Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

QUOTE(tadzikaz @ 2005 01 18, 21:19)
Devi, išsaugoti turi viską. Vieną html failą išsaugo atskyrai, bet šalia jo turi atsirasti aplankalas (folder) tuo pačiu pavadinimu. Taigi ten turėtum rasti likusius failus. Bet manau geriausias pirmas būdas, išsisaugosi tą, ką būsi pasirinkus.

blush-anim-cl.gif aha, atsiranda ir failas, kazka netaip suspaudinejus buvau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 01 07, 14:39)
Parsisiuntinejau Getbota koki 100 kartu is ivairiausiu linku, bet veikia jis tik su "gatavais" getbotukais  thumbup.gif , o jei bandai eiti per "new site window", ir po to spaudi ctrl+c, kad nukopintum i worda (pgl Auges aprasyma), jokio lango neismeta  schmoll.gif , t. y. nera kur spausti ok, o nukopijuoja tik pati pirma adresiuka  sad.gif

Nesuprantu, man taip pat niekaip nepavyksta. Spaudziu ctrl+c, bet nieko...
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2005 01 30, 19:05)
Nesuprantu, man taip pat niekaip nepavyksta. Spaudziu ctrl+c, bet nieko...

tada kopijuok kaip ir visur kitur kas tau reikalinga pasizymek paspaudus kairi peles mygtuka o paskui kopi paspaudus desini ir iklijuok vorde doh.gif
gal kas iseis pas mane ir taip gaunas
Atsakyti
QUOTE(Auge X @ 2005 01 30, 22:29)
tada kopijuok kaip ir visur kitur kas tau reikalinga pasizymek paspaudus kairi peles mygtuka o paskui kopi paspaudus desini ir iklijuok vorde doh.gif
gal kas iseis pas mane ir taip gaunas

Aciu Auge X uz pagalba, bet ir per "copy" nieko nesigauna. Paprasciausiai paspaudus kaire peles puse, tokio nera.
O gal XP netinka?
Atsakyti
QUOTE(Lina @ 2005 01 31, 17:31)
Aciu Auge X uz pagalba, bet ir per "copy" nieko nesigauna. Paprasciausiai paspaudus kaire peles puse, tokio nera.
O gal XP netinka?

kairiu klavisu pasizymi ,paspaudus gaunasi mesinamfone viskas ,paskui spaudi desini ir tada issoka lentele (jei pas tave XP lietuviskai ) joje yra irasas kopijuoti,jei anglu copy
elgiesi kaip paprastam tekste noredama pasizymeti zodzius
Atsakyti
Man pradejo kopinti tik is sito linko parsisiuntus programele, is visu kitu irgi nekopijuodavo doh.gif
Atsakyti
o tai kaip cia tuos adresus zurnalu ivesti ???
Atsakyti
As turiu parsisiuntusi Auges aprasyma, kaip dirbti su Getbot'u. Jei nori, galiu atmeilinti smile.gif
Atsakyti
pas mane su kopijavimu irgi tas pats, tai aš kol kas parsisiuntinėju tik gatavus getbotus...
manau dėl to,kad pas mus nepilna getboto versija, kad gauti pilna, reikia susimoketi..smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2005 02 02, 09:20)
pas mane su kopijavimu irgi tas pats, tai aš kol kas parsisiuntinėju tik gatavus getbotus...
manau dėl to,kad pas mus nepilna getboto versija, kad gauti pilna, reikia susimoketi..smile.gif

buvo ir pas mane tas pats ,bet nusikopijuodavau kaip ir visur kitur ,pasizymi kopi ir viskas gerai ,bet kompa kai tvarke parsisiunciau kita ir ji puikiai veikia (is kur nepamenu, ko gero ta pati kur guli getboto paste)ir dabar veikia gerai, bneje tikrai niekur nemokejau
Atsakyti
radau padarytus getbotus rastams virbalais. Idedu nuoroda kur jie yra wink.gif http://www.7ya.ru/co...eedle&tid=31373
jei jau tokie buvo tai pakartojimas nepakenks tongue.gif
Atsakyti
ir dar....sugetbotinta rastai virbalaisir kabliuku !!!!
http://www.7ya.ru/co...eedle&tid=29171
Atsakyti