Įkraunama...
Įkraunama...

Guminukai

QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 21:55)
taigi, kad pektinas reikalingas tokiems saldainiams wink.gif keletame receptų radau jį kaip sudėtinę dalį  mirksiukas.gif
Papildyta:
Jų yra IKI Viršuliškėse, Mada.Pasidaryk Pats  mirksiukas.gif

Tam recepte, kur as idejau, jokio pektino nereikia, patikek manim, sakau, kad kas antra diena darau juos, pabandyk ir pamatysi, kad gausis guminukai o ne zeliniai saldainiai.

Formeliu taip ir neradau niekur, buvau Senukuose, JYSK, RIMI, Norfoj
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2010 02 14, 17:15)
Tam recepte, kur as idejau, jokio pektino nereikia, patikek manim, sakau, kad kas antra diena darau juos, pabandyk ir pamatysi, kad gausis guminukai o ne zeliniai saldainiai.
Formeliu taip ir neradau niekur, buvau Senukuose, JYSK, RIMI, Norfoj

Būtinai ir tavo receptuką išbandysiu mirksiukas.gif ir tuos kitus receptukus su pektinu biggrin.gif

o dėl formelių, tai užsuk į IKI parduotuvę, esančią Mada. Pasidaryk Pats, ten aš jų dar šią savaitę mačiau mirksiukas.gif nebent jau išpirktos ( bet manau jų vėl užveš, nes buvo momentas kada jų nebuvo ir vėl atsirado mirksiukas.gif ) sakau, man pačiai reikės dar kokias 3 prigriebti lotuliukas.gif - labai jau smagu su jomis gaminti thumbup.gif
Atsakyti
aga aciu, bet kad iki ten nuvaziuot, reik laiko surast
Atsakyti
Na šiandien spėjau pagaminti želinių saldainukų su mango nektaru (pirktiniu) thumbup.gif skanus dalykas -ne per saldus, tąsumo nėra ( nes su agar-agar viriau), bet skanu wub.gif Kiek vėliau mestėlsiu nuotraukyčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 02 14, 21:04)
Na šiandien spėjau pagaminti želinių saldainukų su mango nektaru (pirktiniu)  thumbup.gif  skanus dalykas -ne per saldus, tąsumo nėra ( nes su agar-agar viriau), bet skanu  wub.gif  Kiek vėliau mestėlsiu nuotraukyčių  mirksiukas.gif

Laukiam nuotraukyciu, o kur perkasi mango nektaras?
Atsakyti
Gaminau ir aš guminukus, tikrai thumbup.gif receptukas ir formeles IKI parduotuvėjė pirkau, dėkui Jūms mergaitės už nuorodas 4u.gif 4u.gif 4u.gif pasirodom:
user posted image
Atsakyti
orchidejaa
Super guminukai gavosi, sakyk prasau pagal koki receptuka gaminai. O kaip tuos siaudelius padarei?
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2010 02 15, 20:36)
orchidejaa
Super guminukai gavosi, sakyk prasau pagal koki receptuka gaminai. O kaip tuos siaudelius padarei?

Labas rytas, tai pagal Jūsų, panterele, receptuką įdėtą ir gaminau 4u.gif naudojau vyšnių žele ir išėjo labai graži spalva, kadangi visą masė netilpo į formeles, tai supyliau į kepimo indą, labai plonu slouksniu, o po to supjausčiau šiaudeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2010 02 14, 21:38)
Laukiam nuotraukyciu, o kur perkasi mango nektaras?

pirktinis mango nektaras , kitaip mango sultys CIDO biggrin.gif

p.s. išbandžiau ir tavąjį receptuką - guminukus ragavo visas būrys ir puikiai įvertino mirksiukas.gif

Visus pastebėjimus vėliau surašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau dar viena recepta, manau, tinkanti siai temai, - Mangu saldainiai su agar-agar. Bet turbut ir zelatina puikiai tiktu.

Mangu saldainiai
Atsakyti
Aciu NOVA
Geras receptukas ir graziai atrodo saldainiai, parduotuvej neradau konservuotu mango, nupirkau ivairiu tropiniu vaisiu assorti, sumaliau blenderiu ir dejau zelatinos, nes agar-agaro neturiu, be to man zeliniai nelabai patinka, ziuresim kas gausis.

O sitie guminukai labai skanus kai paguli 3-4 dienas, vakar radau uzkritusi viena saldaini, daryta pries 3-4 dienas, tai labai jau patiko, toks guminis, ilgai kramtomas.
Atsakyti
Želiniai saldainiai su mango nektaru(sultimis) - receptas

user posted image

Šie man labai patiko smile.gif susikramtomi, tokie gryni vaisiniai mango biggrin.gif

Sakyčiau, panašus gaunasi receptukas į tą kur Nova nurodė mirksiukas.gif
Atsakyti