Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

Mergaitės, ar jums jau veikia Getbotas 7ya psl. žurnalams? Gal ka nors reikia padaryti?.. Gal yra kokia paslaptis... g.gif
Atsakyti
Čia yra sudėti gerbotai į kiniečių mezgimą
daug žurnaliukų knygų
viskas veikia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 27 spalio 2005 - 10:50
Auge, norėčiau paklausti gal turi žurnalų Gedifra getbotų? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Papūgėlė @ 2005 10 30, 13:18)
Auge, norėčiau paklausti gal turi žurnalų Gedifra getbotų?  blush2.gif

turiu tikrai ,ir nemažai jų atsisiuntus ,bet pažiūrėsiu tik po šių liudnų švenčių ,nebus kada blush2.gif
Atsakyti
Labai lauksiu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
kažkodėl man neišeina pačiai pasidaryti getbotų sad.gif nors darvau viską pgl Augės instrukcijas...

Kai reikia pakeisti raides, tai man išmeta, kad nėra tokių raidžių derinių ir ką keisti...

o jei bandau parsisiūsti pgl savo pasidarytus getbotus, tai parsiunčia labai prastos kokybės sad.gif

nežinau ar aiškiai čia parašiau g.gif
Atsakyti
Kodel man GetBot programoje, kai nukopijuoju getbotukus(adresus) ir paspaudus GO,tai kur yra stulpelis STATUS suraso visa stulpeli "Cannot Connect" (prie kiekvieno failiuko) ir paspaudus vel GO nieko nekopijuoja i mano nurodyta faila ?
Gal neaiskiai parasiau, bet kas jau igudote sioje programeleje, tai gal zinote kame reikalas?
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megami @ 2005 11 24, 17:48)
Kodel man GetBot programoje, kai nukopijuoju getbotukus(adresus) ir paspaudus GO,tai kur yra stulpelis STATUS suraso visa stulpeli "Cannot Connect" (prie kiekvieno failiuko)  ir paspaudus vel GO nieko nekopijuoja i mano nurodyta faila ?
Gal neaiskiai parasiau, bet kas jau igudote sioje programeleje, tai gal zinote kame reikalas?
Buciau dekinga  4u.gif

kažkas ten negerai pas tave ,kad pirmą kartą taip rašo ,kartais užlūžta serveriai ir taip buna ,bet jei pastonei ,tai net nežinau ką ir patart išinstaliuot ir naujai suinstaliuot programą dažniausiai padeda
o antrą kart norint tuos pačius paleist getbotukus reik ,pirmą anuos ištrint ir per naują iklijuot tuos pačius
aiškint tikrai nemoku blush2.gif žinau ,bet gal kas paaiškės
Atsakyti
Sveikos, gal galite man atsiųsti aprašymą? michele@xxx.lt

Labai lauksiu ir iš anksto dėkoju
Atsakyti
Parsisiunčiau aš tą programėlę, įdedu ten tuos getbotukus ir man juos atsiunčia. Bet tie visi failai būna tušti ir užima tik po 1 KB. Tai kame čia bėda? Gal ką darau negerai?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2005 12 28, 11:28)
Parsisiunčiau aš tą programėlę, įdedu ten tuos getbotukus ir man juos atsiunčia. Bet tie visi failai būna tušti ir užima tik po 1 KB. Tai kame čia bėda? Gal ką darau negerai?

getbotai i 7ya.ru - nebegalioja... siuncia tik tuscius failiukus...
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2005 12 28, 11:33)
getbotai i 7ya.ru - nebegalioja... siuncia tik tuscius failiukus...

Ačiū 4u.gif , o aš pagalvojau, kad ten viskas gerai, tik jie jau išimti iš tos vietos blush2.gif .
Atsakyti