As kaip supratau-tai ta programa tipo nusipirkau. Nu nezinau, ar as ne taip supratau, ar nuo egzu stogas vaziuoja...
QUOTE(Devi @ 2005 01 06, 19:37)
Aisku, aciu jei dar kas is siuvinejimo butu, tai isvis liux
lisk i 7я.rusiuvinejimo foruma ir tiek visko rasi,ten motereles irgi getbotus daro siuvinejimui ir beveik pas visas albumuose yra siuvinejimo papkutes tik paieskot reik
Paaiskinkit tiksliau kaip naudotis tuo Getbotu. Vis bandau, bet niekaip neiseina
Prasau!
Prasau!
QUOTE(Auge X @ 2005 01 06, 18:49)
cia yra paaiskinta rusiskai mergaiciu
o sitame puslapyje getbotas@pochta.ru slaptazodis getbotas irgi yra paaiskinimas kaip dirbt,persisiuskit ir bus aiskiau,Pati dariau kokybe nelabai kokia ,bet turetu but aisku
Jei kas rasykit i asmenine paaiskinsiu ka mokesiu
o sitame puslapyje getbotas@pochta.ru slaptazodis getbotas irgi yra paaiskinimas kaip dirbt,persisiuskit ir bus aiskiau,Pati dariau kokybe nelabai kokia ,bet turetu but aisku
Jei kas rasykit i asmenine paaiskinsiu ka mokesiu
Vilma_Liu, paziurek cia- rasi viska lietuvskai
Parsisiuntinejau Getbota koki 100 kartu is ivairiausiu linku, bet veikia jis tik su "gatavais" getbotukais , o jei bandai eiti per "new site window", ir po to spaudi ctrl+c, kad nukopintum i worda (pgl Auges aprasyma), jokio lango neismeta , t. y. nera kur spausti ok, o nukopijuoja tik pati pirma adresiuka
QUOTE(Ladute @ 2005 01 07, 14:39)
Parsisiuntinejau Getbota koki 100 kartu is ivairiausiu linku, bet veikia jis tik su "gatavais" getbotukais , o jei bandai eiti per "new site window", ir po to spaudi ctrl+c, kad nukopintum i worda (pgl Auges aprasyma), jokio lango neismeta , t. y. nera kur spausti ok, o nukopijuoja tik pati pirma adresiuka
man lygiai taip pat.ka daryti gal kas zinot?help:)
QUOTE(Olaiva @ 2005 01 07, 22:24)
man lygiai taip pat.ka daryti gal kas zinot?help:)
turi buti pazymeti failiukai kuriuos atsisiut bandot ir tada sanaudi ctrl kartu su c raidele ir turi ismesti nezinau kas pas jus ten o pas mane tikrai veikia ir du kart siunciausi ,nes perinstaliavo kompa ,ir abu veikia
Tikriausiai jums reiks pas mane i svecius juk matau kad is Kauno
QUOTE(Auge X @ 2005 01 07, 22:56)
tada spaudi ctrl kartu su c raidele ir turi ismesti
tai va, kad neismeta, spaudziau 100 kartu
QUOTE(Ladute @ 2005 01 09, 10:57)
tai va, kad neismeta, spaudziau 100 kartu
nezinau kas ten tada
man irgi po viena reik kopijuot,kitaip neiseina