Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

Auge X, labai labai tau ačiū už Getbot'o aprašymą! 4u.gif Jei ne tavo aprašymas, taip ir nebūčiau susivokusi, ką daryti, ypač tada, kai nėra paruoštų getbotukų... Atsisiunčiau 2 žurnalus ir labai jais džiaugiuosi! thumbup.gif Dabar jau kimšiu visus žurnalus į savo kompaktus, tik va, megzti jau laiko nebelieka... Gal kai į dekretines išeisiu, pasidėsiu didelį pilvą ant sofkės ir megsiu... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
va va ..ir aš pastebėjau...pradėjau parsisiuntinėt žurnalus, tai megzti laiko nebelieka visai.
Bet ten tiek grožio, kad norisi kuo daugiau susirinkti
Atsakyti
Mano vyras sako, kad man mezgimo zurnalu siuntimas jau patapo liga. Ir as su juo sutinku smile.gif
Atsakyti
2004 turiu tuos kurie patiko visus rusiskus,
siunciuosi tik siu metu zurnaliukus ,irgi rusiskus
o visa kita deduos i parankinius
Atsakyti
bet pas rusiukes kažkokios problemos, daug kur pradejo deti "parolius" gal AugeX žinai pvz. kryskos žurnalų slaptažodį?

Ladute drinks_cheers.gif ...ir aš jau sau diagnozavau šitą ligą, bet tikiuosi su laiku praeis, jau dabar supratau, kad visko tikrai nenumegsiu, tai nutariau siūstis tik realiai reikalingus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 02 10, 18:41)
Mano vyras sako, kad man mezgimo zurnalu siuntimas jau patapo liga. Ir as su juo sutinku  smile.gif

Man ir mano mamai ne tik mezgimo žurnalų rinkimas, bet ir siūlų pirkimas yra rimta liga... Gerai, kad mano vyras nemato, kiek siūlų prikaupta yra pas mano mamą, nes tikrai nuvestų mus abi pas psichiatrą... doh.gif Pas vyrą kol kas laikau tik 5 pradėtus mezginius, tik jis net nežino, kiek jų yra pradėtų, nes irgi ką nors negerai apie mano mezgimo maniją pagalvotų... blush2.gif Bet ką padarysi, kad negaliu praeiti pro siūlų parduotuvę wub.gif , vis norisi ką nors naujo darytis, o paskui, kai truputį kas nors nesiseka, tai užsimeta ir taip guli... blush2.gif
Atsakyti
čia gatavi getbotukai padaryti ir siuvinėjimui ir nėrimui vašeliu( tik reikia viską peržiūrėti tuose aplankuose...)
http://www.7ya.ru/ph...za&RubrID=27154
(nemoku taip padarytii kad iškart patekt į nurodytą puslapį cry.gif )
Atsakyti
Auge x prasau atsiusk iasmenine kaip naudotis getbotu.Parsisiunciau programa bet nedaeina kaip ja naudotis,jei turi atsiusk i aire3000@splius.lt dekui
blush2.gif
Atsakyti
Auge X, prisdedu prie Laimuzes prasymo. Atsiusk ir man kaip naudotis getbot'u. Mano e-mail jolita@ectl.lt
Atsakyti
Mergaitės, pašto dėžutėje getbotas@pochta.ru (slaptažodis: getbotas) yra aiškiai aprašyta, kaip ir kuo ir iš kurios pusės naudotis Getbot'u...
Atsakyti
Aciu. Tik dabar pavyko ten ieiti. Praeita visa savaite bandziau, niekaip nepavyko, ras, kad blogas slaptazodis. Kai jau isdrisau paprasyti, kad atsiustu, pavyko ieiti.

Labai aciu biggrin.gif
Atsakyti
labai dėkoju Auge X tau už tuos adresiukus, nežinau ar gerai padariau ar ne, bet pas save į kompą atsisiunčiau viską ką tik ten radau ax.gif
dabar einu aiškintis kas gi ten blush2.gif
o ten kur tie paruošti getbotukai - juos tereikia į tą programą įrašyt ir viską atsius? nesvarbu kad tai Word dokumentas?
labai dėkoju dar kartėlį bis.gif birthday.gif bis.gif
Atsakyti