Laukiam foto
nesulauksit,siandien zelatina nuo baltymo atskirai...
Įdomiai papasakok ką darei, kad taip gavosi? kiek kartų gaminau, tai tokių dalykų nebuvo atsitikę
na matyt as nelabai gal supratau viskas,nors ka zinau...
net neisivaizduoju del ko cia taip..
net neisivaizduoju del ko cia taip..
Planuoju greitu laiku vėl šiuos skanumynus gaminti, pabandysiu nufotografuoti visą eigą su aprašymu ir įdesiu šioje temoje, gal tai pagelbėtų
QUOTE(irmulia @ 2007 09 02, 14:03)
Planuoju greitu laiku vėl šiuos skanumynus gaminti, pabandysiu nufotografuoti visą eigą su aprašymu ir įdesiu šioje temoje, gal tai pagelbėtų
lauksiu tikrai
QUOTE(violete @ 2007 09 03, 21:45)
lauksiu tikrai
Kada tiksliai tai bus nežinau (bet tikrai bus, nes pažadėjau draugus pavaišinti), nes pirmiau noriu kitą skanumyną išbandyti nougat.
Tad geriau bandyti dabar daryti iš receptuko ir taip pasidalinti savomis patirtimis
man ir taip pat gavos kaip eglincei... Bet panasu i guminuka, tik toki dviguba... Galvoju gal per mazai ten ant galo maisiau, kad neatveso pakankamai... Ir dar netinkamo kvapo ipyliau, nes braskiniu niekur neradau. Dazu gale radau hyper maximoj...
QUOTE(ad23 @ 2007 09 05, 20:24)
man ir taip pat gavos kaip eglincei... Bet panasu i guminuka, tik toki dviguba... Galvoju gal per mazai ten ant galo maisiau, kad neatveso pakankamai... Ir dar netinkamo kvapo ipyliau, nes braskiniu niekur neradau. Dazu gale radau hyper maximoj...
Jei gavosi dvigubas: t.y. kaip zele apacioje, o virsiuje kaip zefyras, tai vadinasi buvo perdaug sirupo t.y. skysčio, todėl ir negalėjo gerai gautis. (Man taip atsitiko patį pirmą kartą gaminant šiuos skanėstus, taip pat ir tada kai įmaišiau kokoso drožlių beplakant)
sveikos mergaites as jau trečia karta šiuos guminukus gaminau ir galiu pasakyt, kuo toliau, tuo geriau gaunasi Mano draugas juos dievina.. tik idomus dalykas, man sirupas pradeda tirsteti nepraejus net 5 min., ir sustengsta sis skanumynas per pora valandu.. o be to cukraus gerokai per daug, tad dabar bandom atsireguliuot pagal savo skoni.. mano manymu tai puikus pertepimas torciukui..
Jei sirupas pradeda tirštėti po 5 min, vadinasi yra perdaug cukraus. Man reikia kokiu 12 min, kada sirupo truputį įleidus į šalto vandens stiklinę jis iškyla į vandens paviršių kieto, tąsaus pavidalu
Mirabele
O kur nuotraukytės tavos skanumynų? smalsu
Mirabele
O kur nuotraukytės tavos skanumynų? smalsu
Oi, kokia fantastine tema. Na esu dideli "gumiasku" fane, tai eisiu gaminti, gal kas gausis