Įkraunama...
Įkraunama...

Guminukai

QUOTE(irmulia @ 2007 08 28, 20:31)
Taip pat ekperimentavau su kokoso drožlėmis, tiesiog įbėriau beplakant masę  blink.gif  doh.gif  Ko nepatarčiau daryti  schmoll.gif  Nes masė iš karto sukrito ir tapo ne puri ir tąsi, bet skysta, na bet juk negaliu išmesti, tai supyliau į indą ir sustingo: kokoso drožlės nusėdo ant dugno ir sustingus priminė dvisluoksnę želė, o visa purioji masės dalis (jos vistik liko) liko paviršiuje. MB šie labai patiko  biggrin.gif 

Man irgi labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 01, 10:21)
Kaip ir žadėjau  biggrin.gif

Receptukas: (jis verstas ir truputį mano pakoreguotas)

75 g kiaušinių baltymų (3-ų  kiaušinių)
250g cukraus
4 želatinos lapeliai (arba 1 pokelis birios )
25 g gliukozės sirupo arba toks pat kiekis gliukozės milteliais
75 g vandens
sirupo (nebūtinai)
maistinių dažų (nebūtinai)
cukraus pudros
druskos
citrinos sulčių
4 - 6 lašai aromato (ar kvapų esencijos)

O pokelis birios zelatinos, tai kiek gramu? Nes pokeliuose buna ir po 100g ir po 60g ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2007 08 30, 09:54)
O pokelis birios zelatinos, tai kiek gramu? Nes pokeliuose buna ir po 100g ir po 60g ax.gif

20 g pokelis. Štai toks:
user posted image user posted image

Pastaba: lietuviška želatina man nepatiko schmoll.gif ji per stambi, sunku nustatyti reikiamą želatinos kiekį lyginant su šia vokiška.

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 29, 22:35)
Tai kad maximose tokių dalykų niekada nerasi  schmoll.gif  Tik RIMI  mirksiukas.gif

Lauksim foto  wub.gif

tai vat. lekiu i parde dabar..
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 30, 10:17)
20 g pokelis. Štai toks:

Labai aciu. Eisiu ir as pabandyti pagaminti siu skanestu smile.gif
Atsakyti
NA SUGUNDET blush2.gif eisiu ir as kuria cia deina pasigaminsiu,gal ir siandien...jei kas nors nupirks reikiamu ingredientu ir nufotkinsiu...o daug gaunasi ju?
Atsakyti
Tikrai nemažai: ir draugams užteks, ir tėvams ir kaimynus pavaišinti, ir sau biggrin.gif
Atsakyti
nu tada jau liuks biggrin.gif
o sustings per nakti?
Atsakyti
Jei masė tokia, kokia turi būti : puri, dvigubai padidėjusi, ir išlaikanti savo formą, tada pradeda stingti vos po kelių minučių, kai supili į formą mirksiukas.gif
Atsakyti
paciam ikarsty perkaito mixeris verysad.gif man rodos zelatina nuo baltymo atsiskiria... kiek jis turi but tirstas,kad pilt/ verysad.gif
Atsakyti
Gal ilgai be pertraukų plakei? tada mikseris tikrai galėjo perkaisti (man vos taip pat neattiko, tai spėjau laiku išjungti, ir pabaigiau plakti rankiniu būdu ) Plakti reikia maždaug apie 12 min., iki tada kai masė padvigubėja. O pilti į formą reiktų tada, kai masė beplakant atvėsta ax.gif
Kad želatina atsiskirtų nuo baltymo g.gif taip man dar nebuvo g.gif o kur pylei ištirpintą želatiną? tiesiai į baltymų masę ar įmaišei į karštą sirupą? g.gif
Atsakyti
man regis padvigubejo,supyliau,jau stingsta man regis,ziuresim kaip rytoj atrodys 4u.gif
Atsakyti