Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

Sveikos mergaitės, visas sveikinu su kalėdom! Dabar ir aš sugalvojau parsisiūsti getbotų programėlę (tiksliau jau parsisiunčiau) tik dabar nežinau kaip su ja elgtis blush2.gif bandžiau įeiti į tuos nurodytus puslapius, bet man ten kiekas neišėjo, neradau jokių paaiškinimų kaip elgtis. gal jau ten nebeveikia, nes jau senos nuorodos. Gal kuri galėtumėt man žmogiška kalba paaiškinti ką man toliau reikia daryti 4u.gif
Atsakyti
Šiap taip pati susitvarkiau su ta progrmėle ax.gif , bet niekaip nesusigaudau iš kur gauti "zakladurkių" g.gif gal dabar galėtų kas nors įdėti nuorodą arba atsiųsti e-meilu redarack@gmail.com . Būčiau labai dėkinga! 4u.gif
Atsakyti
paskaitytum kelis puslapius atgal ir rastum viską apie zakladurkes, tik tiek, kad man jos neveikia kažkodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 29, 23:46)
paskaitytum kelis puslapius atgal ir rastum viską apie zakladurkes, tik tiek, kad man jos neveikia kažkodėl g.gif

Kaip reikia dirbti su zakladurkemis as mazdaug issiaiskinau, tik ju paciu noreciau is kazkur susizvejoti 4u.gif
Atsakyti
gal kas galetu man atsiusti pilna getbota g.gif o problema kaip ir daugelio cia sakiusiuju: spaudziant ctrl+c neismeta lenteles
Atsakyti
na, getbotininkes,kur dingot?
Atsakyti
Man irgi lenteles nemete paspausdus ctrl+c, arba mes kazka netaip darom.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 11, 15:29)
gal kas galetu man atsiusti pilna getbota g.gif  o problema kaip ir daugelio cia sakiusiuju: spaudziant ctrl+c neismeta lenteles

Kokios lenteles neismeta? Gebote jokiu lenteliu nereikia g.gif
Atsakyti
pazymejus paveikslus ir po ctrl+c turi ismest lentele, o tada spaudi ok. jus taip nedarot?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 19:08)
pazymejus  paveikslus ir po ctrl+c turi ismest lentele, o tada spaudi ok. jus taip nedarot?

Nu nezinau, gal jus cia apie tas naujas zakladurkas ar kaip tyen, bet gebotais tai as naudojos taip. Tenkur jau yra padaryti gebotai( adresiukai kur yra nuotrauka), nukopinu i gebota ir siunciuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 19:08)
pazymejus  paveikslus ir po ctrl+c turi ismest lentele, o tada spaudi ok. jus taip nedarot?

Man tokia pat problema - neiššoka lentele verysad.gif O zakladurkiu tai aš nerandu iš kur juos paimt (suprantu, kad prie linkų imest juos reik, bet kur jie randasi schmoll.gif dar nedašilo g.gif )
[COLOR=red]pikolina, čia norint pačiai daryt getbotukus bet kokiam žurnalui, reikalinga tokia lentele ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyjabut: 13 sausio 2007 - 22:06
aaaaaaaaa... supratau smile.gif o su tom zakladurkem- nieko nesupratau sad.gif , gal galit kas paaiskint kaip ka ir is kur ka reik paimt ax.gif Skaiciau rusiskai, vaikas angliskai, rezultatas- nieko nesupratom.
Atsakyti