Įkraunama...
Įkraunama...

Guminukai

Tikrai gausis, ir jei ne is pirmo karto, tai iš antro tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
tadu kai man dvigubas gavosi,tai jau bijau daryt,gadint produktu laika...lauksiu irmulios visko su foto ir jos aprasymais ax.gif
Atsakyti
Mirabele
O kur nuotraukytės tavos skanumynų? smalsu bigsmile.gif
[/quote]

mielu noru bučiau įkėlusi nuotraukytes, bet fotiko neturiu.. verysad.gif Kažkas čia minėjo, kad Rimi maistinių dažų yra, bet aš jų niekur nerandu.. Gal žinot kur jų dar galėtų būti?
Atsakyti
jau kelintą kartą ieškau tų dažų Hyper Rimi Savanoriuose (maniškiai jai baigėsi) , bet ten jų nebėra g.gif kažkas minėjo, kad rado jų HyperMaximoje, gal ten reiktų paieškoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 rugsėjo 2007 - 08:25
[quote=irmulia,2007 05 17, 14:31]
user posted image

mmmmmmm thumbup.gif skaniai atrodo pet recemptas kaskokia pauksciu kalba verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios Philipse pirkote tas zelatinos juosteles, gal gali ideti ipakavimo foto blush2.gif Siandien buvau nuvaziavusi, bet neradau, o gal nezinojau ko ieskoti unsure.gif
Atsakyti
Želatinos juostelių reikėtų ieškoti prie prieskonių, bent Vilniaus TP jie būna visai šalia kasų, netoli visokių pudingo miltelių ir pan. dalykėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugsėjo 2007 - 08:51
QUOTE(kenguriukas @ 2007 09 10, 22:55)
Mergaites, kurios Philipse pirkote tas zelatinos juosteles, gal gali ideti ipakavimo foto  blush2.gif  Siandien buvau nuvaziavusi, bet neradau, o gal nezinojau ko ieskoti  unsure.gif

Kauno thomas philips parduotuvėse jų nėra, nei prie prieskonių, nei kitur sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tija @ 2007 09 11, 19:08)
Kauno thomas philips parduotuvėse jų nėra, nei prie prieskonių, nei kitur sad.gif

Kaip keista g.gif o teiravotės salės darbuotojų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 09 11, 19:45)
Kaip keista  g.gif  o teiravotės salės darbuotojų?  mirksiukas.gif

Jauciu reiks i Vilniaus TP uzsukti, nes ziuriu Kaune tokiu dalykeliu negausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 09 11, 18:45)
Kaip keista  g.gif  o teiravotės salės darbuotojų?  mirksiukas.gif

Teiravausi abiejuose parduotuvėse ir iš vis Kuane mažas pasirinkimas pudingo miltelių ir pan., kartais ateini, tai stovi kokios vienos rūšeis ir viskas
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 09 10, 09:24)
jau kelintą kartą ieškau tų dažų Hyper Rimi  Savanoriuose (maniškiai jai baigėsi) , bet ten jų nebėra  g.gif  kažkas minėjo, kad rado jų HyperMaximoje, gal ten reiktų paieškoti  g.gif

ju yra mindaugo maximoje mirksiukas.gif siandien maciau bigsmile.gif
Atsakyti