Įkraunama...
Įkraunama...

Adrenogenitalinis sindromas

pritariu Gugutei,čia ne ta tema Arven,kur jūs turėtumėt diskutuoti.
O dėl vaistukų,tai jai yra galimybė,patariu nusipirkt hidrokortizono tabletėm,tik reikia pasižiūrėt galiojimą,nes iš mūsų biurokratų galima visko tikėtis.Man jau teko vieną kartą neštis savo tabletytes,kad iš jų pagamintų miltukų ir aš labai džiaugiausi,jog nereikėjo sukt galvos ir panikuot iš kur gaut vaistų
Atsakyti
QUOTE(renute666 @ 2009 11 10, 23:29)
pritariu Gugutei,čia ne ta tema Arven,kur jūs turėtumėt diskutuoti.
O dėl vaistukų,tai jai yra galimybė,patariu nusipirkt hidrokortizono tabletėm,tik reikia pasižiūrėt galiojimą,nes iš mūsų biurokratų galima visko tikėtis.Man jau teko vieną kartą neštis savo tabletytes,kad iš jų pagamintų miltukų ir aš labai džiaugiausi,jog nereikėjo sukt galvos ir panikuot iš kur gaut vaistų

Bet tai kaip tu gauni tas tabletes? juk jos vardinės, receptinės - gi negali duoti didesnio kiekio nei išrašo receptą? nesuprantu kažko...

Arven - neįsižeisk, bet tikrai, nelabai įsiskaitei į temą ir nemanau, kad žinai šią ligą - todėl sorry - tokių diskusijų mes čia nevedam. "Gaila, bet kai kurios mamytės sureikšmina savo vaikus". Atsižvelgiant į tai, kad tų vaikų n milijardų, jie nėra tokie reikšmingi, kaip beje ir ligos, ar ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musone: 10 lapkričio 2009 - 23:11
Laba merginos 4u.gif Norejau taves musone pasiklaust, kaip pasibaige su vaistukais, ar gavot? Vakar kaip tik vaziavau pirkti i vaistine vaistuku, tai uzklausiau. Ar as kazko nesupratau, bet man pasake kad turi dar 8 dezutes po 30 tableciu hydrokortizono. Gal pas jus mieste irgi atsirado?
Atsakyti
QUOTE(vilsa @ 2009 11 11, 13:38)
Laba merginos  4u.gif  Norejau taves musone pasiklaust, kaip pasibaige su vaistukais, ar gavot? Vakar kaip tik vaziavau pirkti i vaistine vaistuku, tai uzklausiau. Ar as kazko nesupratau, bet man pasake kad turi dar 8 dezutes po 30 tableciu hydrokortizono. Gal pas jus mieste irgi atsirado?

Sveikute
Na šiaip padarė mums vaistukus iš 20 ml tabelčių hidrokortizono, anksčiau darydavo iš 10 ml - manau, kad šita sumaištis gavos, kadangi mūsų deklaracija buvo pildyta toms 10 ml g.gif po teisybei ir pati likau nelabai supratus - vieni tiekėjai neturi šiuo metu to gamintojo 10 ml ir gal po kokio mėnesio teturės, o kito gamintojo po 20 ml - turi. Taip kad, vaistų yra, tik kitomis dozėmis tabletės.
Atsakyti
Tai super mirksiukas.gif Ramu smile.gif O mums siandien siulus pabaige istraukt, vienas etapas iveiktas.
Atsakyti
QUOTE(vilsa @ 2009 11 11, 17:23)
Tai super mirksiukas.gif  Ramu  smile.gif O mums siandien siulus pabaige istraukt, vienas etapas iveiktas.

thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kituose miestuose,bet kai aš klausiau savo vaistinėj,tai sakė galima jų užsisakyt ir nusipirkt pilna kaina. Čia turbūt nuo vaistininkų priklauso,gal faktiškai jų negalima įsigyti,bet jeigu pinigus moki,tai pasirodo įmanoma.
Vilsa,labai džiugu,kad jums viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz palaikyma console.gif Dabar belieka tiketis, kad ir nudeginimu randai laikui began netaip kris i aki.
Atsakyti
O kai jusu maziukus skiepyjo, ar jus ta diena tavet hydrikortizono dviguba doze? Visai pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilsa @ 2009 11 30, 08:49)
O kai jusu maziukus skiepyjo, ar jus ta diena tavet hydrikortizono dviguba doze? Visai pasimeciau  doh.gif

Musu gydytoja neminejo, kad reiketu... Jei temperatura pakiltu, tada sake didint, kaip kad iprastos ligos atveju ir tiek. Dabar jau visko nebeprisimenu, bet mums berods jokios reakcijos i skiepus nebuvo ne karto, tad ir vaistuku nedidinom.
Atsakyti
QUOTE(vilsa @ 2009 11 30, 09:49)
O kai jusu maziukus skiepyjo, ar jus ta diena tavet hydrikortizono dviguba doze? Visai pasimeciau  doh.gif

mes nedidinom vaistukų dozės po skiepų schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip begyvenat, ar gripai neužpuolė? Mes tai bijom nosį į žmones iškišt, atrodo visur tik pilna bekosėjančių pensininkių ir bedejuojančių, kad kaukių tipo niekur nėr...O ir taip mums bėdų užtenka. O kaip jūs, ar dar šalia turit kokių tai sveikatos negerumų? Imunitetas tai tikriausiai mūsų visų silpnokas, ar ką darot, kaipnors specialiai stiprinat? Maniškei tai nieko neįduosi, net arbatų jokių negeria, tik vandenį, ir to mažokai...Ir dar norėjau paklausti-mums neseniai padarė šlapimo tyrimą, pH 9 (norma pH5), šarminis, tai mūsų šeimos gydytoja tuoj pat nusiuntė pas endikrinologą, sako, visos sistemos išsibalansuoja...Ten padarė pakartotinai, beneik norma (pH6,5), sako, čia nuo maisto ir viskas gerai. Ar jus nebuvot su panašiu atveju susidūrę?
Atsakyti