Įkraunama...
Įkraunama...

GetBot'as

O tie getbotai vien tik rusiski?
as rusiskai nelabai ikertu gal kas anglisku zinot?
Atsakyti
QUOTE(vilmoska15 @ 2005 04 23, 21:28)
O tie getbotai vien tik rusiski?
as rusiskai nelabai ikertu gal kas anglisku zinot?

ne dauguma jų yra kitų kalbų ,o ne rusiški ,tik kad iš rusų puslapiuko
Atsakyti
na parsisiunčiau, ką dabar daryt?biggrin.gif g.gif
Atsakyti
getbotas@pochta.ru (slaptažodis: getbotas) cia tipo parashta kaip naudotis? o tai kur man sita adresa ir slaptazodi rashyt? unsure.gif g.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaw @ 2005 04 24, 18:13)
getbotas@pochta.ru (slaptažodis: getbotas) cia tipo parashta kaip naudotis? o tai kur man sita adresa ir slaptazodi rashyt? unsure.gif  g.gif  g.gif  blink.gif

juk tai yra emalas ,aisku susirandi puslapiuką va čia jis įrašai viską ką čia surašiai ir atsidarys paštas ,gautuose laiškuose bus ir paaiškinimas ir getbotų
būtu gerai kad parsisioustum o ne ištrintum

panelės jau nusibodo kiekvienai atskirai aiškinti ,juk perskaičius šią temą nuo pradžių būtu aišku viskas paprasčiausiai nepatingėkit
o jeigu kas jau negali susirasti getbotukų pats tame pašte ,na gal jaunesnės rusų kalbos nesupranta ,tai normalu ,bet tada nepatingėkit parašyti kur juos siūsti g.gif
Atsakyti
Gal kas turi burdos vaikams( Siuvimo) getbotuku?
Atsakyti
Augė, ačiū Tau už atsiųstus GetBotukus į asmeninį E mail thumbup.gif
Tokių grožybių radau , dabar belieka rasti laiko ką nors įgyvendinti.
Atsakyti
Sveikos. Gal galėtumėt kuri nors padėt. Parsisiunčiu getbota is nurodyto pašto, bet atsidaro langas, pilnas klaustukų. Parsisiuntus getbota iš getbot.com pradžioje įmanoma naudotis, bet po to programa nebedirba. Atrodytų, kad parsisiunčiu kokią nors demo versiją. Taip patiko ši programėlė, bet daugiau nebeišmanau, kas galėjo atsitikti... sad.gif Pagelbėkit bėdoj... cry.gif
Atsakyti
Ir man taip buvo - parsisiunčiau klaustukus. Tuomet įvedžiau paiešką Google ir atsisiunčiau iš interneto (GetBot Download). Atsisiuntusi viską dariau pagal duotus Augės nurodymus. Veikia puikiai ir iš vis - fantastiškas dalykas! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papūgėlė: 29 balandžio 2005 - 21:42
Ačiū papūgėle, bandysiu daryt taip, kaip tu. Tikiuos, pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
ash tai vishta, gatavais getbotukais isheina naudotis, siunchia wiska thumbup.gif bet su tuo new site window kazhkox zhalias mishkas. nesuprantu tu paaishkinimu, o kai kazhka bandau daryti, uzhluzhta kompas ishwis, ten milijona kazhkokiu failu atidarineja rolleyes.gif dabar ish eiles bandau wisus zhurnaliukus pumpuotis ish zhurnaliuku temos, o ten ne prie wisko getbotai surashyti, ir nieko neisheina sad.gif kaip tik tokiu grozhybiu mazhytei radau sad.gif
Atsakyti
Jei galit tai ir man parasykit dar i az kaip naudotis getbuku smile.gif Aciu
Atsakyti