad vaistukų neatpiltų. Man jei kildavo įtarimas, kad atpylė kartu ir vaistukus, tada išgerdavom dar kartą ir tiek.
O jei vemia, tada nieko nelaukus į ligoninė dumkit mūsų vaikučiams vėmimas yra pats pavojingiausias dalykas, nes tada vaistukai nėra tinkamai įsisavinami ir gali ištikti antinksčių krizė.
Mums, ačiū Dievui, to patirti neteko, tikiuosi, neteks ir jums.
AvaNicole, tavo mergytei turbūt lengvesnė ligos forma (be druskų netekimo) įtariama, todėl turbūt ir neskiria vaistukų, nes kitaip tai tikrai būtų pavojinga laukti.
Musone, nekantriai laukiam tavo gandrų
Ir su gražia švente, mamytės