Įkraunama...
Įkraunama...

Adrenogenitalinis sindromas

Sveikos 4u.gif Noriu pasipasakot kaip sekesi gripa isgyvent unsure.gif Susirgom visa seimyna beveik is karto. Aisku, labiausiai neramu buvo del mazosios - vis gydytojai primena, kad gali but sunkiau persirgt, kad komplikaciju tikimybe didesne. O gavosi atvirksciai - vyresnioji dukra neapsiejo be antibiotiku, o mazoji net nesupratau ar apskritai sirgo, nes temperaturos tik 37.3 max turejo ir tai tik viena diena bigsmile.gif Pati tai sunkai sirgau, siandien trecia diena, bet galva dar kaip puodyne doh.gif , nors temperaturos ir nebera. Tikiuosi rytoj bus geriau....
Pries menesi buvom klinikose tyrimu pasidaryt - viskas kol kas puiku, tik svoris kiek didokas paneles. Is tiesu, tai gydytojai atrodo, kad normalu, cia as vis ramybes neduodu, kad gal per daug ji sveria blush2.gif
Vilsa, tu berods minejai, kad tavo panele irgi apetitu nesiskundzia? Gal klausei gydytojos apie tai?
Atsakyti
QUOTE(GUGUTE @ 2009 12 19, 20:36)
Sveikos 4u.gif Noriu pasipasakot kaip sekesi gripa isgyvent unsure.gif
Pries menesi buvom klinikose tyrimu pasidaryt - viskas kol kas puiku, tik svoris kiek didokas paneles. Is tiesu, tai gydytojai atrodo, kad normalu, cia as vis ramybes neduodu, kad gal per daug ji sveria blush2.gif

Ar jau pasveikai? džiugu, kad mažoji taip gerai atlaikė šitą bjaurią ligą thumbup.gif o dėl svorio, nepergyvenk taip stipriai - jei gydytoja sako normalu mirksiukas.gif Maniškis tai nevalgiukas - kai sirgo beveik tris savites namie (taip ir nesupratom ar gripas buvo g.gif ) tai beveik nieko nevalgė, užtat daržely auklėtojos klausė ar mes jam nedavėm valgyt, o tai ten lėkštes visas iššvarino doh.gif

Aš vis bandau į Vilnių genetikui Utkui prisiskambint - nu mission impossible doh.gif renute reik jau tavo pagalbos, o tai aš pradedu planuot pavasariui nestuke.gif, bet nedrįstu nepasitarus su genetikais schmoll.gif pas ką geriau kreiptis?
Atsakyti
Su Sventemis Jus visas newyear.gif

Ramiu, graziu, siltu Svenciu

Del mergaites svorio, man baisiausia yra tai, kad ji daug valgo ir pabandyk neduot doh.gif , bet visi daktarai ramina, kad ji nera prie storuju, i visas lenteles telpa. Tai baigiu jau nusiramint ir patiket blush2.gif , kad ji valgi mergaite ir tiek essen.gif Ji aplamai pas mane kaip saulute, sypsosi ir sypsosi. Tai tikiuos, kad ir daktaru padaryti nudegimai jai negadins gyvenimo.
Atsakyti
Su artejancioms sventem, mergaites! Gero vejo ir tvirtu sparnu jusu svajonems!
000054.gif 000059.gif
musone, kaip faina, kad jau planuojat thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif , kaip jus begyvenat, begyvuojat? Norejau jusu mamytes toki klausimuka paklaust, ar kuri bandet savo maziuka draust? As savaja pabandziau ir vos vos. Norejau drausti studiju draudimu, kartu ir nuo nelaimingu, tai nesileido i kalbas, tad pasiule tik vienkartini, metams, o ilgesniam laikui nikaip. Sis atsitikimas taip bloske atgal, atrodo viskas gerai, bet pasirodo reikia visur kovot doh.gif Na bet svarbiausia maziuke auga, tik plaukai nikaip biggrin.gif Bet visi ju labai laukiam jau, nes taip atrodo kaip kudikis, tik tai, kad laksto.
Atsakyti
labas,
o man atvirkštinis variantas-kadangi aš kol kas negalvoju drausti, tai kai pasakau, visi agentai pradeda mikčioti ir labai greitai atsikabina. Nėra to blogo kas neišeitų į gera smile.gif
Kaip jusų visų sveikatėlės
gugute, ar buvo inkstu uzdegimas
Atsakyti
Labas smile.gif
Kalbant apie draudima,tai nezinau kur jus VILSA bandete drausti savo vaikiuka g.gif ,bet mes saviske esam apdraude PZU draudime,kaupiamuoju ir nuo nelaimingu atsitikimu draudimu.Tik reikejo metuku sulaukti,kad ji patvirtintu,nes mes norejom apdrausti,kai jai buvo dar tik 6 men.Kai draudem,reikejo visas butinas pazymas surinkti is gydytoju ir viskas.
Musu Juste pries 3 savaites apturejo lytiniu organu operacija,operavo Vilniuj,Santariskese daktaras Verkauskas.Tai viskas praejo sklandziai,nors pati opercija truko virs 4 valandu ir siaip negalvojau,kad taip greitai vaikas gali atsigauti po tokios operacijos : jau po 2 dienu lakste mergica ligonines koridoriais smile.gif
iki
Atsakyti
jolija, smagu, kad operacija praejo gerai, be jokiu staigmenu. tik norejau del smalsumo paklaust, o kodel taip velai , mes skubejom nuo 1m iki 1.5 metuku pasidaryt.
Atsakyti
Jolija, kaip smagu girdet, kad jau po visko ir sekmingai thumbup.gif Neitiketina, kaip vaikai greit atsigauna. Nors kita vertus juk cia plastine operacija, todel labai sunku ir neturetu but. Aisku, jautri vietele, bet ir gyja greitai.
As irgi masciau apie draudima, bet vis neprisiruosiu rimtai uzsiimt. Su ERGO agentu kalbejau, tai jis nepasiklauses valdzios is kart atsakyt negalejo. Zadejo paskambint, bet kadangi skambucio nebesulaukiau, tai turbut neturejo ko pasiulyt. Zinant ju atkaklu buda tokia tyla daug ka pasako. Reikes pasidomet tada PZU. Jolija, o kokiu pazymu is gydytoju reikejo? Speju ir imoka turetu but didesne, jeigu apdraustasis letine liga serga…
Ignesa, taip ir nezinau, ka mes turejom….Kadangi per svetes tyrimu nebuvo kur pasidaryt, pradejom gert antibiotikus ir viskas. Jau kita diena temperature nukrito, o po svenciu slapimo tyrimas buvo visiskai geras, tad daugiau ir nebeieskojom ligu.
Vilsa, o plaukuciai mums irgi ilgai neaugo…. Mano vyresnioji toookia kupeta ant galvos nuo kokiu 6 men turejo, kad jau emiau pergyvent, kad mazajai ir cia "nenuskilo"…. Rimciau pradejo augt gal nuo 2 metu tiktai. Dabar visai grazus ir tankus plaukuciai.
Atsakyti
Vat vat, ir as su Ergo kankinausi, kai patys ten drausti, tai nesinorejo kitur begt. Na bet ziuresim.

O del plauku, atrodo zinau, kad uzaugs ir tikrai ju bus, bet kaip visada norisi greiciau doh.gif smile.gif Kad jus ja matytumet, tikri kudiski pukeliai (o kai ji dar sviesi), prisiglaudi kartais nakti, tai net nekutene, tokie svelnuciai.
Taip pat norejau pasiklaust, o po operacijos, reikia kam nors kada pasirodyt? Ar dabar ramiai augam, jei jokiu nenuskundimu neturim. Bandysim nuo rudens eiti jau i darzeli, vos vos uzsirezervavom vieta doh.gif , teisingiau issikovojom. Beliks su aukletoja susigyvent ax.gif , kad ramia sazine palikti galeciau ja.
Atsakyti
Labas visoms.Mes kai draudem, PZU investiciniu gyvybes draudimu, Juste tai jei dabar gerai atsimenu reikejo pazymos is savo vidaus gydytojos ir is endokrinologo(jei bandysit draustis,tai pasakys kokiu konkreciai reikes),paskui siunte jie i savo centra ir laukem atsakymo del apdraudimo,bet jokiu problemu nekilo - sutiko.O suma kuria nori apdrausti ir menesio inasus galima rinkis koki nori,na tik nemazesni nei 50 lt.i menesi.Tai ,kad vaikas serga androgenitaliniu sindromu,tikrai didesnes sumos i menesi nereikalauja,sakau ,kaip ir visiems ,kokia suma nori tokia ir moki.
IGNESA klause,kodel taip velai operavo dukryte.Musiskei tuoj bus dveji. Is tikruju planavomes opercija praeita birzeli,jau buvom sutare ir su Verkausku,bet musu maze apsirgo,o tuo tarpu daktaras isvaziavo dirbs i santariskes,vat tai ir liko.Svarbiausia ,kad jau viskas atlikta - ramu.Dar vaziuosim kovo gale vel i Santariskes,nes sake po menesio atvaziuot del randu.
Del darzelio ir man reiks jau uzregistruot saviske,gales pavasari pradet lankyti panelyte.Tik kas neramina,kad aukletoja nepamirstu kada vaistu suduoti .
Atsakyti
sveikos mamos,
atleiskit, kad trukdau, gal mano klausimas nuskambes keistai, bet jau seniau pastebejau, kad mano mergaite (1,5 metuku) keistai slapinasi, srovele bega ne i apacia, bet taip lyg i virsu..tai net nezinau, ka galvot, ar cia galetu buti antinksciu hiperplazija? siaip mes ir taip visokiu bedeliu turim (nuo gimimo labai stipriai atpylinejo ir t.t.), tai nuolat lankomes pasgydytojus, bet niekada neminejau apie ta slapinimasi, kazkaip nepatogu, nes gal as cia jau nesamoniu prisigalvoju, jau ir taip musu vaiku gydytoja sako, kad kaip vienam vaikui, tai jau bedeliu per daug turim blush2.gif Gal galit patart?
Atsakyti