QUOTE(Karakum @ 2006 06 05, 18:48)
O gal kas nors galetu lietuviskai reziumuoti Pradejau rusiskai skaityti, galva susisuko.
Viskas labai paprasta...nors pradžioje..ir aš blūdijau..ir kažkokias nesamones dariau..
Papraščiausiai reikia tik tas "zakladurkas"..persitempti..į favorites..prie linkų..Jei nesitempia..tai kitas paprastas būdas..atsistojus ant "zakladurkos"..paspaudi dešinį klavišą ir pasirenki.."Save in Favorites"..Ir viskas...
Norėdama gauti getbotukus..Atsidarai norimą žurnalą..su daug mažų foto..paskui paskaudi reikiamą "Zakladurką"..tai priklauso nuo internetinio puslapio, kuriame yra žurnaliukas..Tai va..paspaudus tą "zakladurką"..iš kart išmeta visus to žurnaliuko getbotukus..kuriuos..persikeli į Getbotą Download Master, ar kitą programą..ir parsisiunti..
Jei dar kas bus neaišku..klausk..
QUOTE(Salne @ 2006 06 05, 21:23)
Viskas labai paprasta...nors pradžioje..ir aš blūdijau..ir kažkokias nesamones dariau..
Papraščiausiai reikia tik tas "zakladurkas"..persitempti..į favorites..prie linkų..Jei nesitempia..tai kitas paprastas būdas..atsistojus ant "zakladurkos"..paspaudi dešinį klavišą ir pasirenki.."Save in Favorites"..Ir viskas...
Norėdama gauti getbotukus..Atsidarai norimą žurnalą..su daug mažų foto..paskui paskaudi reikiamą "Zakladurką"..tai priklauso nuo internetinio puslapio, kuriame yra žurnaliukas..Tai va..paspaudus tą "zakladurką"..iš kart išmeta visus to žurnaliuko getbotukus..kuriuos..persikeli į Getbotą Download Master, ar kitą programą..ir parsisiunti..
nu nieko nesupratau, kas tos zakladurkos, matai pati rusiskai nesuprantu, tai kaskaip... neina man.
gal gali padaryti failiuka kaip tai atrodo reliai?
o gal kas nors galit paaiskinti kas ta zakladurka nu to niekaip nesuprantu
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 06, 09:02)
o gal kas nors galit paaiskinti kas ta zakladurka nu to niekaip nesuprantu
Zakladurka..tai, kur Jumi nuorodas dave..po paaiškinimu yra duotos "Nuorodos"..na žalios spalvos..7ya, photofile, photo163..ir kitos...Tai va tas "Zakladurkas"..nezinau, kodėl jos taip vadinamos..reikia pertempti prie favoritų->linkų..ir viskas..
Ir kai tik atsidarai norimą žurnaliuką...užtenka tik paspausti ant tos partemptos zakladurkos...ir išmeta atskirą lapą su getbotukais...
Tuoj pabandysiu rasti aiškesnį paaiškinimą...kuris man padėjo viską suprasti...
Papildyta:
Štai ČIA yra viskas labai aiškiai paaiškinta..tik rusų kalba...bet pagal paveiksliukus galima ir nesuprantant rusų kalbos viską gražiai padaryti...
nu nezinau kame suo pakastas, bet man nesigauna, nu niekur man neismeta tu getbotu
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 06, 12:03)
nu nezinau kame suo pakastas, bet man nesigauna, nu niekur man neismeta tu getbotu
O tu tas zakladurkas persitempei..issisaugojai kur reikia??..
QUOTE(Salne @ 2006 06 06, 12:13)
O tu tas zakladurkas persitempei..issisaugojai kur reikia??..
nu kiek supratau tai jas "link" reikia isissaugoti, tai ten isissaugojau
Papildyta:
ai as dar norejau paklausti cia ankstesniu budu kai darom getbotus, jei yra zurnaliukas is kokiu 3 lapu (internete, na tai butu tris kartus po 12 lapu atsidarytu) ar imanoma pasidaryti getbotus iskarto visam zurnaliukui ar reikia kiekviena karta adresa kopijuoti, page1, page2 ir page3?
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 06, 12:36)
nu kiek supratau tai jas "link" reikia isissaugoti, tai ten isissaugojau
Papildyta:
ai as dar norejau paklausti cia ankstesniu budu kai darom getbotus, jei yra zurnaliukas is kokiu 3 lapu (internete, na tai butu tris kartus po 12 lapu atsidarytu) ar imanoma pasidaryti getbotus iskarto visam zurnaliukui ar reikia kiekviena karta adresa kopijuoti, page1, page2 ir page3?
Papildyta:
Darant getbotukus su Getboto programa..reikia eiti per visus puslapius..ir iš kiekvieno darytis botukus...O va šiuo naujuoju būdu..pakanka tik atsiversti žurnaliuką..paspaudi zakladurką..ir viskas..išmeta naują langą su visais botukais iš karto..ir nebereikia eiti per visus žurnaliuko puslapius..
Pasidalinsiu ir savo patirtimi Kai parsisiunčiau Getbotą, šokinėjau iš laimės, naudojausi kitų padarytais getbotukais, nes pati jų šia programėle taip ir neišmokau daryti... Bet rusiukių "zakladurkos" (išsiverčiau kaip "žymeklius") - fantastiškas dalykėlis! Tik vieninteliame 7-jos albume reikia eiti per puslapius, darant getbotus. Kituose atsiranda iškart viso žurnalo getbotai. Tik va niekaip neperprantu Profile albumų - tai veikia zakladurka, tai ne...
aciu Salne, supratau principa kaip veikia tos zakladurkos, bet va jei reikes kitam puslapiukui pasidaryti zakladurka tai neiseis, bet kol kas uzteks tiek
O kam tau tas zakladurkas darytis..jei jos jau padarytos.. ..
O kaip darytis zakladurkas...irgi yra paaiskinta...bet tai jau ne mano jegoms...nes tai jau tikriems kompiuterastams-programuotojams... ..Man iki to tolokai.. ..
Bet man pilnai pakanka..tų duotų zakladurkų..Ypač negaliu atsidžiaugti, dėl tų kinietiškų puslapiukų..nes tik su zakladurkom botukus galima pasidaryti...tai einu iš proto..
O kaip darytis zakladurkas...irgi yra paaiskinta...bet tai jau ne mano jegoms...nes tai jau tikriems kompiuterastams-programuotojams... ..Man iki to tolokai.. ..
Bet man pilnai pakanka..tų duotų zakladurkų..Ypač negaliu atsidžiaugti, dėl tų kinietiškų puslapiukų..nes tik su zakladurkom botukus galima pasidaryti...tai einu iš proto..