Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

gavau aciu smile.gif

bandysiu ir tikiuosi pavyks smile.gif
Atsakyti
rolleyes.gif valio veikia smile.gif ismete man lentele, o ten problema programoje ir buvo, matyt is pat pradziu dave pilna versija nemokamai ir jus spejot parsipusti g.gif biski visdelto raukiu kompose neveltui priogramavima studijuoti pradejau unsure.gif
dar vienas klausimelis pabandziau parsisiusti nukopijau i worda paskui i ta getbota ir man ismete mazus labai paveikslelius ir kai padidinu istempia vaizda, ar worde dar ka nors pakeisti reikia pries kopijuojant i getbota?
blink.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 02, 14:11)
rolleyes.gif valio veikia smile.gif ismete man lentele, o ten problema programoje ir buvo, matyt is pat pradziu dave pilna versija nemokamai ir jus spejot parsipusti  g.gif  biski visdelto raukiu kompose neveltui priogramavima studijuoti pradejau  unsure.gif
dar vienas klausimelis pabandziau parsisiusti nukopijau i worda paskui i ta getbota ir man ismete mazus labai paveikslelius ir kai padidinu istempia vaizda, ar worde dar ka nors pakeisti reikia pries kopijuojant i getbota?
blink.gif  g.gif  schmoll.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Šaunuolė..
Taip worde reikia truputėli padaryti pakeitimus..ir darant iš skirtingų puslapių, reikia skirtingų pakeitimų..
Geriausi pažiūrėti ką pakeisti...tai papraščiausiai pasididini tą foto pačiame internete..Na atsistoji ant tos mažos foto..ir kai ją padidina..tu papraščiausiai pasižiūri per properties..jos adresą..ir ištrini..tiksliau su Edit funkcija padarai pakeitimus..jei nemaišau..tai iš photofile.ru puslapiuko..getbotukuose reikia panaikinti small/..iš kažkokio kito reikia ištrinti w100_..iš 7.ru..paaiškinimuose duota ką panaikinti..

Tikiuosi tiksliai paaiškinau.. doh.gif ..nes nekokia iš manęs pasakotoja.. blush2.gif
Atsakyti
ačiū labai bandau vel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 04, 14:25)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Šaunuolė..
Taip worde reikia truputėli padaryti pakeitimus....

Geriausi pažiūrėti ką pakeisti...tai papraščiausiai pasididini tą foto pačiame internete..Na atsistoji ant tos mažos foto..ir kai ją padidina..tu papraščiausiai pasižiūri per properties..jos adresą..ir ištrini..tiksliau su Edit funkcija padarai pakeitimus..jei nemaišau..tai iš photofile.ru puslapiuko..getbotukuose reikia panaikinti small/..iš kažkokio kito reikia ištrinti w100_..iš 7.ru..paaiškinimuose duota ką panaikinti..

Tikiuosi tiksliai paaiškinau.. doh.gif ..nes nekokia iš manęs pasakotoja.. blush2.gif

Aš truputį paprasčiau ir greičiau taisau worde - eini i Edit - Find išmeta lentelę Find and Replace, spaudi replace ten įrašai ką nori ištrinti - pvz. small ar w100_, ar tn ir spaudi repalce all...
ištrina visus automatiškai, nereikia po vieną trinti...
Atsakyti
QUOTE(Carla @ 2006 06 05, 09:50)
Aš truputį paprasčiau ir greičiau taisau worde - eini i Edit - Find išmeta lentelę Find and Replace, spaudi replace ten įrašai ką nori ištrinti - pvz. small ar w100_, ar tn ir spaudi repalce all...
ištrina visus automatiškai, nereikia po vieną trinti...

O tu galvoji, kad aš kitaip darau.. ax.gif ..Lygiai taip pat..Ir greita..ir patikima.. 4u.gif
Atsakyti
Mergaites o jus nenorit pasinaudoto rusiu vadinamom "zakladurkom" ir nereiketu cia tu botu det ir kiekviena pasidarytu sau botus to ko reikia ?
Rusiskai skaitanciom cia : cia
kitas budas
CIA
gal jus apie tai jau snekejot blush2.gif Paskutiniu postu neskaiciau ir jei buvo apie tai kalbeta - atleiskit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 06 05, 10:24)
Mergaites o jus nenorit pasinaudoto rusiu vadinamom "zakladurkom" ir nereiketu cia tu botu det ir kiekviena pasidarytu sau botus to ko reikia ?
Rusiskai skaitanciom cia : cia
kitas budas
CIA
gal jus apie tai jau snekejot  blush2.gif Paskutiniu postu neskaiciau ir jei buvo apie tai kalbeta - atleiskit  ax.gif

Dėkui Jumi..šito nežinojau.. 4u.gif
Ten netgi yra paaiškinimai, kaip tuos kinietiškus-japoniškus puslapiukus apdoroti..atai iš jų puslapio nepasidaro botukai..Bandysim naujuoju būdu.. bigsmile.gif
Dėkui.. 4u.gif
Atsakyti
Pasiskaičiau...tai pirmas įspūdis...laabai gasdinantis.. doh.gif ..Kažkaip su Getbotu..daug papraščiau...ir greičiau.. g.gif ..Na bet reikės, kai turėsiu daugiau laiko išsamiau pasinagrinėti... bigsmile.gif Mažu pavyks kas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2006 06 05, 10:56)
Pasiskaičiau...tai pirmas įspūdis...laabai gasdinantis.. doh.gif ..Kažkaip su Getbotu..daug papraščiau...ir greičiau.. g.gif ..Na bet reikės, kai turėsiu daugiau laiko išsamiau  pasinagrinėti... bigsmile.gif Mažu pavyks kas.. unsure.gif

Nieko ten gasdinancio ir labai patogu. Ypac tie kinietiski kaip jau sakei biggrin.gif Tik as pati senokai ka siunciausi tai nezinau ar visos "zakladurkos" veikia,reiktu 7jos konferencija paskaitinet )
Atsakyti
Nu ką...pasinagrinėjau aš tą naująjį būdą..Visai neblogai..gana greitai..viskas vyksta bigsmile.gif..Tik, kai pripratus aš viską getbotu darytis..tai kažkaip neįprasta.. unsure.gif
Ir kas man svarbiausia...galiu jau tuos kinietiškus-japoniškus ..viską sutvarkius..parsisiūsti... thumbup.gif ..
Atsakyti
Nu negaliu atsidžiaugti...kaip vaikas koks gavęs saldainį.. blush2.gif
Jau galutinai įsikirtau..į tą naująjį būdą..nes dar pusę dienos blūdijau.. doh.gif ..Tai lengviau nebūna...paspaudi vieną konpkę...ir getbotukai..visi gatavi... bigsmile.gif ..Super.. thumbup.gif

Ačiū Jumi.. 4u.gif

Merginos..tikrai super būdas daryti getbotukus..tiksliau nieko daryti nereikia...viską gražiai padaro kompas..Tikrai visos lengvai išmoksit..ir žymiai greičiau viskas vyksta...nei darant su getbotu.. bigsmile.gif
Atsakyti