Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvies piršteliai

dukriukui 1.5m esu bandziusi zuvies pirstelius be odeles,nelabai,labiau megsta zuvi su darzovem ax.gif
Atsakyti
sunui metukai,kartais duodu visai jam nieko,valgo biggrin.gif
Atsakyti
maniske kazkodel baisiai nemegsta zuvies. (ir jautienos)
kad ir kaip pagaminciau - vistiek pajaucia doh.gif
Atsakyti
Zuvies pirsteliu neperku ir neduodu schmoll.gif manau, kad kuo veliau paragaus tokio maisto tuo bus geriau smile.gif Panelyte valgo zuvi ir jai patinka thumbup.gif
Atsakyti
kaskada labai senei buvau pirkus,bet daugiau nebeperku ir vaikam neduodu schmoll.gif fui doh.gif
Atsakyti
Ne karto nedaviau mazajai zuvies pirsteliu. Nemegsta ji tos zuvies visai doh.gif
Atsakyti
Neperku,nes patys nevalgome ir vaikui neduodu,ne prie širdies jie man.Valgom žuvytę,ypač lašiša patinka thumbup.gif
Atsakyti
O as duodu, bet tik tada, kai reikia greitai kazka pagaminti. ir perku tik tokius, kur naturali zuvies file. dar megstam su pinatais nusipirkti, tik tu dziuveseliu stengiuosi neduot.
Atsakyti
Aš pati nemėgstų jų. Retkarčiais tėtis nuperka kokią dėžutę, tai ir mergaitė kelis suvalgo. Bet tai būna labai retai. smile.gif
Atsakyti
Jokiu zuvies pirsteliu mazajai neduodu, o vat is zuvies ka padarau viska valgo thumbup.gif Duodu kepta zuvi, zuvies kotletus (tik pati malu zuvi), vakar bandziau virt, tai irgi labai skaniai valge bigsmile.gif
Atsakyti
Saviškiui duodu retkarčiais - na, kokius 4-5 sykius per metus. rolleyes.gif
Atsakyti
Pora kartu pasiuliau zuvies pirsteliu, bet atsisake smile.gif pagalvojau gal ir gerai ,kad nevalgo tokiu dalyku, pusgaminiai gi jie. Zuvies (kaip ir as ) irgi nemegejas...nebent su bulviu kose sumaisai tada suvalgo biggrin.gif
Atsakyti