maniskis tai nevalgo
Mes neperkam zuvies pirsteliu. Nei patys valgom, ne vaikams duodam. Manau, kad tai ne vaiku maistas.
as manau,kad geriau paciai mamytei zuvytes file paprieskoniut ir iskept,negu duot zuvies pirstelius.. Zinoma buna isskirtiniu atveju,kai skubama,nera kito pasirinkimo tuo metu ar pan.
neduodu, ten net zuvies neraaaa
Papildyta:
Oi pilnai sutinku, geriau jau taip negu vadinami "zuvies pirsteliai"
Papildyta:
QUOTE(Tefnut @ 2012 01 25, 20:21)
taip arba žuvį juostelėm supjaustau, į kiaušą, į džiuvėsius apvolioju ir kepu. Iš pusfabrikačių vaikui ruošiu nebent koldūnus liūtuko ekologiškus
Oi pilnai sutinku, geriau jau taip negu vadinami "zuvies pirsteliai"
Tu pagamintu jau tai neperkam ir negaminam. Kartais pagaminu naminiu zuvies pirsteliu - malta zuvyte, dziuveseliai, prieskoniukai... man rodos, bet jau zinau tada, kas i juos deta. o tai tuose pirktiniuose man tokios zuvies atliekos... na, zuvies nelabai rasta...
QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 10, 17:02)
Tu pagamintu jau tai neperkam ir negaminam. Kartais pagaminu naminiu zuvies pirsteliu - malta zuvyte, dziuveseliai, prieskoniukai... man rodos, bet jau zinau tada, kas i juos deta. o tai tuose pirktiniuose man tokios zuvies atliekos... na, zuvies nelabai rasta...
Tai vat kad savo kai darai zinai kad dedi tik zuvi, o ne galai zino ka ir dar uzsaldyta n menesiu ar metu
QUOTE(milla22 @ 2012 07 09, 16:32)
Kodel nera? As perku kur is zuvies file padaryti, o ne is maltos zuvies ir priedu. Tai tiesiog file, supjaustyta i "pirstelius", bet zuvis.
Neperkam nei sau, nei dukrytei, geriau zuvies pakepu
Didžiajam beveik penkeri, žuvies pirštelių jis yra valgęs gal du kartus
QUOTE(Raselija @ 2012 07 14, 12:58)
Neperkam nei sau, nei dukrytei, geriau zuvies pakepu
As megstu vaikai tai pat aisku jie gerokai didesni.Nieko blogo nematau tame,stebiuosi mamomis(pazystamu rato,ne Jusu!) kai perka tik ''eko'' produktus,bet pietauja greito maitinimo istaigose