Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 20, 18:25)
srauniau, man reikalingas tas zurnalas, todel ir noriu suzinot kaip is ten siustis.juolab kad ten ju ne vienas, o daug

aaa, tada štai adresėlis, kur jis yra: žurnalas
Atsakyti
nesusisnekejom matyt. as klausiu ar imanoma taip sudetus zurnalus parsigetbotint? ar tik ant kiekvieno paveikslo belieka save as 'inti g.gif
Atsakyti
parsigetbotint galima tai, kam yra getbotu (pagal programa matyt) rinkinukas, t.y., nuorodu i kiekviena nuotrauka...
kaip supranty, yra 3 budai ta getbotu rinkinuka pasidaryti
1. ji kazkas duoda jau gatava smile.gif
2. kuri moka, pasidaro pati, naudodama programos GETBOT galimybes
3. kuri moka, pasidaro pati, naudodama gudriu zmoguciu sukurtas "zakladurkes", kurios yra padarytos daugumai populiariu tinklapiu...

as tai va naudojuosi 3 variantu smile.gif ir baisiai patenkinta, nes tas "Save as..." tai zudantis reikalas... tiek zurnalu, kiek ju pasitaiko internete, tai be sansu issisaugot tokiu budu, mano supratimu... gi zmones turi ir kitu uzsiemimu toms 24 val/para smile.gif

p.s. is http://rummur.5gigs.com/ Photofile.ru tinklapiui man veikia tik trecioji "zakladurke" Photofile3... truputi nepatogi, nes paprastai atsidarius zurnala, jis buna isdeliotas porcijomis per kelis puslapius, ir kiekvienam puslapiui reikia daryti getbota atskirai, nepadaro iskarto visam zurnalui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuodaVarna: 21 sausio 2007 - 00:56
dar yra viena alternatyva, kai tie patys žurnalai yra kituose tinklapiuose ir getbot'us, zakladurkių pagalba, pasidaryt nėra problemų 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, man kazkodel neveikia 7ya zakladurke, o taip norejau pasidaryti getbotus siu puslapiu . O gal kuri galetu man padaryti getbotus ir atsiusti pastu redarack@gmail.com. Likciau labai dekinga 4u.gif . Manau kad ir jums bus idomu akis paganyti ax.gif
Atsakyti
na nežinau ar čia kas nors lankosi dar ar ne, bet tikiuosi kad man kas nors atsakys....
kaip yra su 7ya puslapiu? ar tenai eina padaryti botukus? aš bandžiau bet man atrodo pavadinimas pakeisti reikia visiems pavadinimams kitokius, nera taip kaip seniau kad vienodai apkeisti ri viskas. žinau kad zakladurka dar veikia, bet tik įdomu kaip su getbot programa ar eina ar tik man zioplei kaškas nesiseka. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis mirksiukas.gif turiu viena klausimelį, gal kas galėtų paaiškinti kodėl man neina getbotukų išsisaugot - rašo kad CANNOT SAVE ... g.gif anksčiau tokių dalykų nebūdavo schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kaip pasidaryti tas zakladurkes??? g.gif
Atsakyti
Va cia jos yra padarytos, reik isikelt i favoritus, nu man atrodo ten viskas parASYTA KAS IR KAIP
http://rummur.5gigs.com/
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit "Pikasa web albumo" zakladurke? labai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pikolina @ 2007 07 22, 10:55)
Gal kas turit "Pikasa web albumo" zakladurke? labai reikia rolleyes.gif

cia yra wink.gif
zakladurkes
Atsakyti