Įkraunama...
Įkraunama...

Guminukai

QUOTE(irmulia @ 2007 06 13, 10:07)
Idėja dovanai  biggrin.gif tie patys shamallows

user posted image

Cia tai super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
irmulia dėkui tau labai 4u.gif 4u.gif . savaitgalį tikrai išmėginsiu. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2008 09 01, 18:19)
irmulia dėkui tau labai  4u.gif  4u.gif . savaitgalį tikrai išmėginsiu.  essen.gif

Prašom 4u.gif tikrai negaila mirksiukas.gif būtinai parašyk kaip sekėsi 4u.gif (o jei dar su nuotraukytėmis tai būtų iš vis thumbup.gif )

aš buvau susiplanavusi praėjusį savaitgalį juos gaminti, bet planai pasikeitė doh.gif tad tenka atidėti kitam g.gif
Atsakyti
reikes pabandyti meskiukus ar gyvateles padaryt, tik recepta issiversti reiketu g.gif blush2.gif
Atsakyti
O gal kas bandet ta saldainiu medi daryti? isties labai originali dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokoladka @ 2008 10 10, 15:32)
O gal kas bandet ta saldainiu medi daryti? isties labai originali dovana  thumbup.gif

As planuoju kaledom/naujiesiem tokiu dovanu pridaryt blush2.gif
Atsakyti
Tai kur guminukų gamintojos? unsure.gif Pasigedau receptų lietuviškai su rezultatų nuotraukom! Aš užsimaniau anyžinių guminukų, mąstau, kaip reiks daryti turint anyžių sėklų.
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 07 16, 21:41)
Tai kur guminukų gamintojos? unsure.gif Pasigedau receptų lietuviškai su rezultatų nuotraukom! Aš užsimaniau anyžinių guminukų, mąstau, kaip reiks daryti turint anyžių sėklų.

Tikiuosiu pasidalinsi receptuku anyziniu guminuku.
4u.gif Lauksiu ,lauksiu. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 07 16, 22:18)
Tikiuosiu pasidalinsi receptuku anyziniu guminuku. 
4u.gif Lauksiu ,lauksiu. 4u.gif  4u.gif

Išblėso entuziazmas blush2.gif Gal darysiu tuos marshmallows, bet kada vėliau.
Atsakyti
ir as uzismaniau thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o kazin ar imanoma butu LT rasti mazyciu formeliu guminukams? g.gif As vakar isnarsiau Akropoli, Ermitaza, bet niekur tokiu mazyciu nera. Gal kam teko kur matyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 27 gruodžio 2009 - 15:07
QUOTE(Nova @ 2009 12 27, 15:06)
Merginos, o kazin ar imanoma butu LT rasti mazyciu formeliu guminukams?  g.gif  As vakar isnarsiau Akropoli, Ermitaza, bet niekur tokiu mazyciu nera. Gal kam teko kur matyti?

Teko kažkada pirkti saldainių formeles (silikonines) VIlniuje, IKI šalia PsidarykPats Mada mirksiukas.gif bet dabar jų ten nebesimato g.gif Manau belieka užsiskyti iš užsienio mirksiukas.gif
Atsakyti