QUOTE(ignesa @ 2008 02 26, 12:09)
labas, gugute, tu kolkas paneigi mano teoriją. Tačiau aš šventai įsitikinusi, kad kontraceptikai-vienas iš rizikos faktorių. Žinoma, jei vyras ir aš nebūtume turėję to geno, mūsų dukrytė būtų gimusi sveika. Mano vyresnėlis taip pat sveikas (tikiuosi...).Tačiau aš sumasčiau, kad reikia pabandyti kontraceptikus ir naudojau kokius 3 mėn kontraceptinį žiedą. Man ištisai skaudėdavo galvą, staigiai priaugau daug svorio. Bet mano ginekologė nuramino, kad priprasiu ir čia nieko tokio, nepasiūlė kažko kito ir niekada nesakė, kad prieš planuojant vaikelį pusę metų arba bent 3 mėn negalima gerti jokių kontraceptiku. O aš pastojau pirmą mėnesį po kontraceptikų metimo. O kontaceptikuose, ypač žiede, yra didelės progesterono dozės. Kai laukiausi, dar 5 mėnesius skaudėjo galvą, o gydytoja sakė, kad čia nieko tokio. Tad aš visoms linkėčiau neturėti reikalų su šitokiais nekompetetingais gydytojais.
O dar dėl kontraceptikų- mes tiek mažai apie juos žinom. Ir nemanau, kad ir gydytojai viską žino...Tačiau visi mano sutikti gydytojai mūsų pirmiausia klausė, ar nenaudojome kokių harmoninių vaistų, ar vyras nesportuoja ir nenaudojo kokių steroidų.Ir tik keliatas pasakė: taip, tai galėjo būti nuo kontraceptikų. Nes tie nesveiki genai galėjo ir nesusitikti..
O dukrytei 3 mėn. Jau patį sunkiausią laikotarpį išgyvenom, jau apsipratom. Geriam abu harmoninius vaistus, dar druskos tirpalą, nuo kurio ji vemia. Bet jau lyg ir įpratom. Tačiau mūsų dar laukia plastinė operacija, kadangi labai ryškūs vyr. lytiniai organai. Tikiuosi, kad tik viena
O dar dėl kontraceptikų- mes tiek mažai apie juos žinom. Ir nemanau, kad ir gydytojai viską žino...Tačiau visi mano sutikti gydytojai mūsų pirmiausia klausė, ar nenaudojome kokių harmoninių vaistų, ar vyras nesportuoja ir nenaudojo kokių steroidų.Ir tik keliatas pasakė: taip, tai galėjo būti nuo kontraceptikų. Nes tie nesveiki genai galėjo ir nesusitikti..
O dukrytei 3 mėn. Jau patį sunkiausią laikotarpį išgyvenom, jau apsipratom. Geriam abu harmoninius vaistus, dar druskos tirpalą, nuo kurio ji vemia. Bet jau lyg ir įpratom. Tačiau mūsų dar laukia plastinė operacija, kadangi labai ryškūs vyr. lytiniai organai. Tikiuosi, kad tik viena
Sveika, parasiau tai i AZ