Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvies piršteliai

pas mus jie saldiklyje exstra atveju bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mažylis nemėgsta žuvies pirštelių schmoll.gif Didisai labai prastai valgo, piršteliai jam labai patinka, o kai nieko neįsiūlau, tai džiaugiuosi, kad bent pirštelius valgo smile.gif Kad jie nesveika aš pati žinau, bet ką padarysi su tais nevalgiukais g.gif
Atsakyti
Manoji labai mėgsta pirštelius, tik gauna juos retokai. Labai skanu jai su šv. agurku thumbup.gif
Atsakyti
Mes dar neragavom zuvies pirsteliu. Maltu net negalvoju duoti, o file pirsteliu gal nuo kokiu 3 m. ir pabandysim.
Atsakyti
Neduodu, nors maniškis jau ne didelis. schmoll.gif Nekelia jie man pasitikėjimo. Kiek įdomu tik juose tos žuvies, jei pakutis kainuoja 300 g - 2, 5- 3 litai? O kiek žuvies file kainuoja, a? Daaug daugiau. O dar atmeskim gamybos išlaidas? Tai klausimas,kokia jų maistinė vertė? Kiek žuvies, ir kiek miltų, " bulkos", emulsiklių , konservantų, stabilizatorių? Spės dar vaikas brudo privalgyti. ax.gif
Šimtą sykių geriau tikros žuvytės gabaliuką patroškinti, ar pakepti. 4u.gif
Atsakyti
Maniškė žuvį labai mėgsta, ypač paprastai keptą, be jokių priedų smile.gif . Tai galvojau valgys ir žuvies pirštelius, bet ne,nepatiko schmoll.gif .
Atsakyti
As kartais nuperku saviskei, bet tik tuos, kurie yra is grynos zuvies mesos. Jie siek tiek brangesni.
Atsakyti
mes kartais valgome bigsmile.gif
Atsakyti
Jeigu kam idomu, tai šį tą apie žuvies pirštelius galiu papasakoti smile.gif
Jeigu nusprendėte vaikui duoti jų, tai rinkitės tik is žuvies filė pirštelius, o ne iš faršo. Nes žuvies faršas gaminamas malant žuvy su visais kaulikais! Nemanau, kad vaiko skrandziai tai butu sveika. Kas kita piršteliai iš filė, tai natūrali žuviems mesytė.
Atsakyti
perdirbinys, kuris net arti normalios zuvies negulejas-tokia mano nuomone bigsmile.gif bet kartais duodu, bet dar dazniau nevalgo doh.gif taigi stengiuosi maitinti tik sveikais maisto produktais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilija_d @ 2008 02 22, 11:51)
As kartais nuperku saviskei, bet tik tuos, kurie yra is grynos zuvies mesos. Jie siek tiek brangesni.

O nuo kokio amžiaus pradėjot duoti?
Mūsų mažųjų žiūriu ir vardas tas pats ir tik kelios d skiriasi nuo gimtadienio.
Mes dar nesame ragavusios žuvies pirštelių....... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivai: 27 vasario 2008 - 14:57
duodu,bet labai retai,jei nespejau vaikui kazka pagamint...
Atsakyti