Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

taigi pirmuose puslapiuose labai aiskiai viskas paaiskinta wink.gif
Atsakyti
Tai ar yra kur nors burda Moden????
Atsakyti
Sveikos,

Getbotu naudotis išmokau greitai.
Bet iškilo dabar tokis klausimas. Jei aš turiu daug visokių paveiksliukų jpg formate ir noriu padaryti iš jų getbotus ir duoti kitiems parsisiųsti. Ar tai įmanomą? Ar būtina, kad tie mano kompe turimi paveiksliukai būtų patalpinti į kokį nors puslapį?
Parsisiunčiau tą Auges instrukciją, bet ten apie getbotų darymą pačioms nelabai radau.(Nebent apie tai kalbama nuo ,,new site window"). Arba visai nebemoku skaiyti lietuviškai blush2.gif

P.S. Šitu pradėjau užsiimti kai prisisiunčiau iš kiniečių siuvinėjimo šriftų ir kažkas prašė padaryti getbotų.
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 02 02, 08:50)
As turiu parsisiuntusi Auges aprasyma, kaip dirbti su Getbot'u. Jei nori, galiu atmeilinti  smile.gif

Gal buitu galima ir man gauti ta istabuji aprasyma, kaip naudotis Getbot'u o tai as visai zalutele:) Aciu labai atsiuskyte e-muiliuku lakstute@erdves.lt
Atsakyti
sveikos mergytes!

turiu klausimeli toki, gal visai kvailai nuskambes, nes jau tokia zalia siuo klausimu doh.gif . taiva o problemele tyokia, kad pas mane kompe nera nei wordo nei exelio zodziu nieko, brolis tik zaidimus cia laiko ir pagrinde interneta naudoju, tai kaip su tuo getbutu butu, kaip supratau cia paskaicius jam reikia wordo? ir dar pas mane neatidaro tu adresu is kuriu galima butu getbutus parsisiust, nzn ka daryt nes labai noreciau... ax.gif
Atsakyti
tiesa paneles as rusiskai neskaitau.... cry.gif dabar bandau is neto per google parsisiust. bet gal kartais galit i maila man atsiust ? blush2.gif vikatreciokaite@one.lt
Atsakyti
Jūs pykit - nepykit, bet aš vis tiek čia kažko nesuprantu. Nu neduoda man siųstis nieko tas getbotas. Sako, kad aš jį turiu nusipirkt, o tada jau galėsiu siųstis verysad.gif
O tos instrukcijos, kur iš getbot@pochta.ru, irgi negaliu kažkodėl perskaityt. Rodo man kringelius kažkokius tiktai... cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrutėlė: 18 liepos 2005 - 14:55
aha man ir kringelius rodo ir nebezinau ka daryti...jau 3 kartus cia viska perskaiciau cry.gif cry.gif cry.gif kol dasuto kaip ka, o kai parsisiunciau visokios nesamones sad.gif
ka daryti g.gif
gal ir as galeciau gauti kaip naudotis Getbotu ax.gif
Atsakyti
[FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=purple]Sveikos merginos, gal galite man taip pat atsiūsti apir getbotą, bučiau labai dėkinga. mano el. paštas:
majabernat@erdves.lt
Atsakyti
KAŽKAS ATSITIKO MANO GETBOTUI !!! cry.gif

Naudojuosi Getbotu daugiau nei pusmetį, tačiau jau 2 dienos, kai programėlė streikuoja: kai tik įkeliu getbotukus, "parsiunčia" tuščius kvadratėlius vietoj nuotraukų, kurių visų dydis - 1KB.
Gal kas nors žino, kas čia atsitiko?! doh.gif
PADĖKIT!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papūgėlė: 21 liepos 2005 - 19:15
QUOTE(Papūgėlė @ 2005 07 21, 19:11)
KAŽKAS ATSITIKO MANO GETBOTUI !!! cry.gif

Naudojuosi Getbotu daugiau nei pusmetį, tačiau jau 2 dienos, kai programėlė streikuoja: kai tik įkeliu getbotukus, "parsiunčia" tuščius kvadratėlius vietoj nuotraukų, kurių visų dydis - 1KB.
Gal kas nors žino, kas čia atsitiko?!  doh.gif
PADĖKIT!

g.gif man irgi tas pats darosi, parsisiunciau, viskas ten lyg aisku, bet nieko neatsiuncia, vis tusti failai. As maniau kad cia gal delto kad darbe bandau siustis, gal uzdrausta kas nors yra.
ar kasnors zino kame cia gali buti problema? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2005 07 25, 16:15)
g.gif man irgi tas pats darosi, parsisiunciau, viskas ten lyg aisku, bet nieko neatsiuncia, vis tusti failai. As maniau kad cia gal delto kad darbe bandau siustis, gal uzdrausta kas nors yra.
ar kasnors zino kame cia gali buti problema? unsure.gif

ne getbotas čia kaltas ,pas rusaites kažkas kiaulina ,visokias nesamones daro, nurimkit tik nedaugelį žurnalų taip siunčia ir man taip buvo smile.gif
Atsakyti