Tikrai gausis, ir jei ne is pirmo karto, tai iš antro tikrai
tadu kai man dvigubas gavosi,tai jau bijau daryt,gadint produktu laika...lauksiu irmulios visko su foto ir jos aprasymais
Mirabele
O kur nuotraukytės tavos skanumynų? smalsu
[/quote]
mielu noru bučiau įkėlusi nuotraukytes, bet fotiko neturiu.. Kažkas čia minėjo, kad Rimi maistinių dažų yra, bet aš jų niekur nerandu.. Gal žinot kur jų dar galėtų būti?
O kur nuotraukytės tavos skanumynų? smalsu
[/quote]
mielu noru bučiau įkėlusi nuotraukytes, bet fotiko neturiu.. Kažkas čia minėjo, kad Rimi maistinių dažų yra, bet aš jų niekur nerandu.. Gal žinot kur jų dar galėtų būti?
jau kelintą kartą ieškau tų dažų Hyper Rimi Savanoriuose (maniškiai jai baigėsi) , bet ten jų nebėra kažkas minėjo, kad rado jų HyperMaximoje, gal ten reiktų paieškoti
[quote=irmulia,2007 05 17, 14:31]
mmmmmmm skaniai atrodo pet recemptas kaskokia pauksciu kalba
mmmmmmm skaniai atrodo pet recemptas kaskokia pauksciu kalba
Mergaites, kurios Philipse pirkote tas zelatinos juosteles, gal gali ideti ipakavimo foto Siandien buvau nuvaziavusi, bet neradau, o gal nezinojau ko ieskoti
Želatinos juostelių reikėtų ieškoti prie prieskonių, bent Vilniaus TP jie būna visai šalia kasų, netoli visokių pudingo miltelių ir pan. dalykėlių
QUOTE(kenguriukas @ 2007 09 10, 22:55)
Mergaites, kurios Philipse pirkote tas zelatinos juosteles, gal gali ideti ipakavimo foto Siandien buvau nuvaziavusi, bet neradau, o gal nezinojau ko ieskoti
Kauno thomas philips parduotuvėse jų nėra, nei prie prieskonių, nei kitur
QUOTE(Tija @ 2007 09 11, 19:08)
Kauno thomas philips parduotuvėse jų nėra, nei prie prieskonių, nei kitur
Kaip keista o teiravotės salės darbuotojų?
QUOTE(irmulia @ 2007 09 11, 19:45)
Jauciu reiks i Vilniaus TP uzsukti, nes ziuriu Kaune tokiu dalykeliu negausi
QUOTE(irmulia @ 2007 09 11, 18:45)
Teiravausi abiejuose parduotuvėse ir iš vis Kuane mažas pasirinkimas pudingo miltelių ir pan., kartais ateini, tai stovi kokios vienos rūšeis ir viskas
QUOTE(irmulia @ 2007 09 10, 09:24)
jau kelintą kartą ieškau tų dažų Hyper Rimi Savanoriuose (maniškiai jai baigėsi) , bet ten jų nebėra kažkas minėjo, kad rado jų HyperMaximoje, gal ten reiktų paieškoti
ju yra mindaugo maximoje siandien maciau