Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

QUOTE(babouziuke @ 2005 12 28, 13:09)
Ačiū  4u.gif , o aš pagalvojau, kad ten viskas gerai, tik jie jau išimti iš tos vietos  blush2.gif .

ten kažkaip sutvarkyta taip, kad nuorodos neina į pačius paveiksliukus. Jie tebėra, bet gali seivintis tik per save as...
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2005 10 30, 23:00)
turiu tikrai ,ir nemažai jų atsisiuntus ,bet pažiūrėsiu tik po šių liudnų švenčių ,nebus kada  blush2.gif

Drįstu paklausti, kaip ten su gedifros getbotais, g.gif labai jau jų reikėtų, jeigu galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2005 12 28, 12:12)
ten kažkaip sutvarkyta taip, kad nuorodos neina į pačius paveiksliukus. Jie tebėra, bet gali seivintis tik per save as...

veikia tas getbotas,baikit panos. Tiesiog vienu metu 7ja konferencijoj "vaiksciojo" zinute kaip pakeisti getboto nustatymus,kad siustusi. Prisimenu,kad pakeiciau ir viskas siunciasi.Va ir dabar pabandymui is 7ja albumo getbota paemiau mirksiukas.gif siuncia thumbup.gif thumbup.gif
Va tik kur ir ka irasyti neprisimenu, doh.gif doh.gif gal Auge prisimintu ax.gif ,o tai as neturiu tiek laiko atgalines zinutes 7joj skaityt tongue.gif
Atsakyti
Nu man ir nerodo jokiu paveiksliuku, ka daryti? Padekit
Atsakyti
o man neleidzia ieiti i emaila "kaip naudotis getbotu" verysad.gif raso, kad neteisingas "parolius" verysad.gif
gal galetumet atsiusti i ggrena@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
As labai dziaugiuosi getbotu. Bet va turiu problemele, viska siuncia kuo puikiausiai, bet kai sugalvojau pati getbotu pasidaryti, neleidzia. Liepia pirkti.
Atsakyti
Viskas jau gerai, susitvarkiau.
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2005 01 06, 12:07)
programa ir visus priedus su paaiskinimais rasit getbotas@pochta.ru slaptazodis getbotas ten dar keli darbai yra is kuriu gausit daug informacijos

Neteisingas slaptažodis verysad.gif . Auge, padėėėėk help.gif help.gif help.gif . Noriu getboto, noriu getboto bigsmile.gif.

Iš angliško tinklapio už parsisiuntimą reik 19$ sumokėt doh.gif . Noriu free blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja-Būrėja: 02 kovo 2006 - 10:56
Negi niekas nepadės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 03 02, 15:00)
Negi niekas nepadės  verysad.gif

Pabandyk čia nemokamai,be slaptažodžių ir registruotis nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palergonija: 02 kovo 2006 - 15:23
jau siunčiuosi thumbup.gif .
Atsakyti
Nu va,šaunu good.gif