Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

QUOTE(Auge X @ 2005 02 02, 09:42)
buvo ir pas mane tas pats ,bet nusikopijuodavau kaip ir visur kitur ,pasizymi kopi ir viskas gerai ,bet kompa kai tvarke parsisiunciau kita ir ji puikiai veikia (is kur nepamenu, ko gero ta pati kur guli getboto paste)ir dabar veikia gerai, bneje tikrai niekur nemokejau

Nesigauna niekaip. Bandziau is visokiu linku.
O kai paspaudziu kaire peles puse "copy" nera, ismeta lentele su visokiais paaiskinimais, kad jei nori parsisiusti tuos failus turi susimoketi. Tai va ... cry.gif
Bet vistiek aciu uz pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 02 02, 08:51)
As turiu parsisiuntusi Auges aprasyma, kaip dirbti su Getbot'u. Jei nori, galiu atmeilinti  smile.gif

jei gali pasiusk i AZ.Ačiū.
Atsakyti
IR AS NORECIAU GAUTI APRASYMA. :geda2: O TAI VISAI GRYBAUKU :cry:
Atsakyti
reikejo pasiskaityt visa tema butu paprasciau g.gif ten parasyta is kur galima parsisiusti aprasyma jis vis dar ten, kokybes ne kokios bet suprast eina rolleyes.gif
Atsakyti
Kokybe, bent jau man, super. Viskas labai aisku, gavosi is pirmo pabandymo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ACIU AUGE!!!
Atsakyti
ner uz ka
Atsakyti
Siandien vos ne puse dienos paleidinejau ta getbota,kol man dasuto doh.gif kad reik is Auge X dezutes parsisiust paaiskinima,kokia geda kad pradejau darba ne is to galo blush2.gif..........bet uztat kiek dabar turiu dziaugsmo,kaip mazas vaikas gaves saldai biggrin.gif
Aciu tau Auge X uz nuoseklu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Atsiuskit ,merginos, ir aprasyma blush2.gif Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vio @ 2005 02 07, 16:44)
Atsiuskit ,merginos, ir aprasyma blush2.gif  Labai aciu 4u.gif

nesupyk bet paziurek biski auksciau parasyta kasip tai viska gauti ax.gif

Getbotas vaikiskam zurnaliukui ,tikrai geras
Atsakyti
Vis paskaitydavau aš apie tą jūsų Getbotą - ir niekaip nesuprasdavau, ko jūs čia taip džiūgaujat juo... blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Tai vat - pagaliau prisiruošiau, parsisiunčiau ir viską išsiaiškinau... Tai galiu pasakyt, kad dabar su prantu, ko jūs čia taip džiūgaujat... biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as niekaip nesuprantu.Ar galima parsisiust visa zurnala ar tik atskirus puslapius.Man kazkodel tik paveiksliukai,o aprasymu ner.Arba as tundra. cry.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuze @ 2005 02 08, 17:37)
O as niekaip nesuprantu.Ar galima parsisiust visa zurnala ar tik atskirus puslapius.Man kazkodel tik paveiksliukai,o aprasymu ner.Arba as tundra. cry.gif

Daznai zurnaliukai uzima ne viena in-to puslapi (kartais 2 ar 3), as is kiekvieno atskirai darausi getbotus. Gal kartais praleidai? g.gif
Atsakyti