Įkraunama...
Įkraunama...

Guminukai

QUOTE(KibirVibir @ 2010 02 08, 19:19)
Ne LT pirktos jos  ax.gif  indu parduotuveje per ispardavima paemiau 4 vnt  cool.gif

Kai pamaciau,kad gyveni kur vikingai ir troliai, supratau, kad ne cia pirktos, nes pas mus nera didelio pasirinkimo
Atsakyti
Rimi yra pirkti žvaigždučių formelės ledukams po 1,99 lt (akcija) thumbup.gif
Atsakyti
Taip pat IKI vėl atsirado mini silikoninių formelių saldainiams, štai tokių : po ~10lt thumbup.gif dar nespėjau išbandyti blush2.gif , bet jau šią savaitė rezervavau laiką doh.gif lotuliukas.gif
user posted image

Atsakyti
irmulia
O tai cia tik 8 vienetukai, ir kainuoja 10 litu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2010 02 09, 12:07)
irmulia
O tai cia tik 8 vienetukai, ir kainuoja 10 litu?  g.gif

biggrin.gif , ne, taigi net iš foto matosi, kad 16 vnt. ( 8 formelės po 2 vienodas) parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 02 09, 15:16)
biggrin.gif , ne,  taigi net iš foto matosi, kad 16 vnt. ( 8 formelės po 2 vienodas) parašyta  mirksiukas.gif

Oi, sorry, uz ziopluma
Atsakyti
Niu panos, aš, rankoves pasiraitojusi iki ausų, guminukus ruošiuos gaminti šiandien biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2010 02 13, 00:04)
Niu panos, aš, rankoves pasiraitojusi iki ausų, guminukus ruošiuos gaminti šiandien  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu, irmulia, jei viskas gausis, tai ir as bandysiu dar karta biggrin.gif assa.gif
Atsakyti
Dariau su Agar-agar dabar visi išrikiuoti šaldytuve mirksiukas.gif jų tąsumo kol kas nerasta g.gif biggrin.gif rytoj iš ryto patikrinsiu ar atsirado lotuliukas.gif

o šiaip tiek teko dormėtis tai štai ką atradau iš teorinės pusės:

*guminukai, pagaminti naudojant agar-agar yra tokie minkšti, na kaip būna želiniai saldainiai aplipinti cukrumi (žodžiu tąsumo čia nėra)

**guminukai, pagaminti su želatina, yra lyg guminiai kaučiukiniai primena vadinamuosius Haribo meškiukus

na, dabar belieka pratiškai patikrinti biggrin.gif

p.s. merginos tai kur gi to gryno pektino rasti? ir rimi ieškojau , ir maxima, bergždžiai- nieko neradau, tik mišinį uogienei doh.gif
Atsakyti
Na štai , mano pirmas bandymas biggrin.gif Šie, sakyčiau, mažai kuo panašus į giminukus, todėl ir pavadinau želiniais biggrin.gif

Želiniai saldainiai ( receptas)
user posted image

user posted image

Bandysiu dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
[quote=irmulia,2010 02 08, 22:55]
Taip pat IKI vėl atsirado mini silikoninių formelių saldainiams, štai tokių : po ~10lt

irmulia, kokiam IKi yra siu formeliu,buvau sian Minsko IKI, ten nera.

p.s. merginos tai kur gi to gryno pektino rasti? ir rimi ieškojau , ir maxima, bergždžiai- nieko neradau, tik mišinį uogienei doh.gif

O kam tau pektinas?
Guminukams jo nereikia, uztenka zelatinos, as darau kas antra diena, ir viskas gaunasi OK. Su agar-agar net ir nedarysiu, nes man nepatinka zeliniai saldainiai.

Atsakyti
QUOTE(panterele35 @ 2010 02 13, 18:03)
O kam tau pektinas?
Guminukams jo nereikia, uztenka zelatinos, as darau kas antra diena, ir viskas gaunasi OK. Su agar-agar net ir nedarysiu, nes man nepatinka zeliniai saldainiai.

taigi, kad pektinas reikalingas tokiems saldainiams wink.gif keletame receptų radau jį kaip sudėtinę dalį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(panterele35 @ 2010 02 13, 18:03)
irmulia, kokiam IKi yra siu formeliu,buvau sian Minsko IKI, ten nera.
p.s. merginos tai kur gi to gryno pektino rasti? ir rimi ieškojau , ir maxima, bergždžiai- nieko neradau, tik mišinį uogienei  doh.gif

Jų yra IKI Viršuliškėse, Mada.Pasidaryk Pats mirksiukas.gif
Atsakyti