Įkraunama...
Įkraunama...

Guminukai

Ech... wub.gif išsiviriau... šiandien... dvigubą porciją tongue.gif žalių.... ir su lazdyno riešutais...romo kvapo.... laukiu rytojaus kol sustings ir bus galima vėl ir vėl mėgautis dieviškuoju skoniu wub.gif wub.gif

Tiesa vienas dalykas: palaikius porą dienų, jie tampa tokie labiau guminiai (ir primena pirktinius, tik už juos skanesnius), o jei prieš tai apvoliojus cukraus pudra, tai jų paviršius pasidengia tokia traškia skania plutele tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 rugpjūčio 2007 - 19:17
Aš irgi vakar pabandžiau tokius gaminti. Tik padauginau apelsinų kvapo blush2.gif
ir kadangi netuėjau maistinių dažų, plakant įbėriau raudonų pabarstukų ir jie puikiai nuspalvino masę. O dėk skonio, tai man truputį per saldu ir kitą kartą deciau maziau ir kitokios esencijos. 4u.gif
Atsakyti
nesitikejau rast sita tema... Bet taip seile nutiso beskaitant... Taip uzsimaniau, kad ryt leksiu i parde jei galesiu tik ir gaminsiu gaminsiu ir dar karta gaminsiu... o kur tu maistiniu dazu yra?
Atsakyti
Maisinių dažų galima rasti RIMI parduotuvėse: tokia maža dėžutė su keliomis spalvomis (Keturios spalvytės mažose tutelėse (4 x 10 g)
, kainuoja apie 10 lt, Bet jų užtenta tikrai ilgam, jei saikingai naudojant. mirksiukas.gif

Atrodo štai taip:
user posted image

user posted image

Pati "spalvinau" tuos rausvus skanėstus šių dažų pagalba thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 28, 20:02)
Maisinių dažų galima rasti RIMI parduotuvėse: tokia maža dėžutė su keliomis spalvomis (Keturios spalvytės mažose tutelėse (4 x 10 g)
, kainuoja apie 10 lt, Bet jų užtenta tikrai ilgam, jei saikingai naudojant.  mirksiukas.gif

Atrodo štai taip:
user posted image

user posted image

Pati "spalvinau" tuos rausvus skanėstus šių dažų pagalba  thumbup.gif

dekui labai. ot gerai, kad yra kulinariu didesniu nei as, kurie gali patart ir padet...
Atsakyti
Maistinių dažų turėtų būti ir kitur kokiose firminėse parduotuvėse, bet pvz. maximoje dar iki dar neteko matyti.

Vieną partiją taip pat teko dažyti su sirupu, bet iš kart kitoks skonis ir nelabai patiko ax.gif Žodžiu ne bet koks sirupas tinka šios masės dažymui. ax.gif

Taip pat ekperimentavau su kokoso drožlėmis, tiesiog įbėriau beplakant masę blink.gif doh.gif Ko nepatarčiau daryti schmoll.gif Nes masė iš karto sukrito ir tapo ne puri ir tąsi, bet skysta, na bet juk negaliu išmesti, tai supyliau į indą ir sustingo: kokoso drožlės nusėdo ant dugno ir sustingus priminė dvisluoksnę želė, o visa purioji masės dalis (jos vistik liko) liko paviršiuje. MB šie labai patiko biggrin.gif

Reziumė: tik išplakus masę, galima dėti įvarius sunkesnius priedus (kaip riešutus: skaldytus, neskaldytus, šokolado drožles, ar kokoso drožles ar t.t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 28 rugpjūčio 2007 - 19:38
o kaip su tais kiausu baltymais, tu juos palaikai kaip ten rasei kelias dienas?
ir i kokia forma pylei?As turiu tik bleta,.bet ji dide , TAI TELIEKA APVALUS...
Atsakyti
Šiaip tai nelaikau jų atskyrus nuo trynių, (geriau, kad kaiušiniai nebūtų visiškai švieži ir pastovėtų šaltai.) O formą naudojau tokia pailgą keksui (metalinė, nors geriau būtų stiklinė). Pagaminus pasirodyk čia mirksiukas.gif taip smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 03, 20:17)
Ech...  wub.gif  išsiviriau... šiandien... dvigubą porciją  tongue.gif  žalių.... ir su lazdyno riešutais...romo kvapo.... laukiu rytojaus kol sustings ir bus galima vėl ir vėl mėgautis dieviškuoju skoniu  wub.gif  wub.gif

Tiesa vienas dalykas: palaikius porą dienų, jie tampa tokie labiau guminiai (ir primena pirktinius, tik už juos skanesnius), o jei prieš tai apvoliojus cukraus pudra, tai jų paviršius pasidengia tokia traškia skania plutele  tongue.gif

o pati nesinori pasimaivyt ir parodyt foto?
labai noriu pabandyt, bet dar kaupiuos.. ir progos ieskau.. biggrin.gif
o tiesa, daug laiko uzima? daug darbo?
Atsakyti
Tai kad jau "maiviausi" tongue.gif lotuliukas.gif dabar tegul kitos panos pasirodo susavo skanumynais thumbup.gif O tie jau suvalgyti, tad ir "fotkinti" nebėra ką biggrin.gif

Gaminimas neilgai užtrunka, gal kiek ilgėliau reikia masę plakti (nes pilamas karštas sirupas į išplaktus baltymus, ir visa tai reikia plakti iki masė atvės.)
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 29, 11:44)
Šiaip tai nelaikau jų atskyrus nuo trynių, (geriau, kad kaiušiniai nebūtų visiškai švieži ir pastovėtų šaltai.) O formą naudojau tokia pailgą keksui (metalinė, nors geriau būtų stiklinė). Pagaminus pasirodyk čia  mirksiukas.gif  taip smalsu  bigsmile.gif

tai, kad as nei fotiko neturiu nei snd didelej maximoj dazu radau nei aromato normalaus, tai jau susinervinau.
Ai fotkes is telefono galesiu ikelt, tik gali nebut tokios kokybiskos...
Atsakyti
Tai kad maximose tokių dalykų niekada nerasi schmoll.gif Tik RIMI mirksiukas.gif

Lauksim foto wub.gif
Atsakyti