Įkraunama...
Įkraunama...

Laktozės netoleravimas

Turiu 18 vnt belaktozinio pieno misinuku nuo gimimo iki metu ir vyresnems vaikams , baltarusu Belakt (vnt 400g), o kadangi mums issiaiskinom kad alergija pieno baltymui situ nebereikia ax.gif Galima kaip pienuka gert, jo pagrindu koseles ir tyreles daryti, skanus

atsiprasau gal skelbimo lentoj reikertu rasyti, bet kadangi specifinis produktas tai nusprendziau cia labiau i tema;)
Atsakyti
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 01 07, 22:07)
labas mergaites turiu  smile.gif 4men dukryte nuo pieno ir mysinuku su pienu ja isbere. kokius tyrimus ir pas kokius specialystus tureciau kreiptys noredama suzinuoti nuo kuo yra tie berymai, ar cia alergija ar netoleravimas laktozes.
aciu

Alergologijos centre. Gaukit tik pediatrės siuntimą. smile.gif

QUOTE(nikee23 @ 2010 03 02, 13:14)
laktozes netoliravimui ,nera tyrimu.tik daktaras gali pasakyt.
4u.gif

kai mūsų vaikas (4 mėn), atrodo, nei iš šio, nei iš to pradėjo viduriuot, pediatrė ir gastroenterologė liepė keist mišinį. HA nepadėjo, tai davėm lactose free ir susitvarkė per pusę paros. Tai toks buvo vietinės reikšmės tyrimas ax.gif
Dabar dar laukiam tyrimo atsakymo dėl disbakteriozės, t.y. kokių gerųjų bakterijų turim. Gal kokių trūkstamų užsiauginsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2009 12 27, 20:16)
Mamymamy, o ar zinot, kad vaistinese buna spec. fermentu laktozei skaidyti? As gyvenu Suomijoje - cia ta problema ypatingai dazna, as pati laktozes netoleruoju. Bet kai jau labai ko nors norisi, pavartoju fermentu. Yra ivairiais pavadinimais - Laktaasi, Laktrase ir pan. Tiksliai negaliu pasakyt, bet, manau, turetu buti kur nors ir LT ju pirkti.

tai Laktazė, Lactrase.

Esant laktozės netoleravimui, galima vartoti pieną ir jo produktus, papildomai geriant laktazės preparatus (Kerulac, Kerutabs, LactAid, Lactrase).
Šitas info yra iš
http://www_draugija_...x.php/kids.html
Atsakyti
Gal kam reikia DOVANOJU 18 pakeliu misinuko Belakt netoleruojantiems vaikuciam nuo gimimo iki kiek gers
Atsakyti
Sveikos,
o ar bandėt kas gerųjų bakterijų vartoti prie laktozės netoleravimo? Kaip efektas?
Atsakyti
Labas 4u.gif Mano lelyte atsibudo viena ryta isberta nuo galvos iki koju! Valgo mano pieneli ir primaitinam misinuku. jau misinuka pakeiciau is SIMILACo i APTAMIL H1, ziuresim, gal nuo to. Prisigalvojau visko: nuo blogai isskalautu rubeliu iki mano pieno netoleravimo. Pienisku produktu stengiuosi nevalgyti. Ryte i kose isipilu puse puodelio pieno. Nezinau, pasimetus esu giliai nuo ko ci adabar jai taip... Ziuresi, gal tas APTAMIL pades....
Atsakyti
QUOTE(DovilėJan @ 2010 04 29, 12:35)
Sveikos,
o ar bandėt kas gerųjų bakterijų vartoti prie laktozės netoleravimo? Kaip efektas?

bandžiau ir Bifolacą, ir Enderolą, bet kol neperrėjom prie mišinuko be laktozės, viduriavimas nesibaigė schmoll.gif

QUOTE(werte @ 2010 04 29, 12:48)
Labas  4u.gif Mano lelyte atsibudo viena ryta isberta nuo galvos iki koju! Valgo mano pieneli ir primaitinam misinuku. jau misinuka pakeiciau is SIMILACo i APTAMIL H1, ziuresim, gal nuo to. Prisigalvojau visko: nuo blogai isskalautu rubeliu iki mano pieno netoleravimo. Pienisku produktu stengiuosi nevalgyti. Ryte i kose isipilu puse puodelio pieno. Nezinau, pasimetus esu giliai nuo ko ci adabar jai taip... Ziuresi, gal tas APTAMIL pades....

aš jūsų vietoj prašyčiau pediatrės siuntimo pas alergologą. Kam spėliot ir kankintis... g.gif
Atsakyti
O sakykit ar galima tuos misinukus "lacto free" kuo nors skaninti ? g.gif
Na gal kokio sacharino ar ko ideti ?

Jam tie misiniai bjaurus ir visiskai atsisako gerti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 05 10, 18:20)
O sakykit ar galima tuos misinukus "lacto free" kuo nors skaninti ?  g.gif
Na gal kokio sacharino ar ko ideti ?

Jam tie misiniai bjaurus ir visiskai atsisako gerti  verysad.gif

maniškis juos geria nuo pat pirmo davimo.. ax.gif
O nebandėt su soja mišinuko? Gal tas būtų geriau jūsiškiui?

kai kada gydytojai kokias tyreles ar vaistus siūlo saldinti gliukoze. Bet tai tik mano info, o ne patarimas jums schmoll.gif
Atsakyti
Aciu ir uz tai.
Bandysiu gal sojos pabandyti
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2010 05 11, 13:08)
Aciu ir uz tai.
Bandysiu gal sojos pabandyti

parašykit, kaip sekėsi / seksis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viti: 11 gegužės 2010 - 17:01
Negeria sad.gif

Niu nebeismanau ka daryti su juo