Įkraunama...
Įkraunama...

Guminukai

QUOTE(irmulia @ 2007 09 02, 14:03)
Planuoju greitu laiku vėl šiuos skanumynus gaminti, pabandysiu nufotografuoti visą eigą su aprašymu ir įdesiu šioje temoje, gal tai pagelbėtų  mirksiukas.gif


Radau netyčia šią temukę thumbup.gif Gal turi eigos foto? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2008 05 27, 18:55)
Radau netyčia šią temukę  thumbup.gif  Gal turi eigos foto?  blush2.gif



Prisipažinsiu, senokai juos bedariau doh.gif štai draugė užsiprašė, tai, jaučiu, šį savaitgalį reikia susiorganizuoti jų gaminimą (kai tik turėsiu eigą, būtinai įmesiu čia) mirksiukas.gif
Atsakyti
Lauksiu, ačiū 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai guminukų gaminimo nebus? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif radau!!!!!

Guminukai - receptas [ispanų kalba]

user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Sliekiukai - receptas[anglų k.]

user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Guminukai-meškiukai receptas[anglų k.]

user posted image
Atsakyti
Guminukai meškiukai receptas ispanų kalba essen.gif essen.gif essen.gif

Tas pats receptas
vokiečių kalba
prancūzų kalba
anglų kalba

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif


user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Guminukai (ispanų kalba)

user posted image

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Dar vienas guminių meškiukų receptas biggrin.gif ispaniškai mirksiukas.gif

user posted image

Ingredientes:

• 400-500 gr. de almidón (fécula de patata, harina de patata),
• 15 gr. de gelatina en polvo,
• 35 ml. de agua,
• 30 gr. de jarabe de frutas (p. e. de fresa o de cereza),
• 20 gr. de azúcar,
• 10 gr de miel (a ser posible líquida),
• 3 gr. de ácido cítrico.


Elaboración

Cubrir una bandeja para pasteles con el almidón en polvo. Mezclar bien la gelatina con 25 ml. de agua. A continuación, dejarla reposar durante 15 minutos aproximadamente. Calentar la gelatina al baño María a 75º C como máximo. Diluir el azúcar y el ácido cítrico en 10 ml. de agua. Añadir a la gelatina la miel en primer lugar, y a continuación la solución azucarada. Remover bien todo el preparado.

A continuación se deberá añadir el jarabe de frutas mezclándolo con el preparado. Dejar reposar la mezcla resultante durante algunos minutos hasta que se aclare. Con el fondo de un vaso limpio se imprimirán hendiduras en la capa de almidón sobre la bandeja. Con ayuda de un embudo, verter la mezcla cuidadosamente en los moldes que se forman.

Dejar reposar las gominolas como mínimo durante tres horas. A continuación, rociar un poco de almidón en polvo para que no se peguen entre sí.
šaltinis


Dabar belieka raitotis rankoves ir gaminti skaniuosius meškiukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 rugpjūčio 2008 - 11:16
Dar vienas receptukas vokiečių kalba biggrin.gif

Guminukai

user posted image

----------------------------------------------------------------------------------------

Ir dar vienas receptas (irgi vokiečių kalba)

--------------------------------------------------------------------------------------------

O ČIA rasite visą gaminimo eigą (vokiečių kalba) su pačiu receptu mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 rugpjūčio 2008 - 11:45
O čia šiaip įdomumo dėlei Video medžiaga apie saldainių gaminimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 26 rugpjūčio 2008 - 12:37
Gal jau kas išbandė šiuos receptukus? bigsmile.gif
Atsakyti
geras didis.gif
Atsakyti
atrodo kad superpaprasta.. teks daryti g.gif
Atsakyti
Ir mes išbandysim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MagnolijaB: 29 rugpjūčio 2008 - 14:38