getbotas@pochta.ru slaptažodis getbotas veikia ,ten paskutiniai du laiškai parašyta iš kur siustis ir kaip naudotis
kažkas buvo pakeitęs slaptažodi ,bet ne aš
parsisiunčiau getbotą, kol supratau iš kur parsisiųsti paaiškinimą kaip juom naudotis bet va problemėlė yra. kai noriu parsisiųsti į "new site window", pažymiu tas nuotraukytes o kai spaudžiu ctrl+c man niekas nesidaro paaiškinkit ką
man ir tas pats ir visa siandien diena bandau ir vienaip ir kitaip nu nieko
QUOTE(krika @ 2006 03 15, 11:15)
parsisiunčiau getbotą, kol supratau iš kur parsisiųsti paaiškinimą kaip juom naudotis bet va problemėlė yra. kai noriu parsisiųsti į "new site window", pažymiu tas nuotraukytes o kai spaudžiu ctrl+c man niekas nesidaro paaiškinkit ką
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 01, 16:18)
man ir tas pats ir visa siandien diena bandau ir vienaip ir kitaip nu nieko
Keista..man jokių problemų..
O jums išmetą pasirinkimų langelį..kai paspaudžiat ctrl plius c..??
kai pažymiu mėlinai tuos pav, kurių getbotus noriu daryti ir ctrl+C turi juk išmesti lengelį, kuriame reikia paspausti OK ir tada kopijuoti į wordą, o man jokio langelio vat ir neišmeta ir nieko negaliu įklijuoti į wordą...
nežinau darau pagal iš Augės atsisiųstą paaiškinimą...
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 06 01, 18:09)
kai pažymiu mėlinai tuos pav, kurių getbotus noriu daryti ir ctrl+C turi juk išmesti lengelį, kuriame reikia paspausti OK ir tada kopijuoti į wordą, o man jokio langelio vat ir neišmeta ir nieko negaliu įklijuoti į wordą...
Nu neįsivaizduoju..nes man visada išmeta..Neturėjau tokių problemų.. ..Tai net neįsivaizduoju, kaip padėti.. ..
O gal ką nors ne taip pažymi..
na ką ryt tada bandysiu iš naujo, atėjo darbo pabaiga ir jau reikia eiti namo .... tikėsiuos kad gal ryt šviežia galva geriau veiks nei šiandien ir viskas pavyks
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 06 01, 18:47)
na ką ryt tada bandysiu iš naujo, atėjo darbo pabaiga ir jau reikia eiti namo .... tikėsiuos kad gal ryt šviežia galva geriau veiks nei šiandien ir viskas pavyks
Tikėkimės, kad pavyks..jeigu ką tai sakyk.. ..Man toks jausmas, kad gal ką nors per daug pažymit..ir todėl neleidžia pastinti..
O ir šiaip gali paprašyti, padarysiu botukus..nes tikrai nesunku..
Papildyta:
Na va...pabandžiau aš ką nors per daug pažymėti...viskas gerai..vistiek išmeta lentelę..Bet lentelės neišmeta tada, kai aš ctrl plius c..spaudžiu kartu, vienu metu..Pabandykit pradžioj paspausti ctrl..ir tik paskui laikant ctrl paspausti c..tada turėtų išmesti lentelę.. ..Gal čia visa problema.., kad jūs vienu metu abu klavišus spaudžiat..
dėkui Salne už rūpestėlį, akip man tokiai nesupsipratėlei , bandysiu
nu niekiap neina, nors uzsimusk, manau kad cia esme programoje, as jeigu parsipuciu is pasto (kuri radau cia) tai man tos programos pavadinimus meta visokiais klaustukais, taskukiais. na o kur programa parsipuciau is interneto, tai manau kad ten dalis tik yra, jei nori juos daryti liepia pirkti programa
o gal Salne gali atsiusti man i pasta auksineraide@gmail.com programa su kuria tu dirbi ir tau ner problemu? bandyciau su tavaja programa gal pavyktu...
o del padarymo getbotu tai man net nepatogu apkrauti kita zmogu, paprasciausiai cia darbe parsipusciau daug zurnaliuku o namie kompiuteryje (nes ner interneto) perziureciau kas man patinka o kas ne
o gal Salne gali atsiusti man i pasta auksineraide@gmail.com programa su kuria tu dirbi ir tau ner problemu? bandyciau su tavaja programa gal pavyktu...
o del padarymo getbotu tai man net nepatogu apkrauti kita zmogu, paprasciausiai cia darbe parsipusciau daug zurnaliuku o namie kompiuteryje (nes ner interneto) perziureciau kas man patinka o kas ne
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 06 02, 11:39)
Nu žinok..visai negaila..patarti..
QUOTE(alkoholicka @ 2006 06 02, 12:21)
nu niekiap neina, nors uzsimusk, manau kad cia esme programoje, as jeigu parsipuciu is pasto (kuri radau cia) tai man tos programos pavadinimus meta visokiais klaustukais, taskukiais. na o kur programa parsipuciau is interneto, tai manau kad ten dalis tik yra, jei nori juos daryti liepia pirkti programa
Tikrai nežinau...niekad nebuvo man tokių problemų..
Programėlę išsiunčiau..tikiuosi viską teisingai padariau..
Papildyta:
Kažkokodėl laiškutis grįžo atgal..
Išmetė štai ką:
Your message did not reach some or all of the intended recipients.
Subject: Getboto programa
Sent: 6/2/2006 13:00
The following recipient(s) could not be reached:
'auksineraide@gmail.com' on 6/2/2006 13:01
550 Error: Message content rejected
Kažkodėl neleidžia man tau programos siųsti..
P.S. Aš savają programą irgi iš interneto siunčiausi.. ..viskas veikia..
Pabandžiau dar kartą siųsti..bet jau suspaustą-surarintą..Tai tikiuosi pavyko ..