Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

zurnaliukai yra nemokami, mamytes tiesiog juos nuskanuoja ir sudedai www yess.gif tuoj surasiu ir idesiu pavyzduka wink_3.gif
Atsakyti
va: getbotai
virsuj kur yra toseilutes, jas nukopijuojat ir padedat i programeles langa, spaudziat get ir gaunat visus paveiksliukus, kurie parodyti smile.gif
Atsakyti
As kaip supratau-tai ta programa tipo nusipirkau. Nu nezinau, ar as ne taip supratau, ar nuo egzu stogas vaziuoja...
Atsakyti
QUOTE(Devi @ 2005 01 06, 19:37)
Aisku, aciu rolleyes.gif  jei dar kas is siuvinejimo butu, tai isvis liux biggrin.gif

lisk i 7я.rusiuvinejimo foruma ir tiek visko rasi,ten motereles irgi getbotus daro siuvinejimui ir beveik pas visas albumuose yra siuvinejimo papkutes tik paieskot reik
Atsakyti
Paaiskinkit tiksliau kaip naudotis tuo Getbotu. Vis bandau, bet niekaip neiseina sad.gif
Prasau!
Atsakyti
QUOTE(Auge X @ 2005 01 06, 18:49)
cia yra paaiskinta rusiskai mergaiciu
o sitame puslapyje  getbotas@pochta.ru slaptazodis getbotas irgi yra paaiskinimas kaip dirbt,persisiuskit ir bus aiskiau,Pati dariau kokybe nelabai kokia ,bet turetu but aisku
Jei kas rasykit i asmenine paaiskinsiu ka mokesiu

Vilma_Liu, paziurek cia- rasi viska lietuvskai thumbup.gif
Atsakyti
Parsisiuntinejau Getbota koki 100 kartu is ivairiausiu linku, bet veikia jis tik su "gatavais" getbotukais thumbup.gif , o jei bandai eiti per "new site window", ir po to spaudi ctrl+c, kad nukopintum i worda (pgl Auges aprasyma), jokio lango neismeta schmoll.gif , t. y. nera kur spausti ok, o nukopijuoja tik pati pirma adresiuka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 01 07, 14:39)
Parsisiuntinejau Getbota koki 100 kartu is ivairiausiu linku, bet veikia jis tik su "gatavais" getbotukais  thumbup.gif , o jei bandai eiti per "new site window", ir po to spaudi ctrl+c, kad nukopintum i worda (pgl Auges aprasyma), jokio lango neismeta  schmoll.gif , t. y. nera kur spausti ok, o nukopijuoja tik pati pirma adresiuka  sad.gif

man lygiai taip pat.ka daryti gal kas zinot?help:)
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 01 07, 22:24)
man lygiai taip pat.ka daryti gal kas zinot?help:)

turi buti pazymeti failiukai kuriuos atsisiut bandot ir tada sanaudi ctrl kartu su c raidele ir turi ismesti nezinau kas pas jus ten o pas mane tikrai veikia ir du kart siunciausi ,nes perinstaliavo kompa ,ir abu veikia

Tikriausiai jums reiks pas mane i svecius biggrin.gif juk matau kad is Kauno
Atsakyti
QUOTE(Auge X @ 2005 01 07, 22:56)
tada spaudi  ctrl kartu su c raidele ir turi ismesti

tai va, kad neismeta, spaudziau 100 kartu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 01 09, 10:57)
tai va, kad neismeta, spaudziau 100 kartu  mad.gif

blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif nezinau kas ten tada
Atsakyti
man irgi po viena reik kopijuot,kitaip neiseina sad.gif
Atsakyti