Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

QUOTE(Papūgėlė @ 2006 06 06, 21:16)
Pasidalinsiu ir savo patirtimi  mirksiukas.gif Kai parsisiunčiau Getbotą, šokinėjau iš laimės, naudojausi kitų padarytais getbotukais, nes pati jų šia programėle taip ir neišmokau daryti... Bet rusiukių "zakladurkos" (išsiverčiau kaip "žymeklius") - fantastiškas dalykėlis! Tik vieninteliame 7-jos albume reikia eiti per puslapius, darant getbotus. Kituose atsiranda iškart viso žurnalo getbotai. Tik va niekaip neperprantu Profile albumų - tai veikia zakladurka, tai ne...  g.gif

Photopfile zakladurka vis pakeiciama. Dabar jau kuris laikas lyg ta pati ir veikianti g.gif
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 07, 09:00)
aciu Salne, supratau principa kaip veikia tos zakladurkos, bet va jei reikes kitam puslapiukui pasidaryti zakladurka tai neiseis, bet kol kas uzteks tiek    4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kiek jau tau tu zakladurku dar reikia biggrin.gif pas mane ju 10, o naudojuos gal 3 g.gif
Atsakyti
o kaip atskiri kuri zakladurka kuriam puslapiui skirta ? bigsmile.gif blush2.gif nu atsiprasau kad tokius kvailus klausimus klausiu, bet va vienma puslapiukui niekia[p nerandu, gal ne visas issisaugojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2006 06 07, 09:42)
Photopfile zakladurka vis pakeiciama. Dabar jau kuris laikas lyg ta pati ir veikianti  g.gif

O kiek jau tau tu zakladurku dar reikia biggrin.gif pas mane ju 10, o naudojuos gal 3  g.gif

kol kas ir as tik dviem naudojausi unsure.gif bet ziuriu i ateiti gal prireiks ir daugiau, koks naujas puslapiukas atsiras ar ka ir misliju kaip padaryti reikes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 07, 10:39)
o kaip atskiri kuri zakladurka kuriam puslapiui skirta ?  bigsmile.gif  blush2.gif  nu atsiprasau kad tokius kvailus klausimus klausiu, bet va vienma puslapiukui niekia[p nerandu, gal ne visas issisaugojau smile.gif
Papildyta:
kol kas ir as tik dviem naudojausi  unsure.gif  bet ziuriu i ateiti gal prireiks ir daugiau, koks naujas puslapiukas atsiras ar ka ir misliju kaip padaryti reikes  rolleyes.gif

Tai kokiam puslapyje žurnaliukas..tokią ir zakladurką reikia spausti.. bigsmile.gif
Jei žurnaliukas photofile.ru...tai ir zakladurka spaudi photofile.. tongue.gif Ir viskas..

Pas mane 16 zakladurkų..Didžiosios daugumos vargu ar prireiks.. biggrin.gif

O jei atsiras..žurnaliukų kokiuose nors naujuose saituose...tai manau rusaitės šaunuolės..ir zakladurkomis parūpins.. bigsmile.gif ..Ir ką mes be jų darytumėm.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 05, 14:52)
Nu ką...pasinagrinėjau aš tą naująjį būdą..Visai neblogai..gana greitai..viskas vyksta bigsmile.gif..Tik, kai pripratus aš viską getbotu darytis..tai kažkaip neįprasta.. unsure.gif
Ir kas man svarbiausia...galiu jau tuos kinietiškus-japoniškus ..viską sutvarkius..parsisiūsti... thumbup.gif ..

o kokia "zakladurke" japoniskiems naudoji? wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupulia @ 2006 06 07, 14:55)
o kokia "zakladurke" japoniskiems naudoji? wink.gif ax.gif

Priklausomai nuo saito..kuriame yra žurnalas..Dažniausiai tai aišku photo163 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 07, 15:20)
Priklausomai nuo saito..kuriame yra žurnalas..Dažniausiai tai aišku photo163  4u.gif

ačiux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Papūgėlė @ 2006 06 06, 21:16)
Bet rusiukių "zakladurkos" (išsiverčiau kaip "žymeklius") - fantastiškas dalykėlis!

Ale ir tikrai thumbup.gif išbandžiau ir aš smile.gif va čia tai super bigsmile.gif
tik pasidarė gaila, kad nebuvo jų anksčiau, kol 7ya.ru buvo mažiau slaptažodžių doh.gif
Atsakyti
aha... tos zakladurkės tai super, aš jau neberandu ką su jom ir parsisiųsti:) kompiuteris užgrūstas nuotraukomis smile.gif
Atsakyti
gal yra kur aprashymas lietuviu kalba, kaip sudarineti tuos getbotukus? 4u.gif man niekaip neisheina sad.gif
Atsakyti
nu skaitau skaitau ir man niekaip nedaeina. cia nauja programa kaip getbotas, ar kazkur buna surashyti visi zhurnaliukui su kazkokiu spec linku? g.gif varna as sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liorka @ 2006 09 21, 11:31)
gal yra kur aprashymas lietuviu kalba, kaip sudarineti tuos getbotukus? 4u.gif man niekaip neisheina sad.gif

Temos pačioj pradžioj yra visi aprašymai, kaip veikia pats getbotas...kaip getbotukus darytis.. 4u.gif
Atsakyti
tai getbotu ash jau kelis metus naudojuosi,bet getbotuku niekaip ir nesupratau kaip darytis. o cia paskaicius apie tas zakladurkes ar kaip galvojau pagaliau iseis parsisiusti tai, kam nebudavo getbotuku, bet kad nesusigaudau. o dauguma duotu nuorodu nebeveikia 4u.gif
Atsakyti