Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

Nihon Vogue Lacework
Kitty Knit wear&goods , Shawl & Stole
Atsakyti
aciu uz nuoroda,labai graziu saliku yra thumbup.gif
Atsakyti
parsisiunciau ir nieko nesuprantu...jauciuos visiska vepla..kai jus cia rasot kokia jega,o man niekas nedasyla..as paziuriu koki paveiksliuka,ant jo paspaudziu,man ji padidina ir jei man reikia ji issisaugau..o jus net neziureje visus parsisiunciat?cia tame esme? g.gif please,paaiskinkit!

tik nerasykit kad eiciau skaityt aprasymo,nes rusiskai ne bum bum cry.gif
Atsakyti
tame ir esme, kad daug paprasciau visa zurnala issisaugoti thumbup.gif as iri atskirus piesinukus atskirai issisaugau ax.gif
Atsakyti
Supratau..hmm..man taip nereikia..tingiu paskui viska perziurinet..geriau iskart pati susirasau kas man patinka..Dekui kad paaiskinai nesusipratelei smile.gif
Atsakyti
labai labai aciu visoms, kurios cia sudejo nuorodas i gebotukus ir pati getbota mirksiukas.gif super programa thumbup.gif
o gal galetumet paaiskinti, kaip paciai paieskoti tu getbotuku dar???
labai aciu butu
Atsakyti
O kas slepiasi po adresiuku galma paziuret tik parsisiuntus? O tai laukiau laukiau kor parsisius, o ten pasirodo tik breziniai...
Atsakyti
QUOTE(dorado @ 2005 02 21, 09:15)
O  kas slepiasi po adresiuku galma paziuret tik parsisiuntus? O tai laukiau laukiau kor parsisius, o ten pasirodo tik breziniai...

Dauguma buna parasyta kas tai ar zuirnalas ar knyga ,jei tau reik parsisiunti ,jei nera paaiskinta ir nezinai kas tai bus (kartais ir taip buna) gali nusikopijavus getbotuka det ji kaip puslapiupio adresiuka ir pasiziuret ,taip ziuresi kiekviena ir uztruks nemazai laiko
beje gali juos nusikopijavus iklijuoti i Worda ten padarius tarp kiekvienos eilutes tarpiuka gaunasi adresiukai kurie atsidaro ,taip kaip kompas nustatytas, pas mane reik spaust Ctrl ir nuoroda o kartais reik tik pelute nuoroda spaust, kelias taip pat netrumpas nes ilgokai krauna ,gal ne pas visus
bet sitaip galima paziuret kas ten yra
greiciau parsiusti ir ismesti jei nereikalinga ,aisku jei tai leidzia internetas ,siuntimo greitis ir pasijungimo kaina
Atsakyti
O ka daryt tom,kurios pa ruski nepanimajet? dry.gif dry.gif bash.gif protest.gif
Atsakyti
ucitsia book.gif 000164.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2005 02 21, 16:15)
O ka daryt tom,kurios pa ruski nepanimajet?  dry.gif  dry.gif  bash.gif  protest.gif

jei rusu nesimoket tada ko gero anglu kalba mokat smartass.gif , juk tai 10 kart geriau clap.gif ,tikreik susirasti forumu anglu tikrai nebus blogesni nei rusu
va man tai gerai butu eit mokytis anglu ,bet doh.gif
Atsakyti
Na, aš anglų kalba kažkada ieškojau, bet, kiek pati pastebėjau, rusiški saitai geresni - anglakalbės turbūt labiau linkusios nusipirkti megztuką, negu nusimegzti... Bet gal aš tiesiog nemokėjau ieškoti... blush2.gif
Atsakyti