Dukrytei 2 metukai, žuvies pirštelių dar neragavusi,bet vis pagalvoju,kad reikės nupirkt pabandyt. Gal patiks. Nes maniškė kartais būna labai nevalgi.
Visgi tai nėra tinkamas maistas mažiems vaikams. Tai kam tokį ir duot.
Oi kaip megsta visa seima! Bet perkam TIK tuos, kur ne malta zuvis ir mase priedu, o zuvies file gabaliukus dziuveseliuose.
Ar ne geriau žuvies gabalėlis nei žuvies atliekų rinkinys su skonio stiprikliais
Kažkada norėjau nupirkti dėl įvairovės, bet neradau nei vienų, kad būtų be skonio stipriklių
būna visaip bet tai nėra dažnas patiekalas mūsų racione ga per metus kokie 6-8 kartai priklausomai nuo finansinių galimybių- jei finansai eidžia perkam geresnę žuvį jei ne.... o šiaip žuvies pirštelius mano dukra praeitais metais paragavo per kalėdas broienė atsinešė ir jai LABAI patiko 6 suvalgė (nereik išsigasti be nieko jin juos suvalgė ir daugiau nieko ir nebevalgė) dukrai greitai 5m tai buvo nepilnai 4... vat nuo tada ir prasidėjo... ir dabar šaldikyje sėdi žuvų pirštelių maišelis... galvoju su kuo juos reiks pateikti ar su avižine koše (su sviestuku) ir salotois žaiomis ar vis tik su bulvėmis ir marinuotomis daržovėmis MB užsimanė žuvies pirštelių gryžęs iš darbo... dar sriubos yra burokėlių ir šaunūs Mb pietūs (darbe nespėja pavalgyti)
Porą kartų yra valgęs, bet stengiuosi neduot
QUOTE(dailele @ 2011 10 19, 09:36)
Aš duodu tik namų gamybos "pirštelius": sumalu žuvį, pridedu tokių priedų ir prieskonių kokius mes mėgstam ir suformavus pirštelį apvolioju džiuvėsėliais. Parduotuviniai man atrodo įtartinai
taip arba žuvį juostelėm supjaustau, į kiaušą, į džiuvėsius apvolioju ir kepu. Iš pusfabrikačių vaikui ruošiu nebent koldūnus liūtuko ekologiškus
QUOTE(Tefnut @ 2012 01 25, 21:21)
žuvį juostelėm supjaustau, į kiaušą, į džiuvėsius apvolioju ir kepu.